If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали беше скъпо, Мите, лисица си ти
Любопитно ми е как ти излиза сметката с лихвата по кредита, тези маломерки 8+% възвращаемост ли носят?
Или модела ти е просто да се изплаща сама?
Че е скъпо- скъпо е, но 2.4 % лихва при тази инфлация са си безплатни пари както и да го погледнеш. Модела е да се изплаща сама, за печалби при тези наеми и цени е трудно да се говори. Капиталова евентуално и това е.
За колко години ще се изплаща ?
И каква е цената и квадратите ?
За 30 години е кредита, 57 000 евра + разходи за затваряне на сделката . 37 реални квадрата+ огромен балкон пред 2- те стаи който не влиза в квадратурата + мазе. Според брокерите близо 60 квадрата
Следя от време на време тази тема, покрай друга, която ме интересуваше. За 2 години купих 2 имота на морето на цени с 30 процента по-ниски от сегашните, давам ги под наем и си запазих стойността на парите. Викам тая тема да я закриете, бъдете , ако можете, полезни другаде
Любопитно ми е как ти излиза сметката с лихвата по кредита, тези маломерки 8+% възвращаемост ли носят?
Сметката няма как да му излезе,жилище дето ще се изплаща с кредита за 20 и нагоре години,как ще излезе ?
Той ако е на 30 и нагоре години,за кога ще го изплаща,кога ще го е изплатил,и ще си е върнал парите,и ще има време да се радва ма живота с изплатени кредити ?
На 60г. ли ?
Ами през това време,напредване на годините,болестите са му в кърпа вързани,няма човек който да не боледува а в България това е бич за цялото общество ..така че каквото и да си говори сметката няма кка да излезе..
Отдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемите
Отдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемите
Пак добре, да ти е честита! Като я ремонтираш и ще стане 120% кредит.
10% съм предвидил да са разходите за ремонт( банята е готова, а и повечето неща сам си ги правя) но си прав- цените на материалите в сравнение с тези преди 8- 9 месеца са ужас ужасен
За колко години ще се изплаща ?
И каква е цената и квадратите ?
Всичко през СУИФТ особено се маркира със рисков профил и всяка следваща транзакция от разделените идва едно печатче му казват. И това се случва в кореспондентските банки които сигнализират на местните банки и в България банкерите много се плашат като дойде нещо такова защото ги санкционират със такси и одити. Имам пример за тва от буквално миналата седмица.
Ако идват регулярно - примерно през 10 дена по 5к, няма да има никакъв проблем.
Пак добре, да ти е честита! Като я ремонтираш и ще стане 120% кредит.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар