Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеСлед 30 мин Канада вдига основната лихва с цели 50% - от 1.50 на 2.25%
Положението се влошава - канадците вдигнаха лихвата на 2.50%, т.е със 67%Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеСлед 30 мин Канада вдига основната лихва с цели 50% - от 1.50 на 2.25%
Положението се влошава - канадците вдигнаха лихвата на 2.50%, т.е със 67%
тук (България) много хора повярваха, че ипотечни лихви над 4% няма да видим в следващите години и се накълваха с по няколко имота с кредити.
имотни хора с възможности, но и с лакомията вместо един-два кеш да вземат 4-5 на кредит и с наема да изплащат.
очакват ги неприятни моменти и който издържи издържи, а който не ще търси да продава на пожар.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз не стискам! Купил съм ги за да живея в тях, нито ги продавам, нито ги отдавам под наем, в затворени комплекси са, плащам си таксите и си гледам кефа. Щом всеки таксиджия се хвали, че е теглил кредит и купил за да дава под наем, ми е ясна работата, не може всеки да печели! Някой ще плати сметката, както платиха криптоджиите купили на върха, така сметката ще 9латят тез купили на върха.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз не стискам! Купил съм ги за да живея в тях, нито ги продавам, нито ги отдавам под наем, в затворени комплекси са, плащам си таксите и си гледам кефа. Щом всеки таксиджия се хвали, че е теглил кредит и купил за да дава под наем, ми е ясна работата, не може всеки да печели! Някой ще плати сметката, както платиха криптоджиите купили на върха, така сметката ще 9латят тез купили на върха.
- 1 like
Коментар
-
Дълговете на голяма част от развитите страни по над 100% от бвп ще се изплатят точно НИКОГА. Та инфлацията в случая не им се отразява никак зле( качва бвп- то и трие от дълга) . Според мен ако започне спад на икономиката в следствие на увеличените лихви пак ще почнат да ги намаляват, та общо взето се съмнявам да видим двуцифрени лихвени проценти. Отделно по- скъпи имоти = повече данъци в хазната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, как така имаш 3 и не си ги продал за да си купиш утре 6? Действаш против собствената ти логика.Last edited by better; 13.07.2022, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Тъкмо Рейгън беше дошъл тогава. Помниш ли каква лихва избичиха банките? 18% и всички пари се юрнаха към САЩ, не остана един долар да си купи човек дъвки в Корекома.
https://www.mortgagenewsdaily.com/mo.../30-year-fixed
Коментар
-
И аз се чудя. Кольо се радва на бъдещ спад, само на имотите на другите, своя му дига цената. Better, пък съветва да продаваме, а стиска 3бр. като шампион по канадска борба...е на кой да вярваме вече..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Game Over - при очаквана инфлация то 8.8% на годишна база реалната стойност е 9.1%, като последно е била толкова в САЩ ноември 1981
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеWelcome to Plateau of Denial следейки дискусията - сигурен знак, че имотите са надценени
Цитат от форума:
Със забавянето на сделките навлизаме в любимата ми фаза - т. нар. Плато на отричане! То се характеризира с това, че сега всякакви специалисти ще почнат да се надпреварват да дават разнопосочни прогнози (едните ще очакват успокояване на пазара и плавен ръст оттук насетне; докато другите - "здравословна корекция"), но при всички положения накрая ще си стискат ръцете около заключението, че само нискокачествените имоти ще падат, докато другите - не (естествено тайничко мислейки си, че техният е от вторите).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Welcome to Plateau of Denial следейки дискусията - сигурен знак, че имотите са надценени
Цитат от форума:
Със забавянето на сделките навлизаме в любимата ми фаза - т. нар. Плато на отричане! То се характеризира с това, че сега всякакви специалисти ще почнат да се надпреварват да дават разнопосочни прогнози (едните ще очакват успокояване на пазара и плавен ръст оттук насетне; докато другите - "здравословна корекция"), но при всички положения накрая ще си стискат ръцете около заключението, че само нискокачествените имоти ще падат, докато другите - не (естествено тайничко мислейки си, че техният е от вторите).
Коментар
-
Къщата ти в Пулия е лесна за харизване. Само трябва да изгасиш монитора.
Коментар
Коментар