а на мен ми се иска кондорчо тоя път да познае
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
По темата - скоро спад не виждам в цените. Апропо, кондорини конктетизирал ли е от кога започва този спад?
Ти си добре с очите, нали?
Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 09:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
да, каза от догодина, демек след 1-ви януари 2022 започвал спадОт. Да почекаме още 2 месеца и ще посмеем пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
По темата - скоро спад не виждам в цените. Апропо, кондорини конктетизирал ли е от кога започва този спад?Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 09:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
При все че и към този момент по неофициални данни има около 200 хил. жилища само в София, които стоят празни, не виждам и една причина, поради която цените да не се сринат.
Изкарването на куп имоти с падащи наеми, каквото наблюдаваме в момента, може лесно да предизвика верижна реакция. Ако и тези имоти започнат да се продават, какво ли ще стане? И при все че няма кой да ги наеме, къде ще са тълпите, които искат да ги купят с "инвестиционна цел"?
В СФ все още има клиенти за хубавите локации.
В моя блок имаше празен апартамент няколко месеца, ремонтиран икономично и с висок наем, но го наеха, защото е на няколко спирки от идеалния център.
Коментар
-
както казах по 2 за лев. скоро и на други места
https://wsekidentuk.eu/%d0%bf%d1%80%...SuU1KNxZUdlKCk
35 евро кв/м и няма койдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЧакам аз вече трета година голямото мяу. И един въпрос продължава да ме мъчи. Колко ще е голямо това голямо мяу?Двустаен маломерка ново строителство за 50к евро ще има ли? А за 80к или за 100к?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В Германия като направиш къща за 300 000 евра и ти дадат кола от фирмата за лично ползване се обади .
За какво ми е фирмена кола, на 4км от офиса съм по права линия - с 1 светофар?Лизингарката даже я продадох преди 1 седмица.
ПП: понеже толкова си "информиран", не знаеш че САПчетата не дават гратис колиИма твърда сумичка в помощ на лизинговата вноска от 200-ина евро за ВСЕКИ В САП от определено време във фирмата нататък, това ли е супа-дупа придобивката, ми тя пълен смех
Коментар
-
При теб сметката излиза ,защото инвестицията в която си влязъл като стойност е еквивалентна на настоящите ти наеми,тоест в момента твоите наеми изплащат адекватно инвестицията която си направил,АКО беше направил инвестицията сега,то вече щеше да си много,много губещ.
Та викаш има какво да се научи от маминия. Е сигурно има, ако искаш да се научиш как да изядеш и изпиеш парите от подарения панел от мама и тати.Last edited by ddb; 10.11.2021, 01:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
A трябва да са нагоре ,щом не са нагоре в тази ситуация в инфлацията ,и слагайки инфлацията като теглим калема НАЕМИТЕ ТИ СА НАДОЛУ !
Мисля че си съгласен с това.
Сега при положение че се създаде криза заради инфлацията тия досконтирани наеми с инфлацията ще са ОЩЕ надолу,и СЕГА слагаме наемите срещу цените на жилищата и мисля че няма какво да говорим .Last edited by keep_calm; 11.11.2021, 11:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЧакам аз вече трета година голямото мяу. И един въпрос продължава да ме мъчи. Колко ще е голямо това голямо мяу?Двустаен маломерка ново строителство за 50к евро ще има ли? А за 80к или за 100к?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Съгласен съм. А пък с покупка сега хептен зле. Само за лично ползване и съхраняване на стойност на част от парите. Тоест за хора които имат пара за поне два апарта по 200К евро. Това е истината. Да си опичат акъла. Кой ще купува, кой ше продава, все е вътре.
Ама и да напомня. Когато преди година-две писах за инфлация си праеха ташак некои тука. Айде сега да рупат със запретнати ръкави и свлечени килоти.
Единственото добро е че и наемите в Европа са ниски. Сега наех апарт във Виена за 10 дни до AKH центъра. 630€ ще платя за 10 нощувки.
Коментар
-
A трябва да са нагоре ,щом не са нагоре в тази ситуация в инфлацията ,и слагайки инфлацията като теглим калема НАЕМИТЕ ТИ СА НАДОЛУ !
Мисля че си съгласен с това.
Сега при положение че се създаде криза заради инфлацията тия досконтирани наеми с инфлацията ще са ОЩЕ надолу,и СЕГА слагаме наемите срещу цените на жилищата и мисля че няма какво да говорим .
Ама и да напомня. Когато преди година-две писах за инфлация си праеха ташак некои тука. Айде сега да рупат със запретнати ръкави и свлечени килоти.
Единственото добро е че и наемите в Европа са ниски. Сега наех апарт във Виена за 10 дни до AKH центъра. 630€ ще платя за 10 нощувки.Last edited by bulgarian lev; 10.11.2021, 00:00.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар