Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Броят на оферти както за наем, така и за продажба си расте и расте.
Цените на наемите падат стабилно.
Големи ръстове очаквам при продажните цени. Още 20-30% минимум.
В България, която тази година за съжаление ще намалеят с около стотина хиляди души, е напълно логично имотите да растат с невиждани темпове, нали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Добро е! Беше направил козметичен ремонт и ми го предаде в топ състояние. Разликата е в това , че го беше купил на 900 е/м2, а ми го предаде за 400 е/м2.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
това не е много добра новина
еврейте са добре информирани и реагират навреме ..
неслучайно най много нобелови лауреати има именно евреи
ако не друго има вероятност да си взел нещо доброSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Чужденците продадоха на българи.Какъв проблем има тук? Аз си купих от еврейн.
еврейте са добре информирани и реагират навреме ..
неслучайно най много нобелови лауреати има именно евреи
ако не друго има вероятност да си взел нещо добродействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кое му сложното?...
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Last edited by bulgarian lev; 21.11.2021, 19:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Кое му сложното?...
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...
киип калм, айде не се престаравай. Не се заяждам казвам само моята гледна точка. Къде видя да съм споменал нещо директно насочено към някого?Last edited by bulgarian lev; 20.11.2021, 20:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТърсите жилище в Бургас? Пригответе минимум 900 евро на кв.м, цената ще се вдига
https://www.flagman.bg/article/254150
След като набутаха сума ти народ по Черноморието,изчезнаха в Украйна за дълго..
Коментар
-
Кое му сложното?...
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сложни са чужбинските имоти в последните 2 години.... И аз бих продал ако имах такъв.
Иначе дали тук или на друго място ръста все е подобен.... та нито губят , нито печелят че са продали нещо у нас и са си купили нещо при тях....
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЧужденци, не само не купуват имоти у нас, но и продават тези, които вече притежават. Според последните данни на БНБ нетните вложения на чуждестранни граждани и фирми в недвижими имоти у нас са отрицателни в размер на 3,7 млн. евро, при положителен нетен поток от 0,5 млн. евро за януари–септември 2020 г., съобщават от pariteni.bg.
Абе тез мнооо тъпи, не знаят ли че ще има 30% ръст на цените
Иначе дали тук или на друго място ръста все е подобен.... та нито губят , нито печелят че са продали нещо у нас и са си купили нещо при тях....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
този ник, мисля беше в Холандия, за кой пазар е давал тези цени) по-интересни са ми агрументите от датите, освен, ако не е проявявал пророчески способности
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Песимисте, ще те разкостят понижителите с тази 2039-та. Недей така бе човек. Та повечето от тях тогава ще мислят само за лумбагото или ишиаса, въобще няма да им е до имоти.
Но колкото повече 2029 наближава 2039 ще изгрява :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не са тъпи, но не знаят, че идва повишение, а и с тая корона не могат да идват толкова често в БГ, колкото им се иска. Ти сам не си виждал Атина от няколко години и също ти се иска да продадеш там, независимо на каква цена нали.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар