Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Добре е като броиш празните жилища да споменеш и какъв процент от българите живеят в пренаселени имоти по две и три поколения под един покрив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Глупости , няма да има такова нещо. Всички 200 хиляди празни апартамента са купени за инвестиция, която в един момент трябва да се превърне в кеш с печалба. Когато излязат първите 5000 апартамента на пазара с желание да се прибере реализираната печалба и бъдат пуснати с леко занижени цени за да се осъществят сделките, за останалите 195000 ще стане тясно на изхода. Ще има чупене на лопатки и раменни стави в бутането кой да свали 5, 10 или 15 хиляди лв пръв от своя имот , за да реализира все пак някаква спекулативна печалба , за която изобщо и въобще е правена сделката по закупуване на имота.Това ще предизвика лавина от предлагане и намаления.
Тогава изобщо няма да има нужда от ново строителство , защото пазарът ще е наводнен .
Лошото е че купувачи също ще липсват тогава
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз - банков роб. Явно не си си пил хапчетата. Колко %--та са 26 от 80? Това научили ли са ви да изчислявате в УНСС?
Това за последната ми покупка, а 26 от 600? Това за общите ми активи. Явно приказката за 200 марки и едно прасе е в десятката за твоето ВиШУ
Това 600 сигурно са квадратите на новият ти парцел в някое село, който си купил с 80 процентов кредит и срок за връщане от 26 години.Last edited by Три без коз; 16.11.2021, 13:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Това по-скоро ще доведе до спад на новопостроени жилища и спад на офертите на пазара. И сега има дефицитит на качествени предложения в сектора.
Тогава изобщо няма да има нужда от ново строителство , защото пазарът ще е наводнен .
Лошото е че купувачи също ще липсват тогаваLast edited by Bearfox; 16.11.2021, 13:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеДано скоро спре това "инерционно" поскъпване, че ми е притеснено за Янко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от комбайнера Цупе Разгледай мнениеТова ще доведе до спад на цените. Николай Майстер: Няма да има икономически растеж при проблем с пандемията:: Investor.bg
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
прав е и му свалям шапка, че от 2 дни е модератор а реши проблем,
с който другите модератори не можаха да се справят по една или друга причина.
keep_calm for ever
аз май ще вдигам скоро наемите в още един квартал
адмирации за модератора X_Y
кой ти е другия квартал в който ще вдигаш наемите . само да не е един пъстър и цветен до летището .
ама ...всъщност по темата ли сме със тези постове и аз и ти
Коментар
-
Ами, то си има тема за понижението на цените на имотите, да ви науча и светна, че има такава, ама хем не е актуална, хем вие не се ориентирате в този пазар, че се налага да ви учим и ръчкаме с остена
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
вече никакво
По същество и с факти ако се говори , тук ще настане дълго мълчание и тишина .
Толкова дълго , колкото ще се понижават имотите идните години .
В целия свят , не само в Слатина .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнениеМодератора keep calm наистина модерира твърде пристрастно . И дума не дава на участниците да се издумат за понижение на цените на имоти .
Модератор ли е този или брокер . Винаги с едно на ум .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Модератора keep calm наистина модерира твърде пристрастно . И дума не дава на участниците да се издумат за понижение на цените на имоти .
Модератор ли е този или брокер . Винаги с едно на ум .Last edited by keep_calm; 16.11.2021, 02:18. Причина: Престанете със заяжданията. Предупреждение за Бан. Пишете по темата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Адреналинчо, какво те питам, какво ми отговаряш. Нали контролирате 4 квартала с Плъха. Кажи бе банкови робе, какво контролираш.
Това за последната ми покупка, а 26 от 600? Това за общите ми активи. Явно приказката за 200 марки и едно прасе е в десятката за твоето ВиШУ
- 1 like
Коментар
-
Това ще доведе до спад на цените. Николай Майстер: Няма да има икономически растеж при проблем с пандемията:: Investor.bg
Коментар
-
Адреналинчо беше баща ти Рулетка, сигурно затова ме бъркаш. Да го поздравиш, че ти е построил селска къща, но да го изкритикуваш, че не те е научил да четеш внимателно и с разбиране
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар