If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бъфет има голям дял от Макдоналдс и го промотира, същото прави и с Кока Кола.
А пък мантрата му, че трябва да живееш скромно и да инвестираш възможно най-много е в подкрепа на основният му бизнес.
Не може да си чак толкова наивен
+1 На мен ми е интересно защо на тия години продължава да се занимава с бизнес при толкова много налични пари, Чарли също- той даже е по- дърт и от Уорнър. Вместо да си ходят за риба или да играят голф примерно.
Шефът на Хайнекен се е возил на трамвай, аз също съм привърженик на подобно пазарно поведение, това ми позволи покупка на имоти в две поредни години за първи път в битието ми. При нищожен като дял привлечен ресурс
Щом Бъфет си пазарува на промо от Макдоналдс,не знам ти къде се вписваш
Бъфет има голям дял от Макдоналдс и го промотира, същото прави и с Кока Кола.
А пък мантрата му, че трябва да живееш скромно и да инвестираш възможно най-много е в подкрепа на основният му бизнес.
Не може да си чак толкова наивен
Щом Бъфет си пазарува на промо от Макдоналдс,не знам ти къде се вписваш
Шефът на Хайнекен се е возил на трамвай, аз също съм привърженик на подобно пазарно поведение, това ми позволи покупка на имоти в две поредни години за първи път в битието ми. При нищожен като дял привлечен ресурс
В същото време цените на апартаментите старо строителство се балансират около настоящите нива или растежът им е плавен, докато нивата при новите проекти се прогнозират трудно в резултат от сериозния скок в цените на строителните материали.
доходността от жилище ще продължи да се подобрява спрямо съхранението на банков депозит.
Коментар