Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОтдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Нула на квадрат си е пак нула.И наполовина да паднат пак ще му е скъпо.
- 1 like
Коментар
-
Toй чака тъщата да одобори сделката и да отпусне 10% от парите за самоучастието.
Кредита за момента е във фризера.....по неаависещи от мен причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На теб също ти е скъпо. Колко имота купи след 2015 на набалончени цени? Нула. Поне да беше продал нещо, да имаш някакъв плюс. А то - нищо на квадрат.
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ata-industriya
Ако войната се проточи, това ще застраши сериозно световния ред, който през последните десетилетия донесе свобода и просперитет в много части на света", заяви Херберт Дийс, главен изпълнителен директор на Volkswagen AG, този месец на пресконференцията за годишните приходи на компанията. "Европа ще пострада най-много при такъв сценарий."
- 1 like
Коментар
-
Пише че гарсониера се предлага за 420 а не че има сделка.Пак си подранил с промоциите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На теб също ти е скъпо. Колко имота купи след 2015 на набалончени цени? Нула. Поне да беше продал нещо, да имаш някакъв плюс. А то - нищо на квадрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, от peer to peer кредитирането може да има файда за времеви период докато фалират посредниците. Ама кой ти го гарантира това?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами те лошите кредити над 25% ,кел файда че лихвата била 12-13%. Освен това посредниците масово фалират и "инвеститорите" пият по една студена вода.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар