If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
трябва да се довърши околовръстното от пътен възел бояна до връзката с магистрала Люлин + няколко детелини и по-широки булеварди и всичко ще е ОК.
Продължаваш да не схващаш, трябва да се благоустроят и другите градове просто Като натъпчеш всички в София, ще имаш проблеми - много ясно.
Обаче хората си мислят, че като се преместят в София - и проблемите им се решават ...
Ама продават ли ти го? Щото на мен не. Това ще ми е втория пазарлък за гараж. Първия го намалихме с триста зора от 8500 на 8000 , при положение, че имаше известен проблем с подхода към рампата, което инвеститора му трябваха 2г. да осъзнае. Накрая "невероятния" успех беше 500€ надолу
8000 за гараж не е ли малко? Паркоместата са вече по 25к и нагоре. Къде е това?
Ползвай каквото искаш. Нямам нищо против - те мошениците сигурно ме знаят, с много като тях и аз съм преговарял. Особено като им покажа как техни 100 квадрата са 60 квадрата в Германия - млъкват на секундата и осъзнават, че не съм аз баламурникът, който ще им купи надценения имот.
Ама продават ли ти го? Щото на мен не. Това ще ми е втория пазарлък за гараж. Първия го намалихме с триста зора от 8500 на 8000 , при положение, че имаше известен проблем с подхода към рампата, което инвеститора му трябваха 2г. да осъзнае. Накрая "невероятния" успех беше 500€ надолу
Точно па у немско ич не са на едно ниво. Ако си в кофти квартал е УЖАС. Затуй кихат по 15 бона в евро всяка година за училища като Монтесори. Ма хомодвойките туй не ги брига, те деца не гледате.
пп извинявам се, инфото ми е старо. Вече кихат по 20к евро годишно на дете.
Ти немско си го виждала само на картинка ми се струва. Толкова си далеч от истината. А за гей-двойките - нямам идея как живеят, но поне открито си признават какви са. Ти не можеш даже да се самоопределиш - мозъкът ти е сбъркан централно и непоправимо.
Пак излиза по-изгодно, отколкото надценен кофтор в столицата на абсурдите. 5к Евро годишно за гориво срешу 300к Евро за кофтор.
Впрочем в нормалните държави заможните хора живеят точно по начина, който описваш. Но там има и пътища, и училища, и всичко.И не всичко се бута да си напъха отрочето в 91 НЕГ - там всички училища са на едно ниво.
Точно па у немско ич не са на едно ниво. Ако си в кофти квартал е УЖАС. Затуй кихат по 15 бона в евро всяка година за училища като Монтесори. Ма хомодвойките туй не ги брига, те деца не гледате.
пп извинявам се, инфото ми е старо. Вече кихат по 20к евро годишно на дете.
Това е много пожелателно Джони. Още от утре ще търся един гараж в квартала. Може ли да ползвам псевдонима Джони Иванов за да ти цитирам всички доводи пред 4-те инвеститорите, които съм набелязал. Ще предам дословно разговорите ми с тях, ако пожелаеш на лични, ако пожелаеш пред всички тук.
Ползвай каквото искаш. Нямам нищо против - те мошениците сигурно ме знаят, с много като тях и аз съм преговарял. Особено като им покажа как техни 100 квадрата са 60 квадрата в Германия - млъкват на секундата и осъзнават, че не съм аз баламурникът, който ще им купи надценения имот.
В момента да пресечеш София с кола е ад, представи си ако се разлее по мръсните кремиковски земи... София има нужда просто да си стане 200 хил град, такъв и е размера - такава и инфраструктурката недъгава
трябва да се довърши околовръстното от пътен възел бояна до връзката с магистрала Люлин + няколко детелини и по-широки булеварди и всичко ще е ОК.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
20-30 км за четиричленно семейство означава 100 километра шофиране в задръстванията всеки ден. При тези цени над десет бона годишно ще отлетят само за гориво. Все някой път ще трябва и такси да хванеш, ще боли. Но най-гадно е с училищата - или в селското килийно, или по 10 бона на дете за частно.
Пак излиза по-изгодно, отколкото надценен кофтор в столицата на абсурдите. 5к Евро годишно за гориво срешу 300к Евро за кофтор.
Впрочем в нормалните държави заможните хора живеят точно по начина, който описваш. Но там има и пътища, и училища, и всичко.И не всичко се бута да си напъха отрочето в 91 НЕГ - там всички училища са на едно ниво.
Само една малка част от празните имоти да излезят на пазара, ще настане такава масова сеч, че свят ще ти се завие!
Това е много пожелателно Джони. Още от утре ще търся един гараж в квартала. Може ли да ползвам псевдонима Джони Иванов за да ти цитирам всички доводи пред 4-те инвеститорите, които съм набелязал. Ще предам дословно разговорите ми с тях, ако пожелаеш на лични, ако пожелаеш пред всички тук.
Ами в Априлци има двама доктора на кръст, при това единият почти е сдал багажа вече. И там хора живеят. Можеш да се впишеш идеално.
Впрочем търсенето на парцели по тези места не става в имот.бг. Харесваш си място и питаш.
Питай др. Милан Колев, добър хурург беше (дали вече не е пенсионер) - съгражданин ти е, познавате се предполагам. Нашите се знаят с него, и той е любител на Априлци, май има и две къщи там.
В какво да се впише, не го ли видиш че е взел-дал и тоя ...
ако на едно семейство предстои да си купи тристайно жилище примерно 120кв с общите части 150 + гараж поне един в нормален квартал - ето ти мотивацията да си вземат някъде декар двор със стара къща и да я ремонтират или построят наново (уж ремонтират).
и в града и в предградията подобно семейство ще има поне една а в 95% от случаите и 2 коли. та автопарка си остава и разхода за път е фактор, но с навлизането на електричките + възможността в къщата да имаш навес с панели под който да ги паркираш и зареждаш... остава времето
тук е мястото на новата инфраструктура - проимаме ли читаво околовръстно ето ти още един мотиватор софия да се разлее към софийското поле , подножието на стара планина (витоша вече е 'оправена')
В момента да пресечеш София с кола е ад, представи си ако се разлее по мръсните кремиковски земи... София има нужда просто да си стане 200 хил град, такъв и е размера - такава и инфраструктурката недъгава
Коментар