Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Не съм чул някой купил имот да го казва, а само тези без имот. Защо ли е така?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много ми е интересно Джони, откъде се базира твоето мнение за покупките на целокупния български народ и как направи заключението, че е финансово самоубийство? Дай реални примери от форуми на купувачи-оплаквачи как финансово са се самоубили..иначе звучиш, като селска оплаквачка, като потребителя, който се чуди как може да има цена от 130К€ в Обеля, като работи пазач на паркинг на 710лв./м.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гл.т. на хазяина? Непосилно било дори в Обеля, море до колене, за 15 години щяло да се случи нещо... подценявате си аудиторията. Който не скача веднага да купува, каквото и да, а стои на наем се закопава сам. Ако трябва през 5 години да продава нагоре по стълицата.
И да за 15 години / а те са 20 в случката с Обеля могат да се случват много неща - ето аз съм сменил няколко работи, появили са се няколко деца , някои близки са се разболели и харча над 1К всеки месец сега и за лечения съм похарчил през периода много стотин К в евро за близки, миналата седмица един ваксиниран / тва за Боби/ бивш колега от Англия на 51 си замина от инфаркт/
Тук малко по Бай Пешето - добре е човек да е по-смирен..... особено ако гледа 20 години напред.....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.04.2022, 23:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много ми е интересно Джони, откъде се базира твоето мнение за покупките на целокупния български народ и как направи заключението, че е финансово самоубийство? Дай реални примери от форуми на купувачи-оплаквачи как финансово са се самоубили..иначе звучиш, като селска оплаквачка, като потребителя, който се чуди как може да има цена от 130К€ в Обеля, като работи пазач на паркинг на 710лв./м.
Коментар
-
https://fortune.com/2022/04/14/jp-mo...rns-recession/
Гответе се за рецесия, имотите бяха до тук. Който купува сега ще бъде на голяма загуба!
- 1 like
Коментар
-
https://fortune.com/2022/04/14/jp-mo...rns-recession/
Гответе се за рецесия, имотите бяха до тук! Който купува сега ще бъде на голяма загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е, те и милионерите са под наем масово - сам виждаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да де, но ние говорим от днешна гледна точка. С една дума - покупка при сегашните цени е равносилно на финансово самоубийство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не искам да влизам в изморителен разяснителен режим, но накратко колегата е млад и си мисли, че морето е до колене, а нещата хич не са прости нито за събиране на 125К от такава база, нито за изплащане на ипотечката. За 15-20 години могат много неща да се случат на всеки човек свързани не само с повишаване на доходи, а и с тяхната загуба или увеличаване на разходите. Повечето ще се справят безпроблемно, но не всички....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да де, но ние говорим от днешна гледна точка. С една дума - покупка при сегашните цени е равносилно на финансово самоубийство.
- 1 like
Коментар
-
Обеля си има своя чар предполагам, но адрес там не казва "аз съм в топ 1% по доходи".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не искам да влизам в изморителен разяснителен режим, но накратко колегата е млад и си мисли, че морето е до колене, а нещата хич не са прости нито за събиране на 125К от такава база, нито за изплащане на ипотечката. За 15-20 години могат много неща да се случат на всеки човек свързани не само с повишаване на доходи, а и с тяхната загуба или увеличаване на разходите. Повечето ще се справят безпроблемно, но не всички....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За кво да купим в Обеля с Песимиста като искаме да сме в добър сегмент на наемния пазар. Ако беше за живеене в Сф и сега купувах за първи път кова на момента. Обеля хич не е лош квартал.
Коментар
-
Берти, нещо си се объркал. От 15 месеца не съм сменял наемател. Предполагам няма и да сменя освен ако не реша да актуализирам наемите.
Нямам нужда от Украинци и не търся краткосрочни наеми каквито е вероятно да са тези.
Поста ми беше за това , че тези 88К трябва да живеят някъде. И това някъде ще са обикновено евтините места и квартири, което ще изтласка търсенето на другите на по-скъпите места.
И понеже днес се занимавам с аритметика малко цифри. 88К са вероятно 25-30К семейства. Обявите за наем в София с дублирането са 15К. Добре че Украинците предпочитат морето щото в София няма място за тях.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар