Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Щото голяма част от паралиите и мултимилионерите тук пишат постове за по някоя стотинка за да бутат темата да седи най- отгоре
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеаз друго се чудя, .. тука всички са паралии .. що не се сберете и не направите един кооператив ?
нищо не може да ви бутне като имате лев .. и всеки ще вземе на себестойност и ще реализира поне 100 % след 3-4 години ..
25 % на година зле ли е ?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
радев само ги осчетоводява
На теория всичко е лесно и печалбите огромни, но по някаква причина най-запознатите работят за 1000 евро и пасуват
- 1 like
Коментар
-
аз друго се чудя, .. тука всички са паралии .. що не се сберете и не направите един кооператив ?
нищо не може да ви бутне като имате лев .. и всеки ще вземе на себестойност и ще реализира поне 100 % след 3-4 години ..
25 % на година зле ли е ?действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 2 Харесвания
Коментар
-
тая измама с непрекъснатия ръст на имотите в бг е невероятна заблуда на населението ..
бг населението е едно от най имотните .. в същото време населението на бг е едно от най бедните в европа, а може би и в света ..
и това един вид компенсира недоимъка .. успокоява напрежението .. видиш ли пари няма за папу .. обаче цената на имота, който е останал от баба му или дедо му е цифра пара .. видиш ли богат съм, щото имам партамент и цената му расте ли расте ..
и е сега ако река да го продам ше съм милеонерреалността обаче е доста по различна
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ти защо не построиш нещо с чужди пари?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеТова 100-200 % е ако смятаме цена/себестойност.Ако смятаме печалба/собствен капитал са хиляди проценти.Защото се работи с чужди пари.
Коментар
-
може ли да ми припомниш, кои са ти активите?
чаршафите ли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха, яко...
Айде де ! Чуеш ли някъде , че има казвай....:-)
Коментар
-
може ли да ми припомниш, кои са ти активите?
чаршафите ли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мен пък ме спира идеята да си продам активите, че да си купя пасив
чаршафите липрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Явно не се намира, не го ли видиш че кисне тук денонощно в отчаяниеLast edited by ratten; 26.11.2021, 19:49.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
70-80% за 3-4 години, ако имаш късмет.
Форумните експерти изкарвали повече на борсата, а сега правят сметки на строителите
И не е темата, като се печели, строй и ти, ами че имаме надуване и нереално високи цени, качество недобро, среда, инфтаструктура на ниско ниво, абе ориенталска работа.
Коментар
Коментар