Първоначално изпратено от Pringles
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнениеhttps://m.dnevnik.bg/sviat/2022/07/3...vropa_i_sasht/
рецесията се отлагар тъкмно ще вдигнат лихвите и ще имат възможност да ги свалят.
Лихвите ще ги вдигат още доста време ,може и години да има продължително свиване на кредитирането,този процес е в началото си ,и вие се заблуждавате че както е почнал ще свърши.
- 1 like
Коментар
-
https://m.dnevnik.bg/sviat/2022/07/3...vropa_i_sasht/
рецесията се отлагар тъкмно ще вдигнат лихвите и ще имат възможност да ги свалят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.investor.bg/po-sveta/453/a...-sveta-357246/
Имотен срив в Южна Корея
В Бг имотите ще растат завинаги,първо защото сме една от най-развитите нации в света и второ, точно в центъра на Вселената сме
- 1 like
Коментар
-
CNY Manufacturing PMI (Jul) 49.0 50.4 50.2
Производствената активност в Китай се сви неочаквано през юли, след като се възстанови от ограниченията заради COVID-19 предишния месец, тъй като нови огнища на вируса и помрачаваща се глобална перспектива натежаха върху търсенето, показа проучване в неделя.
Официалният индекс на мениджърите по покупките в производството (PMI) падна до 49,0 през юли от 50,2 през юни, под границата от 50 пункта, която разделя свиването от растежа, съобщи Националното статистическо бюро (NBS).
Анкетирани от Ройтерс анализатори очакваха той да се подобри до 50,4.
„Нивото на икономическия просперитет в Китай е спаднало, основата за възстановяване все още се нуждае от консолидация“, каза старшият статистик на NBS Джао Цинхе в изявление на уебсайта на бюрото.
Продължаващото свиване в петролната, въглищната и металопреработвателната промишленост е един от основните фактори, които понижиха PMI за производството през юли, каза той.
Отчитането е най-ниското за три месеца, като подиндексите за производство, нови поръчки и заетост се свиват.
Китайските производители продължават да се борят с високите цени на суровините, които свиват маржовете на печалбата, тъй като перспективите за износ остават замъглени от страхове от глобална рецесия.
Слабото търсене възпрепятства възстановяването, каза Брус Панг, главен икономист и ръководител на изследванията в Jones Lang Lasalle (NYSE:JLL) Inc. „Растежът за третото тримесечие може да се изправи пред по-големи предизвикателства от очакваното, тъй като възстановяването е бавно и крехко.“
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това не е нищо. А измерено биткойн срива е над 70%.Абе казах ти аз, че е време да пазаруваш, ама ти пак чекаш.
Last edited by keep_calm; 31.07.2022, 09:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАбе казах ти аз, че е време да пазаруваш, ама ти пак чекаш.
Last edited by keep_calm; 31.07.2022, 09:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://prnt.sc/rxUxX6CcezpQLast edited by better; 30.07.2022, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
е значи ше почекаш до към 2029-та и ше имаш дискаунт поне 40%
Last edited by X_Y; 31.07.2022, 11:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Дори не се и опитвай да ме анализираш , нищо няма да разберешХора, купувайте където искате по света, лошо няма, само не ми казвайте какво да правя аз или пък защо да го правя
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеВинаги търсете хубавото на изгодна цена.
Трудно ми е да си представя как сме живели досега без подобно знание?!?
Моля ви, споделяйте тази мъдрост с нашите сънародници!!!
Те не заслужават да живеят в неведение за истината и пътя.
п.п.
Кажи ни, О, премъдра, и за пресичането на зелен светофар - трябва ли да чакаме да светне или чЕкат само заблудените? Истинските играчи сигурно пресичат когато им падне и както им падне без да се одзъртат? чЕкането е само за загубеняците, нали!?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Дъри, главно заради ЦЕНАТА е, ако беше на 150К щеше лида я купиш? Аз знам прекрасно какви къщи има и на какви "офертни" цени. Знам и друга къща ( чисто нова пред завършване) която се предлага в момента на як дискаунт но не ми е нужна повече. На тия цени дето им търсят по "морето", както казват нашите сънародници, има прекрасни къщи на по-хубави и не презастроени места като Корфу и Кефалония да речем. Кажи ми сега що да плащам тия цени за България, България представлява интерес ДО ОПРЕДЕЛЕНО НИВО НА ЦЕНИТЕ. Оттам нататък е безинтересна за мен. Това е евтина дестинация, няма облик, няма атмосфера, презастроена е безразборно, мръсно е, неугледно, колите са качени по тротоарите които не са подменяни от бай Тошово време. Като тръгнеш да пътуваш из страната и спреш на някоя отбивка е пълно с пластмасови бутилки и торбички, които лятото се поприкриват от зеленина и храсталаците, но есента и зимата " светват" и не ме стимулират да си развързвам кесията , ама хич. По морето сульо и пульо е настроил хотелчета, апартхотелчета, кооперации, кой каквото му падне. Единия розово боядисан, другия оранжев билдинг, единия лицето му на юг, другия на Запад, какъвто е бил парцела и кой както му е диктувал вкуса и разбиранията му за естетично и красиво. Само определени затворени комплекси са на ниво и добри ама като мръднеш малко настрани и е мазало. И отпреде мерцедеса на гордия собственик със старозагорски номер, пернишки, софийски. Смех драги зрители, то затова и който може да си го позволи ходи в чужбина да си почива. И най- трагичното е, че това е необратимо, не може да се поправи.Хора, купувайте където искате по света, лошо няма, само не ми казвайте какво да правя аз или пък защо да го правя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Е, не е главно заради цената, но беше много приятно да я купя на половин ценаКъщата ми хареса, ама и аз не се колебая като много тук .
Винаги търсете хубавото на изгодна цена
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар