IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.bta.bg/bg/c/IF/id/2545262
    ЕЦБ обърна плочата.
    Новина от преди 4 часа.
    Вдигат шоково лихвите ако инфлацията остане висока-официално !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Едно шкафче за 20лв и плочки пак за толкова са му проблема а цената от 300к€ НЯМА НИКАКЪВ проблем .
      И милиардер да съм не бих дал и 1лв за имот в София. То и всички милиардери като мен мислят - за тях блатото софия НЕ СЪЩЕСТВУВА
      Не е въпроса дали да е наем или не. Въпроса е че конкретното жилище е тотална дупка но на Джони му харесва защото вероятно пише че е до семинарията. Почти всяко друго от резултатите е по-добро за наем от това конкретно.

Аз по-скоро бих наел този бивш офис и бих си взел мебели колкото онзи психодиспансер - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...is7&f1=1&fe7=1

или дори това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...is7&f1=1&fe7=1

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

То оставаше и плочки Flaviker, диван Flexform и уреди Miele да имаше за тази цена.

При такъв тънък наем директно бих предложил на наемодателя да му купя нови мебели и да му направя ремонт за моя сметка. Пак ще е по-изгодно, отколкото да го купя по средната офертна цена за района.
        Да, как пък не тръгнал и да инвестирам в жилище под наем - второ ли да си наема докато му оправям неговото? И да ми каже след 6-12 месеца, че наема е нисък за района. И не е въпроса да са скъпи нещата, от жилището си личи че собственика е скръндза и не обича да инвестира повече от абсолютния минимум. Познай как ще се зарадва на някой такъв шаран готов да му ремонтира жилището без пари и по важното - без да губи време.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сигурен съм, че в тиха нощ ако се излегнеш безшумно в кревата и се заслушаш
          ще чуеш стенанията на всички булки минали от там.
          а ако се вгледаш, че видиш как диви зверове са драли с нокти корка над таблата
          направо тръпки ме побиват.
          няма да се учудя ако белия чаршаф, с който е покрита се надигне като палатка
          Дали?

Ако е ползвана от мъже като Груьо и Репрезентативния (и двамата ги ценя ), трябваше отдавна да е за подпалки. А тя е запазена и се ползва вече 60-70 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

В това даже за без пари няма да живея, по-грозно, безвкусно и студено изглеждащо жилище отдавна не съм виждал. Изобщо да ти имам претенциите и вкуса. То явно и за това е на такава цена. Навсякъде плочки - евтини, грозни и наредени като в обществена баня, мебелите пък ме карат да се депресирам. На пра-баба ми кирпичената къща от 1910 е по уютна и добре обзваведена от това, а там никой не живее.

Сега видях нощните шкафчета - имаше абсолютно същите в кирпичената къща като бях малък, но вече не са там. Може да си ги взели от боклука на баба ми да обзаведат апартамента. Сигурно са от 60-те години. Обичах да им развивам дръжките и ми се караха.
            То оставаше и плочки Flaviker, диван Flexform и уреди Miele да имаше за тази цена.

При такъв тънък наем директно бих предложил на наемодателя да му купя нови мебели и да му направя ремонт за моя сметка. Пак ще е по-изгодно, отколкото да го купя по средната офертна цена за района.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Едно шкафче за 20лв и плочки пак за толкова са му проблема а цената от 300к€ НЯМА НИКАКЪВ проблем .
              И милиардер да съм не бих дал и 1лв за имот в София. То и всички милиардери като мен мислят - за тях блатото софия НЕ СЪЩЕСТВУВА
              не си криви грешната душа
              дай да видим какво си заредил в уиш листа
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ми на нея са рутили дядо, син и внук, кой знае каква енергия има.

Най-важното при наемите е банята и спалнята.
                сигурен съм, че в тиха нощ ако се излегнеш безшумно в кревата и се заслушаш
                ще чуеш стенанията на всички булки минали от там.
                а ако се вгледаш, че видиш как диви зверове са драли с нокти корка над таблата
                направо тръпки ме побиват.
                няма да се учудя ако белия чаршаф, с който е покрита се надигне като палатка
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

В това даже за без пари няма да живея, по-грозно, безвкусно и студено изглеждащо жилище отдавна не съм виждал. Изобщо да ти имам претенциите и вкуса. То явно и за това е на такава цена. Навсякъде плочки - евтини, грозни и наредени като в обществена баня, мебелите пък ме карат да се депресирам. На пра-баба ми кирпичената къща от 1910 е по уютна и добре обзваведена от това, а там никой не живее.

Сега видях нощните шкафчета - имаше абсолютно същите в кирпичената къща като бях малък, но вече не са там. Може да си ги взели от боклука на баба ми да обзаведат апартамента. Сигурно са от 60-те години. Обичах да им развивам дръжките и ми се караха.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ти имаш доста апарти и тази малмерка не ти е проблем, просто е обеца на ухото.

То за това не се слушат чужди хора,
                    така е евго, чужди мнения се изслушват от любопитство, но решенията си ги взимаш сам.
                    препоръка е

Коментар

Виж в момента какво се предлага на наемния пазар и за какви цени:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...is7&f1=1&fe7=1

Last edited by pwise; 30.12.2021, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        https://www.monitor.bg/bg/a/view/pro...nqb0yoVFNISHZs

време е да си направим прогнозите за догодина.
                        квартиранти и не собственици да се въздържат от предсказания.

пп поздрави от купчо, той ще обобщи резултатите и ще даде официалният курс за цените за 2022.
                        Моята прогноза е консервативна: 5-6% поскъпване и още стотици страници мрънкане от Жонката

Коментар

Спалнята е бабешка и не ми харесва,

Ти би ли спал на нея?
                          Стара, стара, но много е работено върху нея (има корк за шумоизолация)
                          Иначе апартамента си е за ремонт, затова цената е ниска.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
                            Весела ви Коледа, имотни и безимотни.

Мисля, че в момента сме свидетели от първа ръка на фразата "Цените на имотите могат да останат по-дълго високи/покачващи се, отколкото понижителите могат да чакат."

Изясни ли се с колко са поскъпнали имотите през 2021? Някой ще даде ли реално с колко са? А разрешителните за строеж?
                            Привет,

не си писал скоро май.

В момента има инфлационна вълна и хората са повишили офертните цени.

Същевременно има клиенти за апарти в софийските масови квартали. При нас лепят бележки, че купуват апартамент в района.

Коментар

• Весела ви Коледа, имотни и безимотни.

Мисля, че в момента сме свидетели от първа ръка на фразата "Цените на имотите могат да останат по-дълго високи/покачващи се, отколкото понижителите могат да чакат."

Изясни ли се с колко са поскъпнали имотите през 2021? Някой ще даде ли реално с колко са? А разрешителните за строеж?

Коментар

Ако е със ставаща и сгодна кака не ми пречи спалнята.
                                Ми на нея са рутили дядо, син и внук, кой знае каква енергия има.

Най-важното при наемите е банята и спалнята.

Коментар

Working...
                                X