Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Въй къдя а тоя престиж
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука сте все милионери акционери се големци...Боби ти през живота си виждал ли си 7000 лева накуп?По телевизора не се признава...Незнам какво пушите и пиете ама много ви отдалечава от реалността...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Въй къдя а тоя престижНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знам много по-добре от теб, защото всичко това съм го минал.Ти си брокерският трол, аз съм този, който работи от дълги години в бранша. Така че разправяй небивалиците си на баба си Пенка, не на мен.
ПС: В Софийския ни офис средната брутна е около 7к по последни спомени.Нямам точни данни, защото не отговарям вече за тях. Там обаче са все хора, които са в топ 10% като умения и опит. Масовата картинка е коренно различна. И не всеки работи в САП и ВМВАРЕ.
Само че в действителност вие работите за германци, а всички знаят какви са циции. Големите пари се изкарват най-вече в американски фирми и не в САП и ВМуер. САП, ВМуер масовката са като вас, средна работа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Няма как да сме топ световна сила в каквото и да е поради куп причини, но в твоят сектор можем да сме добре като за Европа. Това ще помогне да се издърпат и другите сектори бавно.
Самият факт че има вече няколко наши компании оценени на милиард е показателен че се случват нещата. Вече не е ишлеме....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе, ти беше писал че дори гражданската /у франкфурт ли, де беше/ била В ПЪТИ по-голяма, ама нещо те опровергаха!
И - не, няма аз да търся.
ТИ си този, който твърди неверни неща. Топката е в твоето поле да го докажеш.
Иначе олекваш.Като перце си в момента...
https://automedia.investor.bg/a/0-na...ka-otgovornost
Когато е трябвало съм търсил....и знам какво пиша. Ама специално за теб ето. По 2 на София
https://www.statista.com/statistics/...space-by-city/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
София в 1 снимка - кран, строеж, коне, кръпки, колите на туртоара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!
p.s.
Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
Коментар
-
Песи колко пъти да ти повтарям да не ми пишеш за една баба Пенка дето е на правилното място и взема два милиона.Говорим за средната брутна заплата на програмистите...Намапете наркотиците че сринахте Силиконовата долина вече.Най великите програмисти на света на къра из папурите с огромни кредити и в един хол бокл 25 квадрата и две спални по 10-11 квадрата...И ебати престижните локации Стрелбище Лозенец и Иван Вазов.Само иди на пазара там и виж ква мизерия е..и като заприказвате за оня боатак Южния парк се едно сте в Сентръл парк...София е едно смрадливо и отвратително място спрете да си кривите душите и да преиначавате реалността.Един квадратен метър в тоя град няма дето да е престижно.Мизерия и цигания кал разпадащисе фасади кучета каруци вонящи кофи за боклук дори подлеза на НДК е опикан.Витошка прилича на селска баня.Графа е отврат сле ремонта...На базата на какво са претенциите...
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Добре де, стани шеф преди почти две десетилетия направи данъка десятък. Наистина ли има толкова алчни хора, които и десятък не плащат?
Иначе си прав - много са андрешковците. И са много изнервени и озлобени. Ако се вгледат първо в себе си и си подредат нещата сами, ще станат спокойни и щастливи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Пеше , съжалявам че дъщеря ти или няма опита, или уменията или не е попаднала на правилното място / една от двете фирми.... търсят постоянно хора да се пробва/. Знам идеално какво пиша - единият е най-добрият ми приятел от 10 годишна възраст насам ....,
Я питай Радев да ти каже. Сигурен съм че той има представа за едната :-)
Не разбра ли че съм фен на Гоцето, а не на Стрелбище и не се оплаквам от изкупуването, ама тва е само щото ме изгониха от Меито след първият семестър :-))))) , ако не беха още да съм си в Радомир :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти си един от тези, които се кълнат в пазарните принципи. Пазарът достига равновесие въпреки временните аномалии. Самият факт, че има евтини офиси, говори че има твърде много от последните и твърде малко желаещи да ги наемат. Което пък противоречи на теорията ти, че България е топ-световната дестинация. Ако беше така, цените нямаше да са такива. Изобщо всичко в София е тотално сбъркано. Строи се това, от което няма нужда, с цел кражби и пране на пари.
Самият факт че има вече няколко наши компании оценени на милиард е показателен че се случват нещата. Вече не е ишлеме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеУслуги за правене на бизнес....за другите услуги неам идея :-)Всички разходи за всичко свързани с бизнеса - например, нет, ток, вода , топло, охрана, застраховки, , юристи, счетоводство, всичко.... Потърси си сам като не вярваш....:-)
И - не, няма аз да търся.
ТИ си този, който твърди неверни неща. Топката е в твоето поле да го докажеш.
Иначе олекваш.Като перце си в момента...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЩо се потите - тоя сектор от години е 'бял':
СРЕДНА БРУТНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА НА НАЕТИТЕ ЛИЦА ПО ТРУДОВО И СЛУЖЕБНО ПРАВООТНОШЕНИЕ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА*
Създаване и разпространение на информация и творчески продукти; далекосъобщения
Мес. XII - 4 038 лв.
https://www.nsi.bg/bg/content/3928/%...B8%D0%B2%D0%BE
p.s.
При условие, че в кюпа влизат и мениджъри /те дърпат средната нагоре/ - смятайте колко е на ниските нива!
Явно не сте чували оня виц от соца - дето се събрали на банкет у фабриката!? Шефовете яли свинско, работниците - зеле, а официозът на другия ден излязъл и казал, че у завода се яде само "свинско със зеле"!
Коментар
Коментар