Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
абе да ти дам прогноза, ама сърце не ми дава, като знам, че ще ти разваля настроението. Бони вижда кой е познавал покачването от предните години и вече знае кой да слуша. Не е като песимиста дето вече 3-та година предрича спад, а "спада" се оказва доста оптимистичен. :-)) +10-30%
само ще дам жокер: при следващия спад, срив, пукане на балон и дискаунти от по -40%, накавръчето, жони и янко ще са щастливи пенсионери и ще имат шанс да напуснат деЦките. Средната заплата ще е 12000лв. Сети се сам за цените на имотите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
комай сички от новия стандарт.
но като частност започнахме от тези, които отдавам под наем.
оти, шо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнениеhttps://bnr.bg/varna/post/101542124/...iha-napolovina Банковите депозити се стопиха наполовина
"Досега в банките имаше прекалено много привлечен ресурс, което бе предпоставка за нулеви лихви в повечето банки, а вече и отрицателни. В последните един-два месеца се наблюдава сериозен отлив на депозити от банковата система. Специално при физическите лица този отлив е в порядъка на 40-50%. "
Става интересно..
' Дeпoзититe нa фиpмитe и дoмaĸинcтвaтa в бългapcĸитe бaнĸи дocтигaт пoчти 100 млpд. лв. пpeз aвгycт. Cпopeд cтaтиcтиĸaтa нa Бългapcĸaтa нapoднa бaнĸa (БHБ) oбщaтa cтoйнocт нa влoгoвeтe ĸъм ĸpaя нa нaй-aĸтивния лeтeн мeceц мeceц e 99.5 млpд. лв.
Caмo зa мeceц cyмaтa ce e yвeличилa c 1.3 млpд. лв., или oĸoлo 1.3%. ''Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.10.2021, 23:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Плъхчо, колега, кои жилища ги наричаш "маломерка"?
но като частност започнахме от тези, които отдавам под наем.
оти, шо?препоръка е
Коментар
-
абе да ти дам прогноза, ама сърце не ми дава, като знам, че ще ти разваля настроението. Бони вижда кой е познавал покачването от предните години и вече знае кой да слуша. Не е като песимиста дето вече 3-та година предрича спад, а "спада" се оказва доста оптимистичен. :-)) +10-30%
само ще дам жокер: при следващия спад, срив, пукане на балон и дискаунти от по -40%, накавръчето, жони и янко ще са щастливи пенсионери и ще имат шанс да напуснат деЦките. Средната заплата ще е 12000лв. Сети се сам за цените на имотите...
примерно за фалирали улични търговци на сладолед в северната част норвегия
за правнуците на бабето кралица или хипопотамите на пабло ескубар
за идването на власт на зелените в германия
трябва да има нещо. нещо което направо ще ги срине пустите цени.препоръка е
Коментар
-
дай твойта прогноза за догодина, че днес бони ми развали настроението.
а така хубаво се забавлявахме в темата преди това.
Коментар
-
само ще дам жокер: при следващия спад, срив, пукане на балон и дискаунти от по -40%, накавръчето, жони и янко ще са щастливи пенсионери и ще имат шанс да напуснат деЦките. Средната заплата ще е 12000лв. Сети се сам за цените на имотите...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://bnr.bg/varna/post/101542124/...iha-napolovina Банковите депозити се стопиха наполовина
"Досега в банките имаше прекалено много привлечен ресурс, което бе предпоставка за нулеви лихви в повечето банки, а вече и отрицателни. В последните един-два месеца се наблюдава сериозен отлив на депозити от банковата система. Специално при физическите лица този отлив е в порядъка на 40-50%. "
Става интересно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Хи хи хи не напъвай няма да те кача...самолета не е розАв.Други летят с него и правят лупинги до умиргане...ти си паркирай розАвите кадилаци хи хи хиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
дай твойта прогноза за догодина, че днес бони ми развали настроението.
а така хубаво се забавлявахме в темата преди това.
само ще дам жокер: при следващия спад, срив, пукане на балон и дискаунти от по -40%, накавръчето, жони и янко ще са щастливи пенсионери и ще имат шанс да напуснат деЦките. Средната заплата ще е 12000лв. Сети се сам за цените на имотите...Last edited by ddb; 15.10.2021, 21:23.
Коментар
-
Добре дошъл в темата. 2029-та наближава. Чеканье му е майката и търпение си требе.
а така хубаво се забавлявахме в темата преди това.препоръка е
Коментар
-
Добре дошъл в темата. 2029-та наближава. Чеканье му е майката и търпение си требе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Коментар
Коментар