Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
А,ето я и теорията на Маркс за кояято писах ,за натрупванията ,много добре описана днес
https://www.investor.bg/analizi/535/...e-taka-346545/
С ускоряването на инфлацията някои инвеститори поставят под съмнение защитите на имотите срещу по-високите цени !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сега, когато инфлацията достига най-високото си ниво от четири десетилетия, някои инвеститори започват да поставят под съмнение защитите на имотите срещу по-високите цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е то това звучи като старите селяни дето викаха - абе какво е това инженерлъка, чертаете нещо, некакви машини, на бюро по цял ден, не е ли лопата в ръцете, не е работа.
Почвам да разбирам откъде идва фиксацията ти върху инвестирането само в твърди неща дето могат да се пипнат, като апартаменти например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Винаги ми е било смешно как се мери БВП в който 80% са услуги..... Те ядат ли се, топлят ли, пазят ли от дъжд....
Обаче гледай след неколко години как всеки ще ходи Нахлупил шлем на главата и живот в Метата....
Почвам да разбирам откъде идва фиксацията ти върху инвестирането само в твърди неща дето могат да се пипнат, като апартаменти например.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Как бе ти не си ли чувал че фейсбука бил струвал повече отколкото цялата икономика на Русия.И с Майкрософт било така и с Гугъл и Безос и Мъск...
Обаче гледай след неколко години как всеки ще ходи Нахлупил шлем на главата и живот в Метата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зависи къде се намираш когато трябва да се наведеш
Коментар
-
Зависи къде се намираш когато трябва да се наведеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кавръков, проблемът е, че въпреки обещанията печатането не спира и не спира. В същота време никой не работи и не създава стойност. Функцията на парите е да направят лесна размяната на блага и труд, а в момента зад парите има едно нищо или "работа" от вкъщи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кавръков, проблемът е, че въпреки обещанията печатането не спира и не спира. В същота време никой не работи и не създава стойност. Функцията на парите е да направят лесна размяната на блага и труд, а в момента зад парите има едно нищо или "работа" от вкъщи.
Коментар
-
Това е притеснително ,не случайно ти написах за количеството и качеството -когато се натрупа много количество ,системата се счупва и балансира
Проблема с ръста на цените ,е в размера и краткия период
- 2 Харесвания
Коментар
-
За съжаление вече с тях може да се купи по-малко имот. от преди година...Т.е. ръста на имотите изпреварва кеша....,
Имотите е нормално да растат под 10% на година....
Проблема с ръста на цените ,е в размера и краткия период
Коментар
-
Еми ще продавам семки.... розАв домат квото може. Човек прави необходимото, ама тулите не се пипат..... :-)
Каврък , имах съзнателен живот през 90-те и макар доста малък / още от гимназията ТОХА де/ издържах/помагах на родителите ми Минал съм през хиперинфлацията демек и трудно немотията може да ме изненада....
И пак не разбрах как човек с по-малко имоти от мен ще се справи по-добре като немотията дойде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАаа нищо не съм объркал!
То който трябва ще го види и разбере.
Кажи ся жълтият койн има ли бъдеще ? Там предполагам си по-наясно :-)
Коментар
Коментар