Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не вярвам, да ти кажа,
А Кавръков дали ще се върне да пише тук?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ратко нищо не каза? За колко год се избива тая маломерка от наеми?
пп
Ако са роми - до 3-то поколение.Last edited by Julius_BG; 09.10.2024, 20:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ратко нищо не каза? За колко год се избива тая маломерка от наеми?
Тежко на хората от околните сгради, които нямат вина. Идиотите купили тук сами са си виновни..
3700 за грозен висок блок, в беден град на няколкостотин км от бойните действия...Е нема такова безумие...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеhttps://yavorad.com/gull/bg/%D1%86%D...D0%B6?floor=143700 еу/кв в общежитие? ???? Аве нЕма балон бе, още ще се вдигат.....апартамент 138 двустаен 56.43 68.39 209 000
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми той работи от мобилен дивайс, колко му е да те провери че пак не си умножил конете в имущество.Last edited by better; 09.10.2024, 18:57.
- 1 like
Коментар
-
Той ако има кинти, тук ли ще виси по цели дни (и нощи)....
Коментар
-
Така е. Нито купуват, нито има кво да продадат. Ми и от каки с хубави крачета и черепчета не абарисват. Пълна трагедия!
https://www.youtube.com/watch?v=SWZmTliePrk&t=10s
Коментар
-
Нема жена до себе си ли? По едно време се чудех как не му се застъпват и то по три наведнъж с посещенията у тях. Аз с две - три не мога да се оправя - една кака си я познавам отпреди - запазена за мен без ръжда завинаги и все се дъня и не мога с графика, а на него не мога да му ги преброя с хирургическа точност им прави програмата, направо е цар. И вдигат цената на неговата къща, ами и на съседите, включително моята.
А Кавръков дали ще се върне да пише тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ханс похарчи доста милиони в БГ именно заради мен, можеше да ги похарчи и другаде. Така че бъдете благодарни и на това.
Какво си дал на държавата си не се измерва в това, колко кофтора на кредит си купил - това е даже с обратен ефект, но ще го разберете по сложния начин. Тук за най-големи патриоти се пишат тези, които са абсолютно излишни и без тях БГ щеше да е по-добро място.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Той ако има кинти, тук ли ще виси по цели дни (и нощи)....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защо се подиграваш, като и ти нямаш жена до себе си и не си млад.
Аз съм пуснал обява за наш луксозен имот в провинцията и следя какво се случва с другите обяви в градчето.
Има една къща на около 100 г, голяма, вътре е подредено в битов стил с неща, останали от бабите и дядовците, доста сполучливо (с черги, с възглавнички, с китеници, в червено и зелено, с каренца и др.), нов ремонт няма, леко е освежено, има баня и се продава за 70 000 евро.
В този град няма силно платежоспособно търсене и за 70 000 лв няма да се продаде.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://yavorad.com/gull/bg/%D1%86%D...D0%B6?floor=143700 еу/кв в общежитие? ???? Аве нЕма балон бе, още ще се вдигат.....апартамент 138 двустаен 56.43 68.39 209 000 Last edited by better; 09.10.2024, 14:55.
- 1 like
Коментар
Коментар