Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
искаш да кажеш , че има двойно по - голяма заетост и вместо 1 от 10 да е нает , са наети 2 от 10 - не го вярвам , да има още толкова наематели макар и скрити и на половинчати наемиLast edited by Bailor; 21.09.2024, 20:58.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Проблемът е, че този персентил вече е купил 2-3 апартамента. Имам колеги с по 6-7000 лв кредити на месец, без да броим лизинга за автомобил и бог знае какви още кредити. И това не е само българска история. Имам бивши колеги купили къщи в Брюксел за по 500 000 евро с 3500евро нетна заплата. Смятай там какъв е балона.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеФеноменът "тъмни прозорци" в България го няма и цените ще скочат в следващите 5 години, смята експерт
https://petel.bg/Fenomenat-tamni-pro...kspert__544524
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
+++
Границата е премината вече и за неразумните.
Хубавото е, че рибите ползващи 80-90, че и 100% кредитно рамо, вече се набълбукаха до ушите и липсва свежа кръв, която да помпи цените. В момента 10к доход трудно захлупва нормален двустаен. А този доход е в 10%-ния горен перцентил на разпределението. Балонче, отвсякъде.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Фрости айде да посмятаме малко
Въпросният човек трябва да е купил 2014-та маломерката трябва да е струвала колосалните 20-30 000 евро
Вноската по кредита му е има няма 300 лв на месец и вече я е изплатил половината а остатъка по кредита му е под 15 000 евро
Ако днес продаде ще реализира над 50 000 евро капиталова
Каква ли е печалбата на тия дето са стояли през това време под наем и можеш ли в момента да намериш наем за 300лв в София???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Супер, че си успял да намериш. По отношение на удебеленото, почвам да се чудя, дали изобщо си заслужава усилията - хиляди часове загубено време в проучване търсене с неясен резултат. Същото това време, ако работя, вместо да се занимавам с глупости, ще ми донесе в пъти повече пари и ценен опит. Но това е от моята камбанария. При теб не е точно така, понеже ти е като хоби.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Беар цените и за мен отдавна преминаха разумните граници за разумните хора
Проблема е че на този пазар освен разумните са и тези с леките пари от обществените поръчки и от еврофондовете и от грантовете
Отдавна съм песимист за имотите в София нищо добро не ги очаква в дългосрочен планОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Феноменът "тъмни прозорци" в България го няма и цените ще скочат в следващите 5 години, смята експерт
https://petel.bg/Fenomenat-tamni-pro...kspert__544524
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеСъс замръзването на цените на тухлата, замря и темата. Такова затишие не е на добре.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Евго, Евгоооо
да Ви имам и входа и икономиите!
И колко ще спестите? По една кутия цигари на апартамент.
Как се събират такси от некоректни мизерници?
Само негативи и скъсани нерви ще си навлечеш.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМухлясал панелен копторник в Люлин 7 за 170 000 евра vs апартамент на свежо парти-place in Spain за 129 000 евра
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b4r0cy&f1=2
Last edited by bulgarian lev; 21.09.2024, 16:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Ми ела купи в спейн ве цървулчо. Точно ти никога през живота си няма да закупиш абсолютно никакъв имот. Помни това хубаво и него забравяй.
Ако искам ще купя, ако не искам - няма да купя нищо...
Голям смях с бг-"инвеститорите" в коптори - нашили се със свръх-набалончени маломерни кутийки в някаква комунистическа кочина, където ще им мине живота до печката в кухнята...Last edited by Frosty; 21.09.2024, 16:35.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМухлясал панелен копторник в Люлин 7 за 170 000 евра vs апартамент на свежо парти-place in Spain за 129 000 евра
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b4r0cy&f1=2
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар