Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И Франция има ядрено оръжие.
Още ли не си разбрал, че която държава го има може да си прави и говори каквото си иска с други държави, които го нямат ?
Виж обаче действията между ядрени държави са друга бира....направо марсианска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
1.Брутални фалити и незавършени сгради,заради проблеми със материалите,най вече липсата им.
2.Лихвите ще се вдигнат.
Това е инфо от БНБ.
Информацията е от жена работеща там.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Русия (колкото и да не одобрявам действията на армията им) ще се оправи. Само ние - изтривалката на ЕС умираме. Ако си гледал дори 5 минути изказванията на тези отрепки в парламента днес би трябвало да ти е станало ясно защо.
Русия - честно казано ми е безразлично по-нататъшното й развитие, стига да не е по траектория с крайна точка 1000 км юг-югозапад от Киев.
А за отлагането на лихвите:
https://www.bloomberg.com/news/artic...-hike-in-march
The repricing of the policy tightening outlook in the U.S. is being mirrored in the U.K., where traders also ditched wagers on a half-point hike in March, and the euro area, where pricing for a quarter-point hike has been pushed to 2023. The move has been accompanied by a wave of demand for the safest government debt, as Russia escalated its invasion of Ukraine.
Last edited by Pringles; 01.03.2022, 22:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеВ момента имам колкото да не умра от глад, достатъчно ми е.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми нали си имаш 1 наследствен.... ставаш алчен.
Освен тоца сега ме мързи да търся назад, но обеща , че като се изнесеш ще го продадеш без печалба....
Не държиш на думата си Джони....:-)
ПП И аз диверсифицирам / мале че сложна дума/ с имоти в различни сгради :-)
2.Лихвите ще се вдигнат.
Това е инфо от БНБ.
Информацията е от жена работеща там.
Коментар
-
Диверсификация. Струва си жертвата. Никога всичко в една кошница.
И да, ако ми потрябват парите за нещо друго, няма да се замисля. В момента имам колкото да не умра от глад, достатъчно ми е.
Освен тоца сега ме мързи да търся назад, но обеща , че като се изнесеш ще го продадеш без печалба....
Не държиш на думата си Джони....:-)
ПП И аз диверсифицирам / мале че сложна дума/ с имоти в различни сгради :-)
Коментар
-
Русия (колкото и да не одобрявам действията на армията им) ще се оправи. Само ние - изтривалката на ЕС умираме. Ако си гледал дори 5 минути изказванията на тези отрепки в парламента днес би трябвало да ти е станало ясно защо.
Коментар
-
На теб защо ти е ? Та той и 500 евро не струва....
Освен това тук писа многократно, че като тръгнеш да се изнасяш ще го продадеш без печалба.
Да не си си променил мнението ?
И да, ако ми потрябват парите за нещо друго, няма да се замисля. В момента имам колкото да не умра от глад, достатъчно ми е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Путин вдигна лихвите вече. От 9.5% на 20%. Имотите в Русия, разбира се, се вдигнаха, но само в рубли...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма фалшив турски гранит в общите части, не става за теб. По-добре нещо във Вадите си вземи.
Освен това тук писа многократно, че като тръгнеш да се изнасяш ще го продадеш без печалба.
Да не си си променил мнението ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Путин вдигна лихвите вече. От 9.5% на 20%. Имотите в Русия, разбира се, се вдигнаха, но само в рубли...
Коментар
-
Прав си, добро решение.
Дай сега по същество да ти дам 10% за разходите по апарта във Вазов и да го зимам. ?
Коментар
-
Това Путин ли ти го каза или Лагард лично по скайп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеПо 2 си само в сънищата си. Реално си на минус 10% данъци и такси.
И не, не съм по-добър от никого. Слагам в световни индекси като този тук. Имам отделни немски акции, някои от които са добре, други по-зле.
https://www.msci.com/documents/10199...c-3e2942e3adeb
Основните средства съм ги вложил в това което работя и до известна степен зависи от мен самия как ще се множат.
Имот в София при тези обстоятелства няма да купя посмъртно. Изцяло се отказах от идеята - дори и до Южния Парк на 500 Евро не бих купил вече. България е загиваща и изчезваща от картата държава. В момента работя за изнасянето си, само имам някои лични неща за приключване. Огромна грешка беше идването ми тук.
Дай сега по същество да ти дам 10% за разходите по апарта във Вазов и да го зимам. ?
- 1 like
Коментар
Коментар