Едно въпросче- какво ви кара да мислите, че при първите признаци на рецесия в следствие на повишените лихви фед- а няма да пусне пак принтера и да намали наскоро повишените лихви, а ецб да го последва?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Излиза, че не си прочел договора не само като си взимал, но дори като са ти вдигнали лихвата! Неграмотността е повсеместна
пп поне договорите за покупка на имот четеш ли или пак кълвеш на мазни приказки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В лв беше, но вече не си спомям кво пишеше в дог - то тогава, кой ти чете бе братко. С едни мазни усмивки ти ги дават мангизите, сетне започва филма. От тогава нямам стотинка кредит и абсолютно всичко съм купил с лични пари, дори лизинг нямам! Смятай до какво са ме докарали банкстерите! Внимавайте, четете и на банкстер не вярвайте!
пп поне договорите за покупка на имот четеш ли или пак кълвеш на мазни приказки?Last edited by BONI; 21.07.2022, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така се пази име
понякога комисионното не е най-важно
Ликвидостта вече катастрофира.
Коментар
-
така се пази име
понякога комисионното не е най-важно
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Отдавна е тихо, (купувачи визирам).
На купувачи, потърсили услуга при мен, от няколко месеца препоръчвам да почакат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИменно!
Ама наша Дъри /и тя като другите/ си прави сметка без кръчмар.
Мисли, че тия пари у бурканите и дюшеците ще се юрнат да купуват имоти в най-голямата рецесия... хах!
Коментар
-
Отдавна е тихо, (купувачи визирам).
На купувачи, потърсили услуга при мен, от няколко месеца препоръчвам да почакат.
понякога комисионното не е най-важнотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
При имотите НЕ е същото. Има много невидими сили на пазара с имоти които трябва да го надуват все по агресивно. Имотите се ползват със специален статус при кредитирането и е закодирано като нискорисков актив със системно значение. На български това означава че при един срив на имотите ще има намеса да се спасят. Но при рязко покачване това е само добре дошло. 2007-ма кризата да напомня, единственото им съжаление било че не изкупували ипотеки в по големи обеми. Вече няма табу по тая тема.
- 1 like
Коментар
-
стана ли тихо или още късат по два чифта обувки по огледи (купувачите визирам)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕ какво да ми гарантираш, на мен ми е пределно ясно.
Предупреждавам повече от година...
Тия малките по 3 бона кредити... там е най-опасно, с такива човек изобщо не трябва да се хваща.
Че там така могат да ги извъртят нещата, че да ги върнеш неколкократно!
Няколко пъти, а не с %%!
- 1 like
Коментар
-
Болднатото, повече от два месеца е факт.
Каквото беше - беше, с дадени отклонения (специфика на имота) и "ограничения"...
п.п. Предвид кавичките, може и да има задържане в сегмента...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНо ти гарантирам, че ще има вдигнати кредити!
Предупреждавам повече от година...
Тия малките по 3 бона кредити... там е най-опасно, с такива човек изобщо не трябва да се хваща.
Че там така могат да ги извъртят нещата, че да ги върнеш неколкократно!
Няколко пъти, а не с %%!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
При имотите НЕ е същото. Има много невидими сили на пазара с имоти които трябва да го надуват все по агресивно. Имотите се ползват със специален статус при кредитирането и е закодирано като нискорисков актив със системно значение. На български това означава че при един срив на имотите ще има намеса да се спасят. Но при рязко покачване това е само добре дошло. 2007-ма кризата да напомня, единственото им съжаление било че не изкупували ипотеки в по големи обеми. Вече няма табу по тая тема.
- 1 like
Коментар
Коментар