Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Нали беше скъпо, Мите, лисица си ти
Любопитно ми е как ти излиза сметката с лихвата по кредита, тези маломерки 8+% възвращаемост ли носят?
Или модела ти е просто да се изплаща сама?. Модела е да се изплаща сама, за печалби при тези наеми и цени е трудно да се говори. Капиталова евентуално и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За колко години ще се изплаща ?
И каква е цената и квадратите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеСледя от време на време тази тема, покрай друга, която ме интересуваше. За 2 години купих 2 имота на морето на цени с 30 процента по-ниски от сегашните, давам ги под наем и си запазих стойността на парите. Викам тая тема да я закриете, бъдете , ако можете, полезни другаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Нали беше скъпо, Мите, лисица си ти
Любопитно ми е как ти излиза сметката с лихвата по кредита, тези маломерки 8+% възвращаемост ли носят?
Или модела ти е просто да се изплаща сама?
Той ако е на 30 и нагоре години,за кога ще го изплаща,кога ще го е изплатил,и ще си е върнал парите,и ще има време да се радва ма живота с изплатени кредити ?
На 60г. ли ?
Ами през това време,напредване на годините,болестите са му в кърпа вързани,няма човек който да не боледува а в България това е бич за цялото общество ..така че каквото и да си говори сметката няма кка да излезе..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОтдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемите
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОтдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемите
Или модела ти е просто да се изплаща сама?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Пак добре, да ти е честита! Като я ремонтираш и ще стане 120% кредит.
Коментар
-
И каква е цената и квадратите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Така само в още по големи бели ще се вкараш https://en.wikipedia.org/wiki/Structuring
Всичко през СУИФТ особено се маркира със рисков профил и всяка следваща транзакция от разделените идва едно печатче му казват. И това се случва в кореспондентските банки които сигнализират на местните банки и в България банкерите много се плашат като дойде нещо такова защото ги санкционират със такси и одити. Имам пример за тва от буквално миналата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОтдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Нула на квадрат си е пак нула.И наполовина да паднат пак ще му е скъпо.
- 1 like
Коментар
Коментар