Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зависи къде се намираш когато трябва да се наведеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кавръков, проблемът е, че въпреки обещанията печатането не спира и не спира. В същота време никой не работи и не създава стойност. Функцията на парите е да направят лесна размяната на блага и труд, а в момента зад парите има едно нищо или "работа" от вкъщи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кавръков, проблемът е, че въпреки обещанията печатането не спира и не спира. В същота време никой не работи и не създава стойност. Функцията на парите е да направят лесна размяната на блага и труд, а в момента зад парите има едно нищо или "работа" от вкъщи.
Коментар
-
Това е притеснително ,не случайно ти написах за количеството и качеството -когато се натрупа много количество ,системата се счупва и балансира
Проблема с ръста на цените ,е в размера и краткия период
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За съжаление вече с тях може да се купи по-малко имот. от преди година...Т.е. ръста на имотите изпреварва кеша....,
Имотите е нормално да растат под 10% на година....
Проблема с ръста на цените ,е в размера и краткия период
Коментар
-
Еми ще продавам семки.... розАв домат квото може. Човек прави необходимото, ама тулите не се пипат..... :-)
Каврък , имах съзнателен живот през 90-те и макар доста малък / още от гимназията ТОХА де/ издържах/помагах на родителите ми Минал съм през хиперинфлацията демек и трудно немотията може да ме изненада....
И пак не разбрах как човек с по-малко имоти от мен ще се справи по-добре като немотията дойде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАаа нищо не съм объркал!
То който трябва ще го види и разбере.
Кажи ся жълтият койн има ли бъдеще ? Там предполагам си по-наясно :-)
Коментар
-
Като те подпре немотията и няма и да имаш време да четеш .Тогава ще си кажеш ...май ще трябва да продавам
Каврък , имах съзнателен живот през 90-те и макар доста малък / още от гимназията ТОХА де/ издържах/помагах на родителите ми Минал съм през хиперинфлацията демек и трудно немотията може да ме изненада....
И пак не разбрах как човек с по-малко имоти от мен ще се справи по-добре като немотията дойде....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Депозитите на домакинствата у нас се увеличиха до 66,747 млрд. лв. Това е най-високото им историческо ниво. Спрямо миналата година нарастването им е с 8,3% на годишна база. Спрямо декември в номинален обем те са нараснали с 207 млн. лв. Около 41 млрд. лв. от тези пари са в депозити без договорен матуритет.
Коментар
-
https://bnr.bg/post/101605485/ecb-sh...zata-v-ukraina ЕЦБ ще оцени през март всички косвени последици от кризата в Украйна
ЕЦБ може да вдигане лихвите преди края на програмата за покупки на облигации
публикувано на 23.02.22 в 11:13
Коментар
-
Кво да чета ? Нормални процеси.... ОУкрупняване по сички фронтове....
Ако нямат тула мога да им помогна после срещу месечно обезщетение....:-) А лидъл търси касиери....екс бизнесмени....
Коментар
-
Юлка, да не обърка темата ? Ква Русия, къф фалиращ Запад. дано да не си от бандата на Бобчо -
То който трябва ще го види и разбере.
Коментар
Коментар