IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Така е лекарите са милионери,не познавам лекар който да не е милионер.
    Сал тъй ще да е.
    Дерматолог - 2к со частното иначе минимална чисто
    Хирург - 5-6 до 10к
    Специалист не го знам точно в София мед) - 3-4к при пандемията в ковид за същите пари, който не ще - на минимална.
    Пулмолог - пневмонии и ковид - 1500лв, при ковида 1000 отгоре. Няма частно, по едно време такси караше допълнително !?!?!?
    Нефролог - 1000лвх2 (на 2 места) на частно ми прави 40-50мин масаж/раздвижване за 30лв. На частно при шарлатанка е 60лв (мама им измамници). На държавно без пари. А рехабилиратори дето се водят - под 1000лв
    Сал милионери ви се привиждат - не крадеш ли НЯМА мЕлиони
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В момента 100% от обявите са надценени. И това се признава дори от повишителите. Същевременно тръбят как имотите били достъпни и евтини, но никой не може да посочи дори една нормална оферта.
      Виждат ти се надценени щото сравняваш с 2020 когато не купи. Догодина като погледнеш днешните оферти ще ти се струват подценени.

Коментар

• Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение

Бедата е че има Здравни специалисти в УМБАЛ-и с трудово възнаграждение малко над минималната заплата.
        И пред УМБАЛ-а са си паркирали лизинга с месечна вноска, колкото официалното трудово възнаграждение

Коментар

Лекари вече купуват извън София ,щом докторите вече не могат да си позволят софийски имоти,за какво говорим ?
          Има и доста ИТ,та във форума които също открито казаха че нямат пари вече за тези ценови нива.
          За лекарите не знам. Но за другите не бъркай нямане на пари с липса на желание поради лоши бизнес условия - високо Р/Е.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Договорил съм си нетна заплата Кретинари, осигуровките ми са върху максималния осигурителен доход, само лекарския съюз си плащам ежегодно. Какво си му обяснил че плаща на великия Камилар. Повтори да го запомня, моля.
            Сега внимателно ме чуй о Камиларий - всеки лев, дето ти е в банка, кеш - тая година вече струва 13% по-малко Досега.
            А сега внимавай още повече - моите кредити през тази година чукнаха 2.95% лихва фиксе. Мога да ти го преведа, ако не разбираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Да ти кажа разписват се на толкова , но взимат х10 предимно !
              Да бе, направо Х 100 взимат

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

... или се пускат подобни фиктивни оферти, за да надуват "средната цена" на извадката!

"Колко е справедливата цена" - ако ще го купуваш, за да го рентваш - това нещо няма изплащане!
                Дори да ги имаш кеш - колко време ще избиваш 460 хил. лв. - !?! - при наеми 600-800 лв. !
                (с всичките му амортизации и разправии с наематели)
                Наемите с годините - Ок, ще се качат, но ако го вземеш с ипотека - тя и лихвата може да скочи.
                Това нещо не го виждам да се изплати?

За живеене пък абсурд - 50 год. блок да налееш тия пари...
                За мен и в двата случая НЕ СТАВА!
                Реално и 80 хил.евра са му много.

p.s.
                Аз съм си разработил собствен калкулатор и мога да ти кажа по 4 различни показателя какъв % му е надценеността! Ако приемем, че дохода ти се движи м/у 5 и 6 хил. лв. чисто - усреднената балонизация излиза малко над 400% !!! Ако пък гледаме само наемните нива - балонизацията е 6.4 ПЪТИ! Излиза, че за да се изплати са му нужни 767 месеца!
                И, това какво ти помогна ТИ да си купиш? Нищо

Коментар

Говоря за редови лекари със специалност плюс преподавателски и други до към 2 к.
                  Има и такива , които се разписват , както казваш Х 10
                  Аз не говоря зза разписване някъде, аз говоря под масата !!!

Коментар

Така е лекарите са милионери,не познавам лекар който да не е милионер.

Коментар

Говоря за редови лекари със специалност плюс преподавателски и други до към 2 к.
                      Има и такива , които се разписват , както казваш Х 10

Коментар

Лекари вече купуват извън София ,щом докторите вече не могат да си позволят софийски имоти,за какво говорим ?
                        Има и доста ИТ,та във форума които също открито казаха че нямат пари вече за тези ценови нива.
                        Аз искам поне една оферта да ми посочат, която да става. Мълчание. Но имотите били подценени и достъпни. Точно това ме дразни най-много - дотолкова са назубрили няколкото брокерски фрази, че вече сами си вярват.

Коментар

Бедата е че има Здравни специалисти в УМБАЛ-и с трудово възнаграждение малко над минималната заплата.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В момента 100% от обявите са надценени. И това се признава дори от повишителите. Същевременно тръбят как имотите били достъпни и евтини, но никой не може да посочи дори една нормална оферта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

... или се пускат подобни фиктивни оферти, за да надуват "средната цена" на извадката!

"Колко е справедливата цена" - ако ще го купуваш, за да го рентваш - това нещо няма изплащане!
                                Дори да ги имаш кеш - колко време ще избиваш 460 хил. лв. - !?! - при наеми 600-800 лв. !
                                (с всичките му амортизации и разправии с наематели)
                                Наемите с годините - Ок, ще се качат, но ако го вземеш с ипотека - тя и лихвата може да скочи.
                                Това нещо не го виждам да се изплати?

За живеене пък абсурд - 50 год. блок да налееш тия пари...
                                За мен и в двата случая НЕ СТАВА!
                                Реално и 80 хил.евра са му много.

p.s.
                                Аз съм си разработил собствен калкулатор и мога да ти кажа по 4 различни показателя какъв % му е надценеността! Ако приемем, че дохода ти се движи м/у 5 и 6 хил. лв. чисто - усреднената балонизация излиза малко над 400% !!! Ако пък гледаме само наемните нива - балонизацията е 6.4 ПЪТИ! Излиза, че за да се изплати са му нужни 767 месеца!

Коментар

Working...
                                X