If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разходите натискат ипотекарите.Пиша си с една мадама ,има ипотека от 10 години,казва не издържам с по големите разходи,и сега търси втора работа.Няма пари да излиза ,и се натискала вкъщи Просто извадка споделям,но все по често чувам такива истории.
Чети ,де хахаха Пари от Созопол, аз не взимам ако не знаеш, защото не разбирам в моите къщи, където живея аз и семейството ми да влизат наематели. Не знам как живееш ти така, да ти влиза сульо и пульо в къщата ?
То и в неговата не влизат сульо и пульо. Въпросните индивиди влизат в къщата на банката той само ги обслужва
Сигурен съм че като стане къщата негова и гости даже няма да пусне вътре
Кои бре, тук питаха за ЕърБНБто в немско Май ти не знаеш какво да напишеш, я беж че пари от Созопол няма да имаш половин година поне
Чети ,де хахаха Пари от Созопол, аз не взимам ако не знаеш, защото не разбирам в моите къщи, където живея аз и семейството ми да влизат наематели. Не знам как живееш ти така, да ти влиза сульо и пульо в къщата ?
Какви ламби, какви пет лева .Не го ли видш че е брокераст.Твърди че без брокер се преебаваш с цената.Все едно хората са всички малоумни и не могат да отределят пазарната цена.
Да бъдем по точни - Твърдя че Бота специално се е прекарал с цената и всички факти разказани от него говорят в тази посока
И двата апарта ги е продал по негови думи за по няколко дни и купувачите не са се пазарили за цената
Сега остава да предположим че неговите два апарта са били последните два останали в София и купувачите просто не са имали избор или че цената е била толкова подценена че даже не са и посмели да си отворят устата за пазарлъци да не земе да се разкандардиса.
Какви ламби, какви пет лева .Не го ли видш че е брокер. Твърди че без брокер се преебаваш с цената.Все едно хората са всички малоумни и не могат да отределят пазарната цена.
Еми ти вече колко години продаваш боксониерата и не става и не става...Що не ползваш брокер?И що не я обявиш за 20000 кинта щото нали цените са балон
Абе гледам те как агонизираш заради един китайски шлеп - вече с месеци Сигурно в дюкяна вече нямаш кьорава ламба останала.
А сега за събужданията - точно това ви чака пишман-тарикатите в Б-стан, като не можете да проумеете значението на демографията и принципа на пазаруване на мангалорите. Да са ви честити!
Ни Гърция, ни Германия са Б-стан, затова и ще гледаш през крив макарон само Единственото общо с пенсия са "доходите" ти.
Какви ламби, какви пет лева .Не го ли видш че е брокераст.Твърди че без брокер се преебаваш с цената.Все едно хората са всички малоумни и не могат да отределят пазарната цена.
Нали пишехме за наемите в България ? Или като не знаеш какво да напишеш и започваш да се чудиш как да обидиш опонента си ? Е, аз на глупости не се обиждам
Кои бре, тук питаха за ЕърБНБто в немско Май ти не знаеш какво да напишеш, я беж че пари от Созопол няма да имаш половин година поне
Коментар