IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://dnes.dir.bg/svyat/poroshenko...a-sledvashtite

Наемите в рубли ли ще ги събираме ?

Никой не знае къде ще спре Русия. Това заяви бившият украински президент Петро Порошенко след като президента на Русия Владимир Путин призна независимостта на сепаратистките Луганска и Донецка народни републики.

Може следващи да са Прибалтийските републики, Полша, Румъния или България", предупреди той пред Sky News.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама това е от моята любима рубрика. днес там, утре сещай се къде
      "Дълги опашки в студеното време, ожесточена конкуренция и наддаване."
      изглежда първо там е дошло големото мяу.
      Аха ...Малдост е тишина ,заведенията масово били изпозатворили ,хората купуват нещо и се събират в къщи ,никой не мърда наникъде

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Аз с Украйна съм гъст... С Русия не толкова, но и руснаци имам познати също.... не че ако почнат да ни бомбят некой ще ме пита :-)
        Та ако почнат първата цел нали знаеш коя ще бъде ? Ако са неколко км неточни.....Продавай етажа с дискаунт БЪРЗО....:-)
        В Радомир съм в пущиняка , много декари, без съседи, река в двора....там нема кой да бомби ... А от Гоцето до там са ми 40-50 минути.....
        Епа той Радомир си изглежда и сега като след бомбардировка хахахаха !

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
          Шуши, в България си е повече от отлично...
          Не ме занимавай с чаршафи.

Точно колкото на прасето му е отлично в кочината

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
            https://www.investor.bg/po-sveta/453...davane-346444/

„Жестоко е. Преди една година всичко беше в полза на наемателите. Сега е точно обратното“, отбелязва Маклойд.
            ама това е от моята любима рубрика. днес там, утре сещай се къде
            "Дълги опашки в студеното време, ожесточена конкуренция и наддаване."
            изглежда първо там е дошло големото мяу.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Те наемите пак са по-изгодни щото цените излетяха в космоса в Щатите. Наемите имат да наваксват.
              И разбира се илюзията за бягството от големият град, домашен офис и т.н. бързо се изпари....
              Дори на Запад където селските райони са в чудесно състояние пак не става.... Всички ще мигрират в големите градове рано или късно
              Тук съм съгласен с теб ,но специално за там се очаква приземяване ,защото инфлацията и там е голяма -бензина скача с по 0,20 цента за ден .
              У нас с цените на горивата има вече голямо приземяване ,хората търсят само къде е най-евтино и там зареждат ,други се ограничават да пътуват както преди,или дори обмислят продажба на колите си .
              Не са добре нещата ,защото инфлацията е просто огромна ,риска да влезнем бързо в криза не е малък

Коментар

„Жестоко е. Преди една година всичко беше в полза на наемателите. Сега е точно обратното“, отбелязва Маклойд.
                Те наемите пак са по-изгодни щото цените излетяха в космоса в Щатите. Наемите имат да наваксват.
                И разбира се илюзията за бягството от големият град, домашен офис и т.н. бързо се изпари....
                Дори на Запад където селските райони са в чудесно състояние пак не става.... Всички ще мигрират в големите градове рано или късно

Коментар

Зад океана е друго ,друг свят .
                  Австралия например исторически никога не била удряна от икономически кризи или поне за последния половин век .
                  Щатитте са друга вселена -вчера се чух с приятел ,сестра му е там ,станала зъботеххник след курсове в зъботехническа клиника ,това в Европа или БГ кога ще стане ,за талкова кратко време ?
                  Отделно там са с по 5 дена отпуск за годината ,работят нон стоп,недай си боже ако се разболееш ипотеката и всичко заминава на кино ,не работиш ли ,няма пари за лечение ,не е като в Европа ,социално здравеопазването

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                    Не знам Песимиста какво ще прави с топ локациите...
                    Песи,звънни до Украйна и ги помоли ако могат да изключат териториите на Гоцето от обстрел.
                    Аз с Украйна съм гъст... С Русия не толкова, но и руснаци имам познати също.... не че ако почнат да ни бомбят некой ще ме пита :-)
                    Та ако почнат първата цел нали знаеш коя ще бъде ? Ако са неколко км неточни.....Продавай етажа с дискаунт БЪРЗО....:-)
                    В Радомир съм в пущиняка , много декари, без съседи, река в двора....там нема кой да бомби ... А от Гоцето до там са ми 40-50 минути.....

Коментар

• https://www.investor.bg/po-sveta/453...davane-346444/

Коментар

• https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...lgariia.521108

Очаква ли се промяна на имотния пазар в България?
                        Експерт: Балоните в най-надутите сегменти на пазара започнаха да се пукат

Коментар

Сега Лавров се изказал че видиш ли били си свикнали си санкциите и оставали готови за преговори ,така че нищо чудно до Март да се уталожат нещата и да си постигнат целите и тогава пътя е отворен

Коментар

• https://www.investor.bg/novini/130/a...kraina-346435/

Упс..

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абсолютно нищо няма да ни струва - само трябва да им даваме ВЕДНАГА гражданство, демек хартийка. Те сами ще изкупят и нанесат в хилядите ОБЕЗЛЮДЕНИ села
                              Ако им дадем веднага гражданство има риск да забегнат на запад. По-рано беше дискутирано и имаше добри предложения от Песимиста и Джони.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

С Путин се разбрахме да не закача Черноморието, че много руснак там. В Софето дядо ми е чистил от бомби улиците пускани от летящите крепости
                                Харесвам Бургас .
                                Винаги съм твърдял че Бургас е изключителен град .
                                Варна е по непривлекателна от Бургас .

Коментар

Working...
                                X