IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
    Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!
    Имаше хора, които се оплакваха и в друга тема за некоректни пед*ли. Това си е долна педе*стия. Едностранна промяна на клаузи по вече сключен договор. Лошото е, че повечето хора връзват на тази измама и си доплащат. Луда работа. Истинско изнудване е това. Не вярвам обаче да събори пазара и да свали цените на НИ. Даже напротив - вдига ги.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Е, малко повечко. И ти си в това число, така че ето - двама вече в един форум. Бройката е сериозна мисля.
      Е, сега, оставете ни нас заплатаджиите. Всеки среден бизнесмен печели шестцифрени суми месечно. Може после да ги реинвестира обратно в бизнеса си, но го прави само, за да ги удвои

Коментар

• Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...te_doplashtate
        Някой коментира ли го това?! А това вещае много лоши неща! Като почнат да се правят на тарикати, за да си запазят 100% марж на печалбата, хората ще се отдръпнат и краят на поскъпването е тук! Може даже да видим и спад! И много фалити на "играчи"!
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако доходите ти са наистина тези, които пишеш тук, значи си в 0,1% за всички българи. Това не е показателно. Масово хората едва свързват двата края.
          Е, малко повечко. И ти си в това число, така че ето - двама вече в един форум. Бройката е сериозна мисля.
          Last edited by bulgarian lev; 02.04.2022, 23:54.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

И ти ли си от Харвард? Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
            Е, не. Не е съвсем така. Според мен става дума за държавна намеса и контрол над частния сектор. И това даже би било донякъде добре за нас. Подобен модел действаше перфектно в Югославия, Унгария и др страни отпреди промяната. А ,,педерастията" я има в западния свят отдавна. И им изяде главата. И оттам и нашата, и на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Наемите ще зависят много и от политиките на фирмите за дистанционна работа!

Ще видим какъв модел ще се наложи масово...
              Повечето сериозни образователни и сериозни форуми пък и одити, оценки, качествен контрол, научни прояви и пр вече заявяват че това няма да продължи. С мотив че целите не се постигат.
              За он лайн драскачи и работещи предимно на този принцип не знам, там не съм сигурен, то при тях и преди ефектът беше същия, даже он-лайн може би излиза по-евтино на работодателя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Да, така е. Нас ни държат вече вече 25 месеца на 100% от вкъщи. Много колеги се преместиха в къщи "на село". И понеже предлагането там беше малко, когато се увеличи търсенето, се наду "селски" балон в НИ.
                Е, да. Има го тоз момент. Много се набиха с добри пари за селски къщи. Къща на село е добра придобивка за хора с време, свободни уикенди и празници и желание да работят. Аз се въздържах, а и мен ме беше обхванала идилията за къща на село. Знаеш, стадото се управлява лесно. Три статии в медиите и готово - търсенето е факт. Панираха се всички с изолацията. Проблемът си беше и е сериозен, и пак ще го има, но това не го решава. Само повишава чувството за сигурност.
                Last edited by bulgarian lev; 02.04.2022, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Ами, Харвард. Имам дипломи само от два селски университети в София. Иначе си прав, че от началото на пандемията почнаха много популистки да го раздават всички управляващи. Може би и това спомогна за ръста на НИ насред криза.

Коментар

Доходите на всички трябва да бъдат индексирани поне с инфлацията. Иначе хората обедняват. Ужким взимат същата заплата като през миналата година, но могат да си купят по-малко неща с нея, защото цените са по-високи.

Коментар

Доходите на всички трябва да бъдат индексирани поне с инфлацията. Иначе хората обедняват. Ужким взимат същата заплата като през миналата година, но могат да си купят по-малко неща с нея, защото цените са по-високи.
                      За докторите не си прав. Печелят добре. Жена ми имаше проблем с коляното преди 3 години. Тиквата направи страшна реклама на неговия доктор - Тони коляното. Взе ни доста пари. Жената е по-добре, но още си има проблем с коляното...
                      Тая статия не съм я писал аз.
                      Ти ако имаш желание (и най-вече данни) да я обориш - действай!
                      p.s.
                      От 3-мата най-добри на тема 'колена' - Тони определено е най-скъпия!
                      Ако е за спортни травми - по-добре Динко Хубенов.
                      Иначе генерално има един, ама повечето време си е в Германия, връща се в Бг за по 2 мес.
                      По-добър е от Тони (ама не се сещам в момента за името, трябва да му потърся данните)
                      Last edited by Julius_BG; 02.04.2022, 20:40.

Коментар

Евалла, Цецо - все така да ви растат доходите!

(отпреди 4 часа)

Щом е договорено "СЕРИОЗНО" увеличение на заплатите - смятай какви са в момента!

Та не е лошо и от време на време да излизаш от твоя свят и да видиш какво е реалното дередже.
                        За докторите не си прав. Печелят добре. Жена ми имаше проблем с коляното преди 3 години. Тиквата направи страшна реклама на неговия доктор - Тони коляното. Взе ни доста пари. Жената е по-добре, но още си има проблем с коляното...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако доходите ти са наистина тези, които пишеш тук, значи си в 0,1% за всички българи. Това не е показателно. Масово хората едва свързват двата края.
                          Е кого ще излъжа ако пиша неистини? Само себе си. Аз съм над 10 и жената още 5. Ние сме най-бедните измежду приятелите и познатите ни тук в България. Много от тях набиват спестеното в НИ. Но при сегашното високо Р/Е от последните две години, не искам да инвестирам в НИ тук.

Коментар

Наемите ще зависят много и от политиките на фирмите за дистанционна работа!

Ще видим какъв модел ще се наложи масово...
                            Да, така е. Нас ни държат вече вече 25 месеца на 100% от вкъщи. Много колеги се преместиха в къщи "на село". И понеже предлагането там беше малко, когато се увеличи търсенето, се наду "селски" балон в НИ.
                            Last edited by anonymous6718; 02.04.2022, 20:29.

Коментар

Егати черногледият журналист. Тази година ми индексираха заплатата с 15% и взех отличен бонус. Заедно с жената правим чисто по 15к всеки месец. Всичките ми приятели и познати са даже по-добре. Този журналист е в депресия и има нужда от островна почивка. Там е слънчево и топло и ще му мине депресията с няколко коктейла на плажа.
                              Евалла, Цецо - все така да ви растат доходите!

(отпреди 4 часа)

Правителството обеща лекарската заплата да стане минимум 2000 лева

Договорено е сериозно увеличение на заплатите в здравеопазването, като те стават:
                              900 лева за санитар, 1500 лева за сестра и 2000 лева за лекар
                              .
                              Щом е договорено "СЕРИОЗНО" увеличение на заплатите - смятай какви са в момента!

Та не е лошо и от време на време да излизаш от твоя свят и да видиш какво е реалното дередже.

Коментар

Егати черногледият журналист. Тази година ми индексираха заплатата с 15% и взех отличен бонус. Заедно с жената правим чисто по 15к всеки месец. Всичките ми приятели и познати са даже по-добре. Този журналист е в депресия и има нужда от островна почивка. Там е слънчево и топло и ще му мине депресията с няколко коктейла на плажа.

Коментар

Working...
                                X