Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНапоследък почти не останаха понижители в темата, та се чудя дали не сме на връх. И тия скокове в цените на енергията, сещам се за скока на петрола през 2008ма до абсурдните 147 долара точно преди да се срине всичко.
Тогава България малко закъсня спрямо останалите, не се срина веднага, ама сега с тия антиваксъри, ако ни нарочат за червена зона и ни оградят със санитарни мерки, което да срине търговията, може и да ги изпреварим.
Коментар
-
Напоследък почти не останаха понижители в темата, та се чудя дали не сме на връх. И тия скокове в цените на енергията, сещам се за скока на петрола през 2008ма до абсурдните 147 долара точно преди да се срине всичко.
Тогава България малко закъсня спрямо останалите, не се срина веднага, ама сега с тия антиваксъри, ако ни нарочат за червена зона и ни оградят със санитарни мерки, което да срине търговията, може и да ги изпреварим.
Коментар
-
безплатно промишлено земеделско финансиране
Нашата банкова институция с цел подпомагане на земеделските производители и индустриалните промоутъри предлага безплатни кредитни услуги за инвестиране в областта на селското стопанство, животновъдството и промишленото производство.
Те са валидни до 1 000 000 евро с лихва 3% годишно.
Свържете се с нашата агенция по имейл за повече подробности.
Infos@pacific-offshorebank.com...
www.pacific-offshorebank.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Извинявай, ама Къро е класи над Манастирски ливади. Въобще, източните квартали са далеч по-напред с материала. Къро е останка от Слатинските ливади зад МОЛ "Цариградско шосе". Кал има само в магазина за козметика на първия етаж в МОЛ-а и тя е от Мъртво море.
Аз купих каквото купих в България , сега ми предстои в кралство и най-много още един гараж тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това са следващите Манастирски Ливади- кал, прах, липса на зеленина и улици......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Това с мола следващия беше реална случка през 2003г. Старата къщичка в процес на търпимост за офертна 200лв. във вестник софийски имоти.
Сега почвам ремонт на гаража -21м2 с топла точка. Към 2003г. го отдавах за 50лв. Сега ще му търся 250лв. след реновирането
Това си е твое авторско право и реплика, и тема, да повтарям И ТЕМА, защото ,,без да искаха" я изтриха...но немат възможности или....нещо друго...да я възстановят.
Та, това е култова реплика, нека да я чуем в обратен вариант...това никога не може да стане. Аз съм бил много години наемател, и им казвам да не се сърдят и дървят, а да слушат наемодателя когато вече са съгласни с условията му. Ако не, сменят, и това си има цена, нека сами я изпитат. Не съм даскал, ние посочваме само.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Казал му е - "мола следващия" и му е показал изхода.)
Сега почвам ремонт на гаража -21м2 с топла точка. Към 2003г. го отдавах за 50лв. Сега ще му търся 250лв. след реновирането
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и янко така се е извинявал и молел да остане на същия наем,
но явно е попаднал на хазяин от ранга на лордчето
и си е събрал багажа в кутията за обувки
и на стоп право къде село
Трябвало е по-рано да се запознае с Кретушев. Той щеше да му каже как се действа в окръжни села с площ колкото половин София и клиники повече от Плевен (цитат на redcretin).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма никаква грижа с наемите. Един наемател се опита да спекулира с нисък наем, казах му директно, ама ме хвана нещо под пара, писах - не съм блзготворително дружество...отговора беше, аууу, извинявам се не съм очаквал подобен отговор...назова ме по име...отговорих че всички имаме проблеми, но не спекулираме. Дотук приключи всичко. Аз знам какво изначавам за наемателя, той също знае...надлъгваме се като шахматисти. Преди 3 месеца беше. Спряха воплите.
Друг наемател смених в друго жилище. Човекът предоволен. Цените същите на наема за мен нето, сложих 50 лв отгоре но поех етажни разходи 18 лв и 25 нет и ТВ. Оказа страхотен ефект. Така се прави.
но явно е попаднал на хазяин от ранга на лордчето
и си е събрал багажа в кутията за обувки
и на стоп право къде селопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ето всичко ти е ясно :-)
Написах за града като цяло средно. Някои места повече други по-малко, трети сигурно има с паднал. В центъра е възможно да има минус поради краха на еърите, Лозенец за наем никога не ми е бил интересен, нито пък студенти наематели / такива и на двоен наем не бих пуснал/.
Иначе си вярвай в каквото искаш....Аз вярвам на цифрите от справките ми....:-)Last edited by bulgarian lev; 21.09.2021, 23:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Точно така. Нивото е същото като преди вируса. Може би дори все още една идея по-ниско, но да се твърди, че има спад като в момента ръста на наемните нива е с такъв темп дето не е имало може би никога е някаква шега....
Иначе не знам дали ще продължи или е временно явление... Ясно е че голяма част от новото което ще излезе ще е за наем, но там не ми е ясно как ще бъде на нисък такъв.... На фона на довършителните работи и цени на имотите по-добре тъмно да седи вместо да е евтино....
Поне на мен ще мие интересно да наблюдавам процеса....:-)
Друг наемател смених в друго жилище. Човекът предоволен. Цените същите на наема за мен нето, сложих 50 лв отгоре но поех етажни разходи 18 лв и 25 нет и ТВ. Оказа страхотен ефект. Така се прави.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Янко бре , ти да не си сложил трета доза ваксина ? :-)))
Колкото и наемите да са дръпнали последните няколко месеца за мен настоящите цени не оправдават отдаването. Занимавал съм се с довършителни работи яко в последните години, а сега всичко е двойно, така че е сложно да се върже сметката освен ако не си сам майстор за всичко. От тук има 2 варианта - или се отдава на адекватен за разходите наем или стои тъмно и недовършено.... Няма драма в това защото с нищо не е по-лошо от депозит в банка....
Наемоотдаването не е социална дейност :-) Така че който иска има поне 4 варианта - да плати адекватен наем за настоящите цени, да плати тънък наем за неща ремонтирани преди 10-20-30 години, да си вземе ''тънък'' ипотечен кредит или да си седи в деЦката.... Никой никого не кара за нищо насила :-)
ПП И нема да плюеш по Радомир.... Вчера си бях там и е страхотно....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
е това няма как да стане
защото '' бай голям инвестор '' не си е дал
кеша за тугли да стоят и събират паужина
да да ама друг път
дошъл от Радомир - теглил кредит -
и направил тънка лидълска сметка - наема ще ми плаща
вноската - после втори - ура, открих пътя към богатството
хихихихиххи
да да ама не
пара си требе - я за вноска , я за папо , я за плащане на друг наем
че детето учи у Плевен или Пловдив
и се получава --- > абе може и 50 надолу , ама да капе
но така си мисли и другия '' инвеститор'' , дошъл пък от Банско
и така надцаквайки се защото ''празно не може да стои '' ( по добре да не го бях взимал)
наемите ще се изсмеят на ''статистиката ти ''
по добре ходи пиши против ваксините
там има по голяма нужда от теб
тук си губещ клакьор
Колкото и наемите да са дръпнали последните няколко месеца за мен настоящите цени не оправдават отдаването. Занимавал съм се с довършителни работи яко в последните години, а сега всичко е двойно, така че е сложно да се върже сметката освен ако не си сам майстор за всичко. От тук има 2 варианта - или се отдава на адекватен за разходите наем или стои тъмно и недовършено.... Няма драма в това защото с нищо не е по-лошо от депозит в банка....
Наемоотдаването не е социална дейност :-) Така че който иска има поне 4 варианта - да плати адекватен наем за настоящите цени, да плати тънък наем за неща ремонтирани преди 10-20-30 години, да си вземе ''тънък'' ипотечен кредит или да си седи в деЦката.... Никой никого не кара за нищо насила :-)
ПП И нема да плюеш по Радомир.... Вчера си бях там и е страхотно....:-)
Коментар
-
Дано ме извинят модераторите, но в две теми ще напиша едно и също. Имаме провалени в прогнозата си поевтинители, два-три отявлени тролове , като Yandox, Bearfox и хейтър redcretin във великата тема за поскъпването на цените на имотите и fon и satz в темата за ядрения ток. Вместо да се скрият и потънат в дън земя, тези ПРОВАЛЕНИ поевтинители в двете теми продължават да бълват спам с цялата си наглост и дебелоочие!Last edited by 13ADROL; 21.09.2021, 22:55.
Коментар
Коментар