Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Митко явно финансово културни са онези които позволяват да им крадат парите.Е според това брой ме и мене финансово некултурен.Аз пари не влагам там където друг взема решенията...Затова моите пари се увеличават...Ти си дай парите на финансовите измамници аз никога.А примера ти е просто потресающ.Аз като финансово некултурен да питам Гошо като взе заема хвана ли го полицията щото в другия случай финансово културния Гошо ще си върне заема +лихвата с пари върху които са платени данъци....Митко плашиш ме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
Ветеринар, ветеринар, но притежава доста апартаменти. А ти ще си останеш в тая пуста деЦка от 9м2 до края на живота ти. Стискай плюшения мечок и пиши по 100 мантри на ден за спад. Баце, бацееее, ного си прост.
хихихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това ти писание показва, че не си
" финансово културен" тук Радев ако не се бъркам е счетоводител и може да ти каже някои "тънкости" за намаляване на данъчната основа легално, въпреки, че както писа си приключил с бизнеса и едва ли ще ти е от полза. Редкретена също ти даде пример за финансова култура.... Аз мога да ти дам още по- елементарен пример- ако Иван вземе 100 лева от заплата върху тях плаща данъци, осигуровки..... и реално му остават доста по малко от стоте лева. Ако Гошо вземе 100лв. като заем от банката на 3 процента лихва не плаща данък на тях и реално му остават повече от 100- те лева.Last edited by power grid; 28.09.2021, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеДва пъти съм бил финансово културен, и то без да ползвам пари от банка. Първият път влязох в едно ООД. Бяхме трима, без да знам взели та го разширили до около 15 души. Търговия на едро, складове, транспорт. Окрадоха всичко, продадоха колите, нищо не остана. Втория път културно участвах в един австрийски фонд, там след няколко години парите си бяха все толкова, с 30-40 евро по-малко даже. Тези пари, които аз управлявах, се увеличаваха през всичките години.
Та толкова за финансовата култура. В чужди ръце нараства само едно нещо
" финансово културен" тук Радев ако не се бъркам е счетоводител и може да ти каже някои "тънкости" за намаляване на данъчната основа легално, въпреки, че както писа си приключил с бизнеса и едва ли ще ти е от полза. Редкретена също ти даде пример за финансова култура.... Аз мога да ти дам още по- елементарен пример- ако Иван вземе 100 лева от заплата върху тях плаща данъци, осигуровки..... и реално му остават доста по малко от стоте лева. Ако Гошо вземе 100лв. като заем от банката на 3 процента лихва не плаща данък на тях и реално му остават повече от 100- те лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от roverТук не пишеше ли един лекар? С каква специалност беше?
с тясна специализация по преживен
род бозайници от разред Чифтокопитни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Къде бе смешко, на баира в Долно Уйно Дедовия той.
Много е обременително да вземеш парите на балъците на 1-2% и да вадиш по 15% с тях годишно, няма щоПартия была, есть и будет есть!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Два пъти съм бил финансово културен, и то без да ползвам пари от банка. Първият път влязох в едно ООД. Бяхме трима, без да знам взели та го разширили до около 15 души. Търговия на едро, складове, транспорт. Окрадоха всичко, продадоха колите, нищо не остана. Втория път културно участвах в един австрийски фонд, там след няколко години парите си бяха все толкова, с 30-40 евро по-малко даже. Тези пари, които аз управлявах, се увеличаваха през всичките години.
Та толкова за финансовата култура. В чужди ръце нараства само едно нещоПартия была, есть и будет есть!
- 1 like
Коментар
-
Кога това?Още чакам прогнозата ти ама я няма коеъо показва че сам не си вярваш.Наблегни на прогнозите не на заяжданията...
означава ли че аз трЕбва да се чувствам задължен
да ти го дам
наблегни на това , помисли сам
и тогава пак ме питай същото
при това прогнозата МИ съм я дал поне двадесет-тридесет пъти
назад
мислиш ли че заради пешо , требе да я напишем 41-ви път
не се заяждам , отговарям на това което ме питаш
Коментар
-
Не знам какво е това дето наричаш финансова килтура но според мен който я има дори не минава по улица на която има банка камо ли да влиза в нея.Нека не бъекаме финансовата култура с алчността
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако имаш добра финансова култура ще разбереш, че парите на банките ти трябват дори да си милиардер
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
Когато имаш добри доходи, просто не се нуждаеш от парите на банките. Доста е обременително да ти виси дълг като гира на шията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
само стой и гледай
как ще се сгромоляса кулата от ''хоросан вар и песък''
хихихихи
много ще проимат проблеми не виждани от
тяхните бащи и дядовци
лошото е че ще останат и за децата им
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Ти си бай Пешко под прикритие, и той е свикнал да мизерства докат варосва чичо Томовата колиба
Как да няма как всичко да имаш, банките имат пари! За щастие някои сме добри в математиката, за разлика от теб и дядовците ти, дето сте просто едни крепостни селяни
Дядо ми е имал 4 магазина още в 30те години на миналия век и други са работили за него. Хич не е бил крепостен, щом е търгувал с чужбина.
Партия была, есть и будет есть!
- 1 like
Коментар
Коментар