Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Според мен радостта е много прибързанапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗа перонците - днес спрях 5 имота от продажба. в момента са в позиция "HOLD"...
Коментар
-
И въобще, защо ги мислите за прошлящи. Дори мургавите бежанци пътуваха с по 20к твърда валута и не отиваха на почивка, а да бачкат. За да изкарат пари и да дръпнат и родата. Защо си мислите, че нашите братя ще дойдат без пукната пара и ще чакат някой да ги храни? Имал съм такъв наемател преди години българин от Украйна. Много работливо и скромно момче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Кое не е безкрайно, САЩ са най-големия производител на нефт...
Играчите там са арабите със сауди арамко, вече и китайците...но от години американците все пак замениха арабите с канадците откъдето внасят най-много. Затова и корелацията с канадския долар е толкова силна! А ония развиват и хоризонтален дрилинг и шистов....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТънките сметки обикновено излизат през носа.
Не си градете собственото щастие на база чуждото нещастие.
Дали ще решат да останат тук или ще ни ползват като трамплин за някоя по-уредена страна...никой още не може да предскаже.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Па отдавна им пеем таз приказка, ама матряла е свикнал да мусли само това което е видял вчера и днес.
Който може - вижда!
Стадото - блее...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗа перонците (човечетата, които се радват на сривове, но нямат души...) :
Първо ще се започне от наемите...
Молба на един колега:
"Здравейте, колеги
Мои познати, Семейство 7 човека, пътуват от Украйна към София, моля, ако някой има къща или Многостаен апартамент за 1 или 2 месеца под наем, ще се радвам да помогнем за настаняването им".
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Пеши, тук не става въпрос за радост или нерадост.
Говорим за реалност.
България тепърва ще се населява и ти много добре го знаеш...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Екстра! Почна сеТова ще вдигне наемите. Дебна и скачам - видя ли добро Р/Е не ми пука, колко е високо Р-то
На балонядата края явно се отлага поне с година - две
Не си градете собственото щастие на база чуждото нещастие.
Дали ще решат да останат тук или ще ни ползват като трамплин за някоя по-уредена страна...никой още не може да предскаже.
- 1 like
Коментар
-
Според мен радостта е много прибързана
Коментар
-
Според мен радостта е много прибързана
Говорим за реалност.
България тепърва ще се населява и ти много добре го знаеш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Екстра! Почна сеТова ще вдигне наемите. Дебна и скачам - видя ли добро Р/Е не ми пука, колко е високо Р-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗа перонците (човечетата, които се радват на сривове, но нямат души...) :
Първо ще се започне от наемите...
Молба на един колега:
"Здравейте, колеги
Мои познати, Семейство 7 човека, пътуват от Украйна към София, моля, ако някой има къща или Многостаен апартамент за 1 или 2 месеца под наем, ще се радвам да помогнем за настаняването им".
Това ще вдигне наемите. Дебна и скачам - видя ли добро Р/Е не ми пука, колко е високо Р-то
Коментар
Коментар