Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by rverb; 03.09.2024, 08:59.
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Госпожица ли е ? Е,това обяснява много неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Значи нямате идея от "сметките" , но хвърляте цифри за 60% данъчна тежест ?Last edited by Selena2024; 03.09.2024, 08:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля , че и тя и господин еджони и господин байлор са госпожици. Много неудовлетворено звучат.Ние вече внуци чакаме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Госпожица ли е ? Е,това обяснява много неща
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Просто засичам наличие на поток от немци, гърци, италианци и французи. На зададен въпрос защо са дошли в Испания получавам еднотипен отговор - скъп живот и много голяма данъчна тежест.
Ако не бе така нямаше да го има съответният поток. Сметките ги оставям на тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Разбрах, че имаш интерес към Калабрия. Отиди в покрайнините на Волуяк - там има по-добри имоти. Малко са по-скъпички, обаче, но по-добри. Измазани.Last edited by rverb; 03.09.2024, 08:40.
Коментар
-
Само не ми казвайте че сте данъчен консултант. Аз плащам данъци в Швейцария и не съм запознат с Италия и Франция, но ей така от обща култура мога да Ви кажа че данъка във Франция е с няколко процента по-нисък от този в Испания а в Италия максималният е 45% или нещо такова. Какво слагате за да го добутате до 60%, социални ? В Испания няма ли осигуровки ? За Италия знам че в първите няколко години след като започнете работа се дължат данъци само на 30% от дохода, има и фиксиран план , има и 13% план ако не сте живяли 2 години в държавата, отделно че примерно в Сардиния е и по-нисък. Не съм запознат в детайли, но има много опции и в двете страни, отделно че се крие доход. Да не говорим че фирмите малко над 20%. Ако сте консултант не е нормално да хвърляте така произволни цифри от 60% и подобни
Ако не бе така нямаше да го има съответният поток. Сметките ги оставям на тебе.
Сега понеже виждам, че мислиш като счетоводител пояснявам като за счетоводител: гледай съвкупността от данъци, осигуровки, здравни вноски, наеми, застраховки и цени на жилища, горива, храни и сигурно ще ти се проясни.
Ще ти открадна още една тайна има неща, които хората на запад не могат да си позволят, а хората в България могат. Защо?Last edited by Selena2024; 03.09.2024, 08:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениенито от Вас, нито от госпожица Селена
Коментар
-
Не съм Ви приятелче. Защо някой трябва да ми дава право ? С какви заблуди живеете ? Давам на "жената" малко от нейното лекарство. Щом тя може да го прави, няма какво да се сърди. Вие също. Тези оценки до голяма степен са валидни и за Вас и допускам че затова подскачате. Не всеки е, както казвате, "толкова зле". Няколко човека сте само.
ПП. Какво значи "напред с копитата" ? Какви копита. Вие какво сте, кон ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми не знам какви глупости си писал и са те трили, ама те твоите глупости са еднотипни лични обиди. Мен не ме интересува нито колко тежиш, нито кой номер гащи носиш. Хеле пък дали си “самотен”.
Пак нищо не си разбрал и от поста. Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.
За покупка на имот по столиците им обикновеният обитател трудно даже си представя. Ако наистина продаваш софийски апартамент, за да отидеш някъде по европериферията си е рисково решение. Но ти акъл не искаш.
Хайде сега като в детската градина. При ниски данъци ли е по-добре да се живее и да се притежава имот или при високи?
Спести сега квалификациите за възраст, тегло, “самотност” и прочее глупости ад хоминем на опонента.
Мисли и си опичай акъла, момко.
Концентрирайте се в опичане на собствения си акъл. Няма време!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Прочее оставяйки настрана “италианките” тези дни се върти по медии и мрежи истеричен обяснителен режим на един гръцки политик по повод статистика, че бг ги е минала по средни месечни доходи. Мъка. И те горките толкова си бяха повярвали и така си бяха навирили носовете.
Междувременно им по изкупихте цялото Беломорие
Мъка, мъка.
Ей го тука
https://www.segabg.com/hot/category-...ki-bulgarskite
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Приятелче, пак тръгна напред с копитата!
Кое ти дава правото да говориш така на жената? Кой си ти и с каква квалификация си, за да даваш подобни оценки? Щом всички са толкова зле, а ти си най-добрият - какво дириш в този форум?
ПП. Какво значи "напред с копитата" ? Какви копита. Вие какво сте, кон ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така, така. Италианките са нищо особено и с претенции, франсетата и италианците са тъпи и не могат да си сметнат данъците. И това по някаква странна дедукция базираната на 2-та човека които познавате. В Алмерия пък местните са прости. Остана ли някой достоен за Вас ? Няма ли около Вас поне някой съсед да Ви каже че не сте добре и трябва да потърсите лекарска помощ ?
ПП. Пак да кажа, странно в Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.
Пак нищо не си разбрал и от поста. Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.
За покупка на имот по столиците им обикновеният обитател трудно даже си представя. Ако наистина продаваш софийски апартамент, за да отидеш някъде по европериферията си е рисково решение. Но ти акъл не искаш.
Хайде сега като в детската градина. При ниски данъци ли е по-добре да се живее и да се притежава имот или при високи?
Спести сега квалификациите за възраст, тегло, “самотност” и прочее глупости ад хоминем на опонента.
Мисли и си опичай акъла, момко.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар