Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не е мислил този, който го е ценообразувал. От тези 500 квадрата 300 са тераси. Светлата височина надали е повече от 2.60. А строителството е боклук, като всичко ново - личи си от снимките. Локацията не е лоша, но не е и най-добрата в София. За тази цена се купува напълно завършен Мюнхенски пентхаус.Last edited by ddb; 16.10.2021, 16:14.
Коментар
-
[QUOTE=troika;n3815842]Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеПентхаус на последните два етажа в жилищна сграда с 6 апартамента до Борисова градина, в кв. Изток - First Estates
/QUOTE]
Гледам го този мезонет, няма да го купувам, но се чудя, при тази цена не можаха ли да му направят вътрешен асансьор? Преди време щях да купувам мезонет и видях горе-долу колко струват домашните асансьори, предполагам, за 30 000 евро щяха да монтират домашен бавен асаньор с 2 спирки или нормален с абонаментна поддръжка. На фона на цената е оправдано за мен.
Второ, уж светлите височини в стаите са 3,10 а вратите 2,10м, но нещо не ми излизат сметките като гледам снимките. Примерно аз в последните жилища си правя окачени тавани, за осветление, вентилация, и като гледам колко са високи прозорците, окачения таван ще се изравни с тях.
Това на пръв поглед и без да продължавам. Всъщност нямаше да обръщам внимание, но понеже цената е космическа за мен, исках всичко да е перфектно и се чудя аз ли не съм добре или този, който го е правил не е мислил.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонката само временно е в сървърното,
докато доверения адвокат завърши ремонта в ив вазов.Last edited by ddb; 16.10.2021, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеАлексей Пампоров: В България няма адекватни жилищни политики за крайно бедните:: Investor.bg
Алексей Пампоров: В България няма адекватни жилищни политики за крайно бедните
===================================
Това не е вярно. 99% от родителите имат по 1 или 2 свободни деЦки. (справка: 3ма участници в темата)
докато доверения адвокат завърши ремонта в ив вазов.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Алексей Пампоров: В България няма адекватни жилищни политики за крайно бедните:: Investor.bg
Алексей Пампоров: В България няма адекватни жилищни политики за крайно бедните
===================================
Това не е вярно. 99% от родителите имат по 1 или 2 свободни деЦки. (справка: 3ма участници в темата)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Тсъ, не е. Джуджака много проценти обещава.
имотиту са яко на пързалката.
тука до седмица - две кой продал, продал.
после по стръмното. е, питай янко.
дай локацията на лични и за секи случай прати и банковата сметкапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=ddb;n3815649]
Пентхаус на последните два етажа в жилищна сграда с 6 апартамента до Борисова градина, в кв. Изток - First Estates
/QUOTE]
Гледам го този мезонет, няма да го купувам, но се чудя, при тази цена не можаха ли да му направят вътрешен асансьор? Преди време щях да купувам мезонет и видях горе-долу колко струват домашните асансьори, предполагам, за 30 000 евро щяха да монтират домашен бавен асаньор с 2 спирки или нормален с абонаментна поддръжка. На фона на цената е оправдано за мен.
Второ, уж светлите височини в стаите са 3,10 а вратите 2,10м, но нещо не ми излизат сметките като гледам снимките. Примерно аз в последните жилища си правя окачени тавани, за осветление, вентилация, и като гледам колко са високи прозорците, окачения таван ще се изравни с тях.
Това на пръв поглед и без да продължавам. Всъщност нямаше да обръщам внимание, но понеже цената е космическа за мен, исках всичко да е перфектно и се чудя аз ли не съм добре или този, който го е правил не е мислил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнениеhttps://bnr.bg/varna/post/101542124/...iha-napolovina Банковите депозити се стопиха наполовина
"Досега в банките имаше прекалено много привлечен ресурс, което бе предпоставка за нулеви лихви в повечето банки, а вече и отрицателни. В последните един-два месеца се наблюдава сериозен отлив на депозити от банковата система. Специално при физическите лица този отлив е в порядъка на 40-50%. "
Става интересно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз мога да те отърва, прав си, чифтокопитни пациенти, нечифтокопитни тук-таме, преживни у форума колкото щеш....по темата:
50-те ти квадрата са за лично ползване. Ако решиш, думай.
Коментар
-
Тсъ, не е. Джуджака много проценти обещава.
- 1 like
Коментар
-
Мислех да потърся купувач на едни пийсе квадрата, ама джуджето и конския доктор ма разкандардисаха.
50-те ти квадрата са за лично ползване. Ако решиш, думай.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
аз съм човека.
освен ако не е ведомствен панел.
тогава е митко четния
Коментар
-
Мислех да потърся купувач на едни пийсе квадрата, ама джуджето и конския доктор ма разкандардисаха.
освен ако не е ведомствен панел.
тогава е митко четнияпрепоръка е
Коментар
-
основно.
Коментар
Коментар