Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Ей, това парче земя доживях да го застроят. Имаше едно време някакво складче там.
Не е толкова лошо мястото, лошото е че тепърва се строи наоколо - и ще стане още по-задръстено.
Не знам дали и СофтУни-от няма да вдигнат.
Червена звезда не беше лош квартал, докато беше с 42 блока.
Много ми прилича на Хладилника - и него го пишат брокерите за "район Лозенец", но няма нищо общо и едва ли скоро ще заприлича на нормално място за живеене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
разяжда ме мише любопитство
с какво по-точно, ти е симпатичен накавръка
Отстоява си мнението, каквото и да е то - достоен е за уважение.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Локацията не струва, ново строителство с неясно качество. Никакъв шанс.
Не е толкова лошо мястото, лошото е че тепърва се строи наоколо - и ще стане още по-задръстено.
Не знам дали и СофтУни-от няма да вдигнат.
Червена звезда не беше лош квартал, докато беше с 42 блока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Тоя направо е измислил нова икономическа теория, при която намаляващите спестявания водят до увеличаване на депозитите. Това е като затоплянето, което води до по-ниски температури.
ПП Еврика! Съгласно теорията на тоз професор, предстои поевтиняване на имотите, което ще се изрази чрез техните по-високи цени!
има парников ефект в следствие на, който температурата се повишава ..
е да ама като се повишава температурата атмосферата става по "гъста"
понеже по високата температура води до повече изпарения на водните маси и въобще течностите
и атмосферата се насища с всякакви газове, става по гъста и по плътна,
съответно слънчевите лъчи по трудно пробиват през атмосферата и повърхността на земята изстива ..
съответно температурата на земята се понижава .... ето ти ледников период ..
ледников период в следствие на повишаване на температурата ..
има една теория, която е много силна, тя обяснява много неща, но най вече как се превишава критичния максимум ..
най общо тя гласи, че масата винаги действа положително, ама до един конкретен момент .. после действа обратно .... отрицателно ..действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ми знам ли. Как разбираш, че някой ти е симпатичен? Може би това, че във форума и под статиите от сигурно година време все пише и обяснява причините за предстоящо до седмица две увеличаване на лихвите. Очевидно чете, интересува се, ходи по конференции... все интелектуални занимания, в които аз като бачкатор не си потапям кутрето дори. В един двуизмерен, подреден по конец и чернобял свят сигурно щеше да е прав. Сигурно щеше да е по-хубаво, ако беше прав. Пък и в училище внимавах, когато учехме "Антигона".
ако аз търся форумен герой, не бих избрал такъв, който не постигнал нищо в живота си. и особено, ако е присъствал на много конференции. тук малко причина и следствие ми се преплитат.
ако е за сладки приказки, може да почетеш малко мнения от бъртрам примерно, но и той на чужди лаври гради авторитет. празнодумци, един вид.
странно, че мненията ти са интересни и обмислени.
Last edited by ratten; 03.11.2021, 23:18.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
разяжда ме мише любопитство
визуално ли
с действия ли
с идеи ли
или с това, че пейства откъси от статии
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
nkavrakov1982 ми е симпатичен като форумен участник, но наистина не е случил на хора, от които да се учи. Ама изобщо. Сега разбирам защо все очаква повишаване на лихвите. На фона на този професор тук във форума пишат от академик нагоре.
визуално ли
с действия ли
с идеи ли
или с това, че пейства откъси от статиипрепоръка е
Коментар
-
Тоя направо е измислил нова икономическа теория, при която намаляващите спестявания водят до увеличаване на депозитите. Това е като затоплянето, което води до по-ниски температури.
ПП Еврика! Съгласно теорията на тоз професор, предстои поевтиняване на имотите, което ще се изрази чрез техните по-високи цени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Професора предрече възходящия цикъл при суровините пред 8,9 месеца,на една онлайн конференция на която присъствах,та доста си разбира като цяло.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
Има едни кабелчета ,които нема да смогнат на потреблението от климатичетата,ако следващтите правителства не са проруски ,столичани ще са в повече.Повишителите да фръгат черджето пред зелените зделкаджий.
https://www.investor.bg/bylgariia/5/...den-gaz-74868/
https://btvnovinite.bg/bulgaria/30-g...rlov-most.htmlпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По принцип ме водят понижител, но тук съм напълно съгласен- не го слуша главата професора
Коментар
-
Много несвързани твърдения:
- как банкерът сам си избира кога да събере отпуснатия кредит, нали си има договор, срок, погасителен план?
- лихвите по ипотеките са вързани към някаква база, юрибор примерно. Как банките своеволно ще си ги вдигнат, то си има закон за тая работа.
- доходът хем му се е вдигнал, хем осезаемо намалява!? И това в едно изречение.
https://www.investor.bg/bylgariia/5/...den-gaz-74868/
https://btvnovinite.bg/bulgaria/30-g...rlov-most.html
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар