Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е, малко повечко. И ти си в това число, така че ето - двама вече в един форум. Бройката е сериозна мисля.
- 1 like
Коментар
-
Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако доходите ти са наистина тези, които пишеш тук, значи си в 0,1% за всички българи. Това не е показателно. Масово хората едва свързват двата края.Last edited by bulgarian lev; 02.04.2022, 23:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
И ти ли си от Харвард?Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНаемите ще зависят много и от политиките на фирмите за дистанционна работа!
Ще видим какъв модел ще се наложи масово...
За он лайн драскачи и работещи предимно на този принцип не знам, там не съм сигурен, то при тях и преди ефектът беше същия, даже он-лайн може би излиза по-евтино на работодателя.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Да, така е. Нас ни държат вече вече 25 месеца на 100% от вкъщи. Много колеги се преместиха в къщи "на село". И понеже предлагането там беше малко, когато се увеличи търсенето, се наду "селски" балон в НИ.Last edited by bulgarian lev; 02.04.2022, 23:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
И ти ли си от Харвард?Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
Коментар
-
Доходите на всички трябва да бъдат индексирани поне с инфлацията. Иначе хората обедняват. Ужким взимат същата заплата като през миналата година, но могат да си купят по-малко неща с нея, защото цените са по-високи.Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеДоходите на всички трябва да бъдат индексирани поне с инфлацията. Иначе хората обедняват. Ужким взимат същата заплата като през миналата година, но могат да си купят по-малко неща с нея, защото цените са по-високи.
За докторите не си прав. Печелят добре. Жена ми имаше проблем с коляното преди 3 години. Тиквата направи страшна реклама на неговия доктор - Тони коляното. Взе ни доста пари. Жената е по-добре, но още си има проблем с коляното...
Ти ако имаш желание (и най-вече данни) да я обориш - действай!
p.s.
От 3-мата най-добри на тема 'колена' - Тони определено е най-скъпия!
Ако е за спортни травми - по-добре Динко Хубенов.
Иначе генерално има един, ама повечето време си е в Германия, връща се в Бг за по 2 мес.
По-добър е от Тони (ама не се сещам в момента за името, трябва да му потърся данните)Last edited by Julius_BG; 02.04.2022, 20:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕвалла, Цецо - все така да ви растат доходите!
(отпреди 4 часа)
Щом е договорено "СЕРИОЗНО" увеличение на заплатите - смятай какви са в момента!
Та не е лошо и от време на време да излизаш от твоя свят и да видиш какво е реалното дередже.
За докторите не си прав. Печелят добре. Жена ми имаше проблем с коляното преди 3 години. Тиквата направи страшна реклама на неговия доктор - Тони коляното. Взе ни доста пари. Жената е по-добре, но още си има проблем с коляното...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако доходите ти са наистина тези, които пишеш тук, значи си в 0,1% за всички българи. Това не е показателно. Масово хората едва свързват двата края.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНаемите ще зависят много и от политиките на фирмите за дистанционна работа!
Ще видим какъв модел ще се наложи масово...Last edited by anonymous6718; 02.04.2022, 20:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЕгати черногледият журналист. Тази година ми индексираха заплатата с 15% и взех отличен бонус. Заедно с жената правим чисто по 15к всеки месец. Всичките ми приятели и познати са даже по-добре. Този журналист е в депресия и има нужда от островна почивка. Там е слънчево и топло и ще му мине депресията с няколко коктейла на плажа.
(отпреди 4 часа)
Правителството обеща лекарската заплата да стане минимум 2000 лева
Договорено е сериозно увеличение на заплатите в здравеопазването, като те стават:
900 лева за санитар, 1500 лева за сестра и 2000 лева за лекар.
Та не е лошо и от време на време да излизаш от твоя свят и да видиш какво е реалното дередже.
Коментар
-
Егати черногледият журналист. Тази година ми индексираха заплатата с 15% и взех отличен бонус. Заедно с жената правим чисто по 15к всеки месец. Всичките ми приятели и познати са даже по-добре. Този журналист е в депресия и има нужда от островна почивка. Там е слънчево и топло и ще му мине депресията с няколко коктейла на плажа.
- 1 like
Коментар
Коментар