Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ако не е тайна къде гледаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Там дето гледам не е. Ако е толкова не е моето място.
Коментар
-
Ма то и по другите места цената е толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Демек всички дето бачкат по Евроинституциите и са си купили там са малоумни, само Песимистът е умник - купил си е в Гоце Делчев.
Не се върти света около теб мой човек, нито около Гоцето.
Коментар
-
В Гоцето не към момента и затва гледам на други места.
Коментар
-
Песи аз не те питам какво имаш а ще дадеш ли 500000 лева за маломерен тристаен?
Коментар
-
250 са малко. Този пич иска вече 350.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rrk&f1=1&fe7=1
И не било със спекулативна цел, нали? Купено на 1500 и мокри сънища за 130к печалба, още няма и акт 15.
Разбира се много е вероятно този продавач накрая да ''спечели'' като Ратко от неговата продажба / сори Ратко/ . Взимаш толкова много пари, че после можеш да си купиш по-малко на същото място/качество с тях :-)))))
- 1 like
Коментар
-
Ми аз си имам вече в района и към момента като оферта цена трябва да е около/поне 400К без гаражите.... Разбира се има и минус 273 градуса шанс да го продам дори и за милион.... Просто НЯМА НИТО ЕДНО дори доближаващо се подобно предложение на оферта като параметри на имота.
Сега не ми трябва друго такова голямо жилище. и ме интересуват основно маломерни 3-стайни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеПеше, кой е казал насред кЪро, (да не се бърка с борсата на Слатина)
В момента в широк цетър, 3 -стайно и читаво под 250 К € няма (долна граница), в идеален център под 3 К €/ кв.м. - няма.
Нови, добри проекти в южни райони стартират в диапазон 1 900 - 2 200 €/ м2.
Не мога да ти дам типичен профил на въпроса за коптора.
п.п. Във вторник купих на 1 000 € за клиент, ама тия промоции свършиха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защото е изкупено със спекулативна цел и желание за препродажба след това. На никой не му трябват тези имоти, те са напълно ненужни.
Никой не купува апартаменти просто така за спорта. Само ти. И ще си понесеш последствията (ако наистина е вярно това, което говориш).
Коментар
-
Песи честно ти ще дадеш ли 250000 евро за коптор у Гоце Делчев?
Сега не ми трябва друго такова голямо жилище. и ме интересуват основно маломерни 3-стайни.
Коментар
-
Пеше, кой е казал насред кЪро, (да не се бърка с борсата на Слатина)
В момента в широк цетър, 3 -стайно и читаво под 250 К € няма (долна граница), в идеален център под 3 К €/ кв.м. - няма.
Нови, добри проекти в южни райони стартират в диапазон 1 900 - 2 200 €/ м2.
Не мога да ти дам типичен профил на въпроса за коптора.
п.п. Във вторник купих на 1 000 € за клиент, ама тия промоции свършиха.
Маверик много ми е интересно какви хора купуват коптори на цена 500000 лева в нищото в калта и кирта насред къро?Не мога да нарека подобни хора глупави щото глупав човек такива пари не може да извади...Вдигнат ли лихвите тия купувачи отичат и ще има много сълзи и сополи и драми...Ако дохода ти е 4000 кинта и сметката за газ е 1200 за ток 600 и вноската стане 2000 какво ще ядеш?
Коментар
-
Трябва да си изключително да си купиш в Брюксел :-)))).... дори и да е за живеене, а за инвестиция направо на 4-ти км спрямо София :-))))
Не се върти света около теб мой човек, нито около Гоцето.Last edited by X_Y; 27.01.2022, 10:02.
- 1 like
Коментар
-
Песи честно ти ще дадеш ли 250000 евро за коптор у Гоце Делчев?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rrk&f1=1&fe7=1
И не било със спекулативна цел, нали? Купено на 1500 и мокри сънища за 130к печалба, още няма и акт 15.
Коментар
Коментар