Първоначално изпратено от acen1975
Разгледай мнение
Цените касаят хората, които купуват имоти като инвестиция. Моята къша е за живеене и съм много далеч от момента в който бих мислил за продажба, ако въбше дойде такъв момент. Та колко процента ще падне сега няма значение. В момента температурата навън е 20 гадуса, очаква се да стигне макс 26 и това, с +/- 5 градуса отклонение, е цяла година. Плажа е на 3 минути. Въздуха е чист .Има читава храна. Не говоря за цени на храната а за наличие на чисти продукти. В доста щати такива просто я няма. Така че има сигурно 100 милиона души само в САЩ , които искат да живеят тук и дългосрочно нямам притеснения за цената на къщата. Въпроса е по-скоро аз къде ше ходя , защото добрите условия привличат хора отвсякъде и в един момент няма да мога да се конкурирам с тях. Живота тук ще ми бъде прекалено скъп и ше трябва да се преместя. Та ако имаш прогнози за това ще ми е по-интересно. Засега смятам , че след 8-10 години ще трябва да съм аут. Не мисля , че трябва да продавам къшата , просто ше е по-изгодно примерно да я дам под наем и да плащам наем някъде в Южна Франция или Италия. Само, че вероятно и там ше се наблюдават подобни тенденции та не знам дали ше са опция.
Коментар