Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Интересно би било ако да речем двама предложат 30% над първоначалната цена, но после никой от тях не е готов да плати 10% отгоре.
Според мен смисълът на подобни търгове от страна на купувача е да се вземе нещо на цена значително под пазарната. Пускаш ниска оферта и чакаш случайност.
който определя, кой от двамата печели.
да, целта е да се вземе нещо на под пазарна цена, но понякога се стига и до над пазарни цени.
най-стръвно според мен наддават съседи на продавания имот.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Може да има смисъл при нисък интерес, в София случаят рядко е такъв (освен при проблемни имоти).
Стъпката също е фактор, наддаваш с минимум 10% над най-високата оферта (не с 2 лева).
Според мен смисълът на подобни търгове от страна на купувача е да се вземе нещо на цена значително под пазарната. Пускаш ниска оферта и чакаш случайност.
- 1 like
Коментар
-
Тогава какъв е смисълът на тези затворени оферти?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Тогава какъв е смисълът на тези затворени оферти?
Стъпката също е фактор, наддаваш с минимум 10% над най-високата оферта (не с 2 лева).
Коментар
-
Всеки има право да наддава над нея при отварянето на офертите.
Хипотетично може да няма желаещи, но е малко вероятно и почти винаги цената стига или задминава пазарната.
Аз лично съм участвал два пъти и съм се отказвал заради цената до която се стига.
Пълна загуба на време.
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/rabot...e-u-nas-241041
По темата за заплатите и инфлацията,прочетете коментара по долу в статията..
Коментар
-
А ако има една единствена най-висока оферта?
Хипотетично може да няма желаещи, но е малко вероятно и почти винаги цената стига или задминава пазарната.
Аз лично съм участвал два пъти и съм се отказвал заради цената до която се стига.
Пълна загуба на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е добре, значи не са просто партийци
лошо, че няма снимки отвътре
това е само за първоначалното предложение на тайното наддаване.
после идва явното. стъпката е 1 задатък /10%/, наддава се докато всички останали се откажат.
Коментар
-
Жонка, отново се изказваш убедително по непонятни за теб теми.
След отварянето на офертите има явно наддаване, при което таван няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Явно, че се подиграваш на Песимиста, но къде при новото строителство между апартаментите има гипскартон вместо тухли? В последните години съм виждал обяви с обяснение за типа на шумоизолацията в сградата, дано да е показател, че има шанс при новото да е шумоизолирано жилището.
Всеки може да си направи ремонт и шумоизолация на стените но проблема винаги е в тавана и съседите отгоре, ако ги имаш, защото там каквото и да правиш не можеш да елиминираш структурните вибрации напълно. Изследвал съм проблема преди време и това разбрах от теорията и практиката си. При новото строителство има шанс да се положи шумоизолация в пода на горния етаж от инвеститора или тебе и да го няма този проблем.Last edited by pepe1234; 12.12.2021, 15:30.
- 1 like
Коментар
-
Обърках се, първоначално прочетох блок 32.
76 е ЕПК, в него живеят много артисти.
Наддавателни предложения, надхвърлящи първоначалната цена с над 30% са недействителни.
Тоест май 187200 лева е максимумът.
След отварянето на офертите има явно наддаване, при което таван няма.
- 1 like
Коментар
-
това е добре, значи не са просто партийци
ПП обявите за продани в София град са все още супер малко (на фона на периода след 2009-та) и това е показател, че в пазара има още сила и 'пари за трошене' та успяват да ги пласират без да се стига до ЧСИ. Обаче пък започнаха да се появат компромисни двустайки и тристайки каквито ги нямаше миналата година та явно определени сегменти вече се усеща задъхването на пазара.
това също е интересно https://sales.bcpea.org/properties/33678Last edited by bertram; 12.12.2021, 15:00.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Обърках се, първоначално прочетох блок 86.
Наддавателни предложения, надхвърлящи първоначалната цена с над 30% са недействителни.
Тоест май 187200 лева е максимумът.
това е само за първоначалното предложение на тайното наддаване.
после идва явното. стъпката е 1 задатък /10%/, наддава се докато всички останали се откажат.
Last edited by ratten; 12.12.2021, 14:50.препоръка е
Коментар
-
блока е доста висок, не мисля, че е тухла.
иначе си прав, цената може и да дублира.
Тоест май 187200 лева е максимумът.Last edited by ejonny2376; 12.12.2021, 14:34.
Коментар
Коментар