IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Еми ти вече колко години продаваш боксониерата и не става и не става...Що не ползваш брокер?И що не я обявиш за 20000 кинта щото нали цените са балон
    Нищо не продавам.Объркал си се.

Коментар

• Разходите натискат ипотекарите.Пиша си с една мадама ,има ипотека от 10 години,казва не издържам с по големите разходи,и сега търси втора работа.Няма пари да излиза ,и се натискала вкъщи Просто извадка споделям,но все по често чувам такива истории.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev

за 20К лв. мое ти да продадеш твоя обор на село.
        Може ама не иска
        А ти искаш ама не можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

а, то па некой се е засилил на кратунчо да гостува
          освен пешето да иде с правата лопата да го разтрие
          Що па ти сега ги говориш тия работи. Може с некое турче да са си станали близки от къде да знаеш

Одеве искаше да му смятам доходите в турски лири сигурно има нещо в предвид

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Чети ,де хахаха Пари от Созопол, аз не взимам ако не знаеш, защото не разбирам в моите къщи, където живея аз и семейството ми да влизат наематели. Не знам как живееш ти така, да ти влиза сульо и пульо в къщата ?
            То и в неговата не влизат сульо и пульо. Въпросните индивиди влизат в къщата на банката той само ги обслужва

Сигурен съм че като стане къщата негова и гости даже няма да пусне вътре

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Кои бре, тук питаха за ЕърБНБто в немско Май ти не знаеш какво да напишеш, я беж че пари от Созопол няма да имаш половин година поне
              Чети ,де хахаха Пари от Созопол, аз не взимам ако не знаеш, защото не разбирам в моите къщи, където живея аз и семейството ми да влизат наематели. Не знам как живееш ти така, да ти влиза сульо и пульо в къщата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Я дай булстат да проверим.
                найс уан

Коментар

Какви ламби, какви пет лева .Не го ли видш че е брокераст.Твърди че без брокер се преебаваш с цената.Все едно хората са всички малоумни и не могат да отределят пазарната цена.
                  Да бъдем по точни - Твърдя че Бота специално се е прекарал с цената и всички факти разказани от него говорят в тази посока

И двата апарта ги е продал по негови думи за по няколко дни и купувачите не са се пазарили за цената

Сега остава да предположим че неговите два апарта са били последните два останали в София и купувачите просто не са имали избор или че цената е била толкова подценена че даже не са и посмели да си отворят устата за пазарлъци да не земе да се разкандардиса.

Ти си избери коя версия по ти се струва вероятна

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Един път и аз да ти повярвам - никога и през ум не ми е минавало че годишните ти приходи могат да са 5 цифрени от наеми при 13 евро нощувката

И моите са четирицифрени ама за разлика от твоите са на месечна база и първата цифра е далеч от 1-ца
                    Я дай булстат да проверим.

Коментар

Какви ламби, какви пет лева .Не го ли видш че е брокер. Твърди че без брокер се преебаваш с цената.Все едно хората са всички малоумни и не могат да отределят пазарната цена.
                      Еми ти вече колко години продаваш боксониерата и не става и не става...Що не ползваш брокер?И що не я обявиш за 20000 кинта щото нали цените са балон
                      Last edited by X_Y; 05.12.2021, 21:18.

Коментар

Абе гледам те как агонизираш заради един китайски шлеп - вече с месеци Сигурно в дюкяна вече нямаш кьорава ламба останала.
                        А сега за събужданията - точно това ви чака пишман-тарикатите в Б-стан, като не можете да проумеете значението на демографията и принципа на пазаруване на мангалорите. Да са ви честити!
                        Ни Гърция, ни Германия са Б-стан, затова и ще гледаш през крив макарон само Единственото общо с пенсия са "доходите" ти.
                        Какви ламби, какви пет лева .Не го ли видш че е брокераст.Твърди че без брокер се преебаваш с цената.Все едно хората са всички малоумни и не могат да отределят пазарната цена.
                        Last edited by nradev; 05.12.2021, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Крети моля ти се разкажи ни пак за 4 цифреният ти годишен доход от наеми. Много ми хареса тая история
                          ша почакам да ти загрее реотана, албанския я тая година, я някоя друга.
                          Last edited by X_Y; 05.12.2021, 20:03.

Коментар

Кои бре, тук питаха за ЕърБНБто в немско Май ти не знаеш какво да напишеш, я беж че пари от Созопол няма да имаш половин година поне
                            Крети моля ти се разкажи ни пак за 4 цифреният ти годишен доход от наеми. Много ми хареса тая история

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              крушков дай едни ксенони на колата че единия изгоре, стига си плямпал глупости
                              На крушките им е скъп транспорта сега на мода е да се внася от Турция и от Аблания та имам реотани ако искаш ела да ти го сменя

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Нали пишехме за наемите в България ? Или като не знаеш какво да напишеш и започваш да се чудиш как да обидиш опонента си ? Е, аз на глупости не се обиждам

Коментар

Working...
                                X