Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е тогава кви 200 евра бълнуваш? 67 евра е нощувка в 4* хотел на пясъка, при това със закуска, спа, почистване и т.н.Last edited by bulgarian lev; 29.09.2024, 21:40.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеИмам много добра новина за понижителите. Една банкерка ми каза на ухо, че банките затягат кредитирането. От 1ви ноември ще кредитират макс. 70% от дан. оценка и лихвите ще се покачат чувствително.
===2079===
Честито драги понижители! (пуснете тази новина на колето кавръчков и го помолете да се върне в темата да започне същинското рутене на цените)
....отпреди 2 годинипрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Имам много добра новина за понижителите. Една банкерка ми каза на ухо, че банките затягат кредитирането. От 1ви ноември ще кредитират макс. 70% от дан. оценка и лихвите ще се покачат чувствително.
===2079===
Честито драги понижители! (пуснете тази новина на колето кавръчков и го помолете да се върне в темата да започне същинското рутене на цените)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно в Азалия съм. На мед. форум. Цената в момента е 134 лв за двойна голяма стая със закуска ако искаш да наемеш На 7 Октомври затварят. Но водата за мен е топла. И днес се изкъпах. Е, до седмица ще изстине още, няма как.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
От няколко дена е така, водата е ок - 22,5 градуса:
https://bg.seatemperature.net/curren...varna-bulgaria
Целият Септември беше дъждовен, ако нямаше дъжд, имаше огромни вълни и червен флаг. Оня ден до Азалия сърфисти извадиха един, но за съжаление почина.....
Сезона е от Юни, Април и Май сме на климатици, вали почти всеки ден.
200 еврака нз къде ги видя, но стая в 5* чисто нов хотел, е 218 лв със закуска, плаж, спа и всички екстри:
[ATTACH=CONFIG]n4213036[/ATTACH]Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Така де.Ама защо трябва да му вярваме?
Коментар
-
Че той ако имаше по-високо образование, брокеразЕн ли щеше да станИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Toзи експерт е брокераз със килийно образование.
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДобра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.
https://bg.seatemperature.net/curren...varna-bulgaria
Целият Септември беше дъждовен, ако нямаше дъжд, имаше огромни вълни и червен флаг. Оня ден до Азалия сърфисти извадиха един, но за съжаление почина.....
Сезона е от Юни, Април и Май сме на климатици, вали почти всеки ден.
200 еврака нз къде ги видя, но стая в 5* чисто нов хотел, е 218 лв със закуска, плаж, спа и всички екстри:
Last edited by better; 29.09.2024, 13:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнениеЧакане му е майката https://www.standartnews.com/biznes/...at-574659.html
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тая кака е много тъпа. Няма акъл щом търси да се навира пак в същата кочина.
Кажи и да си търси апартамент в Испания... хем ще стои на топло, хем ще го купи по-евтино...Last edited by Minaiivan; 29.09.2024, 11:59.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар