IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Бе тя Франция имаше и непревземаемата линия Мажино ама Хитлер ги опука за две седмици.Специално Франция кой не ги е хванал той не ги е бил
    Забравяш, дребният корсиканец

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

И Франция има ядрено оръжие.
      Още ли не си разбрал, че която държава го има може да си прави и говори каквото си иска с други държави, които го нямат ?
      Виж обаче действията между ядрени държави са друга бира....направо марсианска....
      Бе тя Франция имаше и непревземаемата линия Мажино ама Хитлер ги опука за две седмици.Специално Франция кой не ги е хванал той не ги е бил

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

1.Брутални фалити и незавършени сгради,заради проблеми със материалите,най вече липсата им.
        2.Лихвите ще се вдигнат.
        Това е инфо от БНБ.
        Информацията е от жена работеща там.
        лихвата е правопропорционална на риска, а дали има риск сами си преценете.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Русия (колкото и да не одобрявам действията на армията им) ще се оправи. Само ние - изтривалката на ЕС умираме. Ако си гледал дори 5 минути изказванията на тези отрепки в парламента днес би трябвало да ти е станало ясно защо.
          Предвид ниския ни старт, традиционната ни посредстведственост и отчайваща неефективност на управлението, твърдя че се справяме повече от добре. Въпреки споменатите народни представители, които в крайна сметка са представителна извадка на народа ни. И да не се успокояваме, че са ни натрапени. Огледайте се в широкия Ви кръг от контакти и ще разпознаете поне по един Петков, Костадинов, Нинова (мъжкият род е целен).
          Русия - честно казано ми е безразлично по-нататъшното й развитие, стига да не е по траектория с крайна точка 1000 км юг-югозапад от Киев.

А за отлагането на лихвите:
          https://www.bloomberg.com/news/artic...-hike-in-march
          The repricing of the policy tightening outlook in the U.S. is being mirrored in the U.K., where traders also ditched wagers on a half-point hike in March, and the euro area, where pricing for a quarter-point hike has been pushed to 2023. The move has been accompanied by a wave of demand for the safest government debt, as Russia escalated its invasion of Ukraine.

Last edited by Pringles; 01.03.2022, 22:54.

Коментар

В момента имам колкото да не умра от глад, достатъчно ми е.
            Веднъж да ти повярвам

Коментар

Ми нали си имаш 1 наследствен.... ставаш алчен.
              Освен тоца сега ме мързи да търся назад, но обеща , че като се изнесеш ще го продадеш без печалба....
              Не държиш на думата си Джони....:-)

ПП И аз диверсифицирам / мале че сложна дума/ с имоти в различни сгради :-)
              1.Брутални фалити и незавършени сгради,заради проблеми със материалите,най вече липсата им.
              2.Лихвите ще се вдигнат.
              Това е инфо от БНБ.
              Информацията е от жена работеща там.

Коментар

Диверсификация. Струва си жертвата. Никога всичко в една кошница.
                И да, ако ми потрябват парите за нещо друго, няма да се замисля. В момента имам колкото да не умра от глад, достатъчно ми е.
                Ми нали си имаш 1 наследствен.... ставаш алчен.
                Освен тоца сега ме мързи да търся назад, но обеща , че като се изнесеш ще го продадеш без печалба....
                Не държиш на думата си Джони....:-)

ПП И аз диверсифицирам / мале че сложна дума/ с имоти в различни сгради :-)

Коментар

Русия (колкото и да не одобрявам действията на армията им) ще се оправи. Само ние - изтривалката на ЕС умираме. Ако си гледал дори 5 минути изказванията на тези отрепки в парламента днес би трябвало да ти е станало ясно защо.
                  Не успях да гледам. Трябваше да работя, за да им плащам заплатите. Апропо, някой знае ли защо НС не са под санкциите на закона Магнитски? Все пак нали плащат заплата на кой грух. Иначе, не бой се и ние ще се оправим. Статистиките имат и някои положителни тенденции, наред с многото отрицателни. Например, все по-малко хора са с външна тоалетна, все повече се вдига процента на хората със завършено висше образование, все по-богати стават хората. Поне в левове де. То и за това си имаме не балон ами цепелин в НИ.

Коментар

На теб защо ти е ? Та той и 500 евро не струва....
                    Освен това тук писа многократно, че като тръгнеш да се изнасяш ще го продадеш без печалба.
                    Да не си си променил мнението ?
                    Диверсификация. Струва си жертвата. Никога всичко в една кошница.
                    И да, ако ми потрябват парите за нещо друго, няма да се замисля. В момента имам колкото да не умра от глад, достатъчно ми е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Путин вдигна лихвите вече. От 9.5% на 20%. Имотите в Русия, разбира се, се вдигнаха, но само в рубли...

Коментар

Няма фалшив турски гранит в общите части, не става за теб. По-добре нещо във Вадите си вземи.
                        На теб защо ти е ? Та той и 500 евро не струва....
                        Освен това тук писа многократно, че като тръгнеш да се изнасяш ще го продадеш без печалба.
                        Да не си си променил мнението ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Путин вдигна лихвите вече. От 9.5% на 20%. Имотите в Русия, разбира се, се вдигнаха, но само в рубли...
                          Тук пишеха колко изгодно е в Турция последните години, ама имотите в лири вървят със същото темпо на инфлацията :-)

Коментар

Прав си, добро решение.
                            Дай сега по същество да ти дам 10% за разходите по апарта във Вазов и да го зимам. ?
                            Няма фалшив турски гранит в общите части, не става за теб. По-добре нещо във Вадите си вземи.

Коментар

Това Путин ли ти го каза или Лагард лично по скайп?

Коментар

По 2 си само в сънищата си. Реално си на минус 10% данъци и такси.

И не, не съм по-добър от никого. Слагам в световни индекси като този тук. Имам отделни немски акции, някои от които са добре, други по-зле.
                                https://www.msci.com/documents/10199...c-3e2942e3adeb
                                Основните средства съм ги вложил в това което работя и до известна степен зависи от мен самия как ще се множат.

Имот в София при тези обстоятелства няма да купя посмъртно. Изцяло се отказах от идеята - дори и до Южния Парк на 500 Евро не бих купил вече. България е загиваща и изчезваща от картата държава. В момента работя за изнасянето си, само имам някои лични неща за приключване. Огромна грешка беше идването ми тук.
                                Прав си, добро решение.
                                Дай сега по същество да ти дам 10% за разходите по апарта във Вазов и да го зимам. ?

Коментар

Working...
                                X