Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение

Колкото аз мога да контрибутна цифри за сайта толкова и всеки Римлянин може. Каква е разликата между нас двамата ? Защо някой би пускал фалшиви цифри ? Какво ще спечели от това ? Нямам идея как работи сайта, но ако аз го правех щях да режа примерно по 10% от най-много и малко за дадената позиция, за да премахна грешки неволни и умишлени. . Освен това цените са за година назад, а не за вчера. Всичко е видно и поне по това което погледнах всичко е относително коректно, дори някои неща са според мен завишени. Не съм купувал никога картофи по 1.50 или портокали по 2.40. но карай много позиции. сигурно е същото и за всички други градове по света.
Важното е че ВСИЧКО е видно и ясно откъде идва и какво се взима.
От друга страна пускаш някаква рисунка без никакво инфо как е направена и какво има зад нея. Например дали не е просто средната нетна заплата и нищо друго ?! Например какво можеш да купиш в същото място с нея / не на Алпите/.
И пак пропускаш частта, че преди 10 или 20 години по данните от Нумбео София щеше да е с 2 пъти по-лоша покупателна сила от Рим поне...
ПП Италианците наематели които имах бяха единият от Неапол, а другият от Сицилия. И двамата бяха дошли тук да СПЕСТЯТ и изкарат пари като телефонисти / около 2500 лева нето заплата/ Твърдяха че в Италия не могат да спестят толкова колкото тук.....Французина пък беше от Париж - там взимал 2200 евро 1300 наем и сметките и е на нула....
Много горещо ти препоръчвам да изгледаш този филм, за да спреш с личните наблюдения :–)
https://www.imdb.com/title/tt3407208/
Коментар