IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение

Как виждаш нещата с имотите краткосрочно и средносрочно.
    PANIC
    HOPE

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Ти в София ще доживееш 65, какви 80 Заминали сте в кофата до 30 години още, децата ти ще доживеят да го видят - споко.
      Хайде да не си играем на Господ. Неслучайно Бате Пешо толкова те люби.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

трябва да се довърши околовръстното от пътен възел бояна до връзката с магистрала Люлин + няколко детелини и по-широки булеварди и всичко ще е ОК.
        Продължаваш да не схващаш, трябва да се благоустроят и другите градове просто Като натъпчеш всички в София, ще имаш проблеми - много ясно.
        Обаче хората си мислят, че като се преместят в София - и проблемите им се решават ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

8000 за гараж не е ли малко? Паркоместата са вече по 25к и нагоре. Къде е това?
          Това беше преди 10г. Не уточних, сега под 50 000лв. трудно се намира готов надземен. Утре ще преговарям с 4-те компании и ще споделя впечатления.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ама продават ли ти го? Щото на мен не. Това ще ми е втория пазарлък за гараж. Първия го намалихме с триста зора от 8500 на 8000 , при положение, че имаше известен проблем с подхода към рампата, което инвеститора му трябваха 2г. да осъзнае. Накрая "невероятния" успех беше 500€ надолу
            8000 за гараж не е ли малко? Паркоместата са вече по 25к и нагоре. Къде е това?

Коментар

Ползвай каквото искаш. Нямам нищо против - те мошениците сигурно ме знаят, с много като тях и аз съм преговарял. Особено като им покажа как техни 100 квадрата са 60 квадрата в Германия - млъкват на секундата и осъзнават, че не съм аз баламурникът, който ще им купи надценения имот.
              Ама продават ли ти го? Щото на мен не. Това ще ми е втория пазарлък за гараж. Първия го намалихме с триста зора от 8500 на 8000 , при положение, че имаше известен проблем с подхода към рампата, което инвеститора му трябваха 2г. да осъзнае. Накрая "невероятния" успех беше 500€ надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Не се съмнявам! Още сте в еуфория, но...

Как виждаш нещата с имотите краткосрочно и средносрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Точно па у немско ич не са на едно ниво. Ако си в кофти квартал е УЖАС. Затуй кихат по 15 бона в евро всяка година за училища като Монтесори. Ма хомодвойките туй не ги брига, те деца не гледате.

пп извинявам се, инфото ми е старо. Вече кихат по 20к евро годишно на дете.
                  Ти немско си го виждала само на картинка ми се струва. Толкова си далеч от истината. А за гей-двойките - нямам идея как живеят, но поне открито си признават какви са. Ти не можеш даже да се самоопределиш - мозъкът ти е сбъркан централно и непоправимо.

Коментар

Пак излиза по-изгодно, отколкото надценен кофтор в столицата на абсурдите. 5к Евро годишно за гориво срешу 300к Евро за кофтор.
                    Впрочем в нормалните държави заможните хора живеят точно по начина, който описваш. Но там има и пътища, и училища, и всичко.И не всичко се бута да си напъха отрочето в 91 НЕГ - там всички училища са на едно ниво.
                    Точно па у немско ич не са на едно ниво. Ако си в кофти квартал е УЖАС. Затуй кихат по 15 бона в евро всяка година за училища като Монтесори. Ма хомодвойките туй не ги брига, те деца не гледате.

пп извинявам се, инфото ми е старо. Вече кихат по 20к евро годишно на дете.
                    Last edited by BONI; 18.05.2022, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Това е много пожелателно Джони. Още от утре ще търся един гараж в квартала. Може ли да ползвам псевдонима Джони Иванов за да ти цитирам всички доводи пред 4-те инвеститорите, които съм набелязал. Ще предам дословно разговорите ми с тях, ако пожелаеш на лични, ако пожелаеш пред всички тук.
                      Ползвай каквото искаш. Нямам нищо против - те мошениците сигурно ме знаят, с много като тях и аз съм преговарял. Особено като им покажа как техни 100 квадрата са 60 квадрата в Германия - млъкват на секундата и осъзнават, че не съм аз баламурникът, който ще им купи надценения имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

В момента да пресечеш София с кола е ад, представи си ако се разлее по мръсните кремиковски земи... София има нужда просто да си стане 200 хил град, такъв и е размера - такава и инфраструктурката недъгава
                        трябва да се довърши околовръстното от пътен възел бояна до връзката с магистрала Люлин + няколко детелини и по-широки булеварди и всичко ще е ОК.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

20-30 км за четиричленно семейство означава 100 километра шофиране в задръстванията всеки ден. При тези цени над десет бона годишно ще отлетят само за гориво. Все някой път ще трябва и такси да хванеш, ще боли. Но най-гадно е с училищата - или в селското килийно, или по 10 бона на дете за частно.
                          Пак излиза по-изгодно, отколкото надценен кофтор в столицата на абсурдите. 5к Евро годишно за гориво срешу 300к Евро за кофтор.
                          Впрочем в нормалните държави заможните хора живеят точно по начина, който описваш. Но там има и пътища, и училища, и всичко.И не всичко се бута да си напъха отрочето в 91 НЕГ - там всички училища са на едно ниво.

Коментар

Само една малка част от празните имоти да излезят на пазара, ще настане такава масова сеч, че свят ще ти се завие!
                            Това е много пожелателно Джони. Още от утре ще търся един гараж в квартала. Може ли да ползвам псевдонима Джони Иванов за да ти цитирам всички доводи пред 4-те инвеститорите, които съм набелязал. Ще предам дословно разговорите ми с тях, ако пожелаеш на лични, ако пожелаеш пред всички тук.
                            Last edited by 13ADROL; 18.05.2022, 21:02.

Коментар

Ами в Априлци има двама доктора на кръст, при това единият почти е сдал багажа вече. И там хора живеят. Можеш да се впишеш идеално.
                              Впрочем търсенето на парцели по тези места не става в имот.бг. Харесваш си място и питаш.

Питай др. Милан Колев, добър хурург беше (дали вече не е пенсионер) - съгражданин ти е, познавате се предполагам. Нашите се знаят с него, и той е любител на Априлци, май има и две къщи там.
                              В какво да се впише, не го ли видиш че е взел-дал и тоя ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако на едно семейство предстои да си купи тристайно жилище примерно 120кв с общите части 150 + гараж поне един в нормален квартал - ето ти мотивацията да си вземат някъде декар двор със стара къща и да я ремонтират или построят наново (уж ремонтират).

и в града и в предградията подобно семейство ще има поне една а в 95% от случаите и 2 коли. та автопарка си остава и разхода за път е фактор, но с навлизането на електричките + възможността в къщата да имаш навес с панели под който да ги паркираш и зареждаш... остава времето

тук е мястото на новата инфраструктура - проимаме ли читаво околовръстно ето ти още един мотиватор софия да се разлее към софийското поле , подножието на стара планина (витоша вече е 'оправена')
                                В момента да пресечеш София с кола е ад, представи си ако се разлее по мръсните кремиковски земи... София има нужда просто да си стане 200 хил град, такъв и е размера - такава и инфраструктурката недъгава

Коментар

Working...
                                X