IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Зависи къде се намираш когато трябва да се наведеш
    Всички пътищата водят до Гоцето, а от там до Радомир....:-)

Коментар

Виж ти ако си свикнал да се навеждаш аз не се навеждам на силните.Наведен съм само пред Бог

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Кавръков, проблемът е, че въпреки обещанията печатането не спира и не спира. В същота време никой не работи и не създава стойност. Функцията на парите е да направят лесна размяната на блага и труд, а в момента зад парите има едно нищо или "работа" от вкъщи.
        Как бе ти не си ли чувал че фейсбука бил струвал повече отколкото цялата икономика на Русия.И с Майкрософт било така и с Гугъл и Безос и Мъск...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Кавръков, проблемът е, че въпреки обещанията печатането не спира и не спира. В същота време никой не работи и не създава стойност. Функцията на парите е да направят лесна размяната на блага и труд, а в момента зад парите има едно нищо или "работа" от вкъщи.
          Така е ,обаче цикъла е пред финал ,колкото и да не ти се вярва ,чисто времево като срок

Коментар

Това е притеснително ,не случайно ти написах за количеството и качеството -когато се натрупа много количество ,системата се счупва и балансира
            Проблема с ръста на цените ,е в размера и краткия период

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За съжаление вече с тях може да се купи по-малко имот. от преди година...Т.е. ръста на имотите изпреварва кеша....,
              Имотите е нормално да растат под 10% на година....
              Това е притеснително ,не случайно ти написах за количеството и качеството -когато се натрупа много количество ,системата се счупва и балансира
              Проблема с ръста на цените ,е в размера и краткия период

Коментар

• За последните 50 години всяка една криза,освен една е започвала с шоково поскъпване на петрола,поради една или друга причина.
                Това е сухата статистика за половин подчертавам век .

Коментар

Еми ще продавам семки.... розАв домат квото може. Човек прави необходимото, ама тулите не се пипат..... :-)
                  Каврък , имах съзнателен живот през 90-те и макар доста малък / още от гимназията ТОХА де/ издържах/помагах на родителите ми Минал съм през хиперинфлацията демек и трудно немотията може да ме изненада....
                  И пак не разбрах как човек с по-малко имоти от мен ще се справи по-добре като немотията дойде....

Коментар

• За съжаление вече с тях може да се купи по-малко имот. от преди година...Т.е. ръста на имотите изпреварва кеша....,
                    Имотите е нормално да растат под 10% на година....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Ааа нищо не съм объркал!
                      То който трябва ще го види и разбере.
                      Само да не ги отчиташ някъде :-)
                      Кажи ся жълтият койн има ли бъдеще ? Там предполагам си по-наясно :-)

Коментар

Като те подпре немотията и няма и да имаш време да четеш .Тогава ще си кажеш ...май ще трябва да продавам
                        Еми ще продавам семки.... розАв домат квото може. Човек прави необходимото, ама тулите не се пипат..... :-)
                        Каврък , имах съзнателен живот през 90-те и макар доста малък / още от гимназията ТОХА де/ издържах/помагах на родителите ми Минал съм през хиперинфлацията демек и трудно немотията може да ме изненада....
                        И пак не разбрах как човек с по-малко имоти от мен ще се справи по-добре като немотията дойде....

Коментар

• Депозитите на домакинствата у нас се увеличиха до 66,747 млрд. лв. Това е най-високото им историческо ниво. Спрямо миналата година нарастването им е с 8,3% на годишна база. Спрямо декември в номинален обем те са нараснали с 207 млн. лв. Около 41 млрд. лв. от тези пари са в депозити без договорен матуритет.

Коментар

• https://bnr.bg/post/101605485/ecb-sh...zata-v-ukraina ЕЦБ ще оцени през март всички косвени последици от кризата в Украйна

ЕЦБ може да вдигане лихвите преди края на програмата за покупки на облигации

публикувано на 23.02.22 в 11:13

Коментар

Кво да чета ? Нормални процеси.... ОУкрупняване по сички фронтове....
                              Ако нямат тула мога да им помогна после срещу месечно обезщетение....:-) А лидъл търси касиери....екс бизнесмени....
                              Като те подпре немотията и няма и да имаш време да четеш .Тогава ще си кажеш ...май ще трябва да продавам

Коментар

Юлка, да не обърка темата ? Ква Русия, къф фалиращ Запад. дано да не си от бандата на Бобчо -
                                Ааа нищо не съм объркал!
                                То който трябва ще го види и разбере.

Коментар

Working...
                                X