IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
    тази част е за теб

Е, докато са ,хем бавни, хем неуловими тези намаления, бива Когато станат явни и видими тогава ще се съглася, че има намаление на наемите

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нямаше ли някакви правила на сайта, да не се пише паралелно с 2 и повече акаунта?
      и да не се слагат във всеки пост глупави анимацийки, които товарят и без друго едва работещата система.
      Не , нямаше . Но за теб , мога да го напиша и без gifче , защото е такова , а не анимацийка.
      Но смисъла ще е същия.
      Всъщност , ... ти пишеш от 4 в момента. Пак си влязъл в чужд акаунт.
      Last edited by keep_calm; 12.11.2021, 09:03. Причина: обръщайте се един към друг с потребителските си имена. уважавайте личните данни на потребителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Погледнах какво става при наемите в София, ами не ми се струва да поевтиняват да си призная.
        тази част е за теб

натам вървят нещата още от март 2021
        но са бавни и неуловими за стадото и тълпата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Твоите предпочитания за наематели ги знаем. Ти си лесна ниша в пазара на наемите.
          нямаше ли някакви правила на сайта, да не се пише паралелно с 2 и повече акаунта?
          и да не се слагат във всеки пост глупави анимацийки, които товарят и без друго едва работещата система.
          Last edited by keep_calm; 12.11.2021, 09:01. Причина: благодаря за синала.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

много се изнесоха обратно в децките,
            но те и без друго не са предпочитаните наематели.
            Твоите предпочитания за наематели ги знаем. Ти си лесна ниша в пазара на наемите.

Last edited by keep_calm; 12.11.2021, 09:01. Причина: изразявайте се без да е нужно да ползвате повтарящи се анимации

Коментар

напротив,
              много се изнесоха което доведе до спад при наемите
              които пък ще доведат до спад на цените

до 2025 тук няма да има нито един повишител
              ...

много се изнесоха обратно в децките,
              но те и без друго не са предпочитаните наематели.
              препоръка е

Коментар

• модераторче

хайде поясни кое е ''недобър тон ''
                на

панеложивущ или ипотекар с калкулатур - ще е абсурд да
                се срещне - толкова ще са зле двата сегмента

не схващаш май , че ТАКИВА ХОРА съществува
                и са доста голяма извадка във имотния пазар

я назови един който съм обидил със цитираното
                или пък защо да имаш ипотека или да живееш в панел
                го приемаш за ''недобър тон ''

пс ; ипотекарите са с калкулаторче защото
                непрекъснато си смятат
                лихвата или печалбата от ''зелено''

къде е лошия тон

Коментар

напротив,

...

Погледнах какво става при наемите в София, ами не ми се струва да поевтиняват да си призная. Ето, вижда се :

Резултат от Вашето търсене на:
                  Вид имот: 2-СТАЕН,

Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 372 euro
                  Средна цена на кв.м: 5.69 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Не се изнасяте за съжаление, всички се бутате тук.
                    напротив,

...

Last edited by keep_calm; 12.11.2021, 08:24. Причина: Спазвайте добрият тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

София е върха на абсурда, колкото повече се изнасят, толкова повече строят. Сигурен съм че има хиляди празни апартаменти.
                      Не се изнасяте за съжаление, всички се бутате тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дайте ми 20 хилки да ида да вдигна качеството на медицината в Карлово. И имотите ви ще поскъпнат. Знаеш, скромността ми е чужда. но не искам много.
                        Ша завъдиш камили и ша стане пустиня

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Големия минус е липсата на каквато и да е адекватна медицинска помощ,болницата е на практика една сграда ,поради тази причина си замина и баща ми ,навремето го оставиха с частично лечение ,и сега покрай Ковида вече си го довършиха .Карлово е града в който прекарах детските си години ,всичко което си изброил е вярно,демографията му е колапс,има си и доста роми но сме живяли нормално с тях ,и те са си хора като хора ,основно се крепи всичко на поделението,завода в Сопот оръженйния ,но в последните години има живот ,доста малки фирми се направиха ,почти са се сляли двата града Карлово и Сопот.
                          Природа,балкана ,въздуха,пътя Карлово-Пловдив ,доста позитиви ,не малко уникално място ,Балкана пази града от аномалии ,бедствия и наводнения и т.н.той е като огромна стена която изолира града от север ,гледката всеки може да я види ,неповторима .
                          Но както споменах и по -рано масово карловци ходят да се лекуват в Пловдив,освен да стане чудо и някой ден да се налеят инвестиции там и болницата да се вдигне ,това е .
                          Цените по офертни на жилищата почти са изравнени с тези в Пловдив и доста пловдивчани купуват там ,като теглим чертата за живеене не е ок защото на практика живеейки там оставаш без липса на здравни услуги и по спешност ако си си пътник на 100 процента .
                          Остава варианта да купиш с цел бъдеща инвестиция в стойност за локация с уникални природни дадености,но остава въпроса с наливането на пари за поддръжка в перспектива ,за мен за хора с доста солидни възможности .
                          Това е за Карлово,и на мен не ми се изка да продавам етажа и гражите ,на топ място ни е къщата до Ловния парк и стадиона ,зад нас е панорама Балкана целия се вижда ,но не виждам как ще станат нещата защото толкова пари трябва да се набият в ремонти и изкупуване на дял ,че икономически ще съм погребан там без каквато и да е опция за някаква стойност спрямо налетите пари .
                          За живеене по ред причини не става в момента ,всичко се изнася от там .

ПП

Като изключим факта че съм пристрастен защото съм израстнал там ,странично мнения на хора които познавам и са ходили в Карлово,никой на практика не е останал с негативни впечатления за града дори напротив обратото е .
                          Има история,инфраструктура,за мен локация с потенциал но без някакъв срок за съжаление неизвестен
                          Дайте ми 20 хилки да ида да вдигна качеството на медицината в Карлово. И имотите ви ще поскъпнат. Знаеш, скромността ми е чужда. но не искам много.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Golemo shte bude
                            https://sofiaplan.bg/Images/web_maps19112009/_7.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

тия дни ще дам по-нова информация. Днес дойде дърводелеца да взема размери за заданието и тия дни ще ми даде оферта и ще пиша за какво иде реч. Само като информация, дървата за огрев във Варна са 150лв за м3, в Балчик са по 100лв, но няма и е със записване и срок на доставка януари/февруари. Не знаех че е такова положението, защото аз съм на климатици, но понеже рязах едно дърво в градината та дойде съседа да пита дали ще го горя и ми разказа ситуацията. За газта още не съм питал, но миналата година купувах бутилка газ за 25лв, останали са ми 2 бутилки от лани и не съм питал сега какви са цените, но понеже готвя на газ та ми е интересно как ще ме сюрпризират с цената след някой и друг месец.
                              Ша сменяш чардака на караваната ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

В Турция е евтино....Ама какво излиза ? Като дойде евтиното става по-трудно да купиш от когато е скъпо....
                                Само че по-добре да купиш на дъното като е евтино и да изплащаш като изплава държавата. Стига да знаеш кога ще махнат Ердо.

Коментар

Working...
                                X