Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ела ми на гости в Пловдив за един следобед да ти покажа нещо което ме стресира. Ще пиеш и класно виски ако ти се пие.
Да, говорех за големи градове и София. За процентите собственост. Това ще стане в близките години. Ще има и около 15-20% чужденци собственици. Не ги виждаш, а те купуват. Ще продадат и на загуба ако нещо се обърка геопилитически. Засега не виждам индикации за подобно нещо. Видя че в София има хора които плашат...тоест ИМ плащат наема по 7-9К€ за лукс къщи. Това са хора на които им плащат, повтарям. Те може и да купят, но защо да го правят. Има време. Големи управленски позиции, не познаваш пазара достатъчно. Но това е малка нищожна извадка, вярно е това.
Иначе хората собственост имат. И нови къщи купуват. Процента извън София няма да е 90/10.
Демографията води до друг плачевен ефект. Ще купуват не българи, това ти убягва. Жалко, но е така.
Не пия през седмицата, уважаеми Берти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
почвам да си мисля , че и ти като байло удряш рано рано 2-3
кое е преразпределено при положение, че в България сме на 1-2-3 място (не помня) по % собствени жилища в ЕС-а.
по-лошо - демографитята е плачевна и намаляваме в следствие на естествени причини или емиграция, а жилищата се множат.
чакалите-влакогонци както обичаш да се изразяваш в голямата си част имат някъде имот та реално погледното тези 90% дето ги бленуваш за да се случат трябва много страшни катаклизми икономически, военни и въобще гадости. не е зле да се отчете и фактът, че основните ипотекари в момента (крайните клиенти) купуват за собствено ползване и ще си натискат парцала да изплащат - та тия сметки са без кръчмаря.
след някой колапс може и да се промени съотношението, но засега играчите са насочили усилията си да строят и да продават на влакогонците като при всяка сделка реализират чудни печалбички.
да не ме водите много си сипвам едно класно виски
наздраве
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеБлагодаря за оценката!
Ти, кажи Кольо що толкова ти звъни и к'во наследство ще продаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
почвам да си мисля , че и ти като байло удряш рано рано 2-3
кое е преразпределено при положение, че в България сме на 1-2-3 място (не помня) по % собствени жилища в ЕС-а.
по-лошо - демографитята е плачевна и намаляваме в следствие на естествени причини или емиграция, а жилищата се множат.
чакалите-влакогонци както обичаш да се изразяваш в голямата си част имат някъде имот та реално погледното тези 90% дето ги бленуваш за да се случат трябва много страшни катаклизми икономически, военни и въобще гадости. не е зле да се отчете и фактът, че основните ипотекари в момента (крайните клиенти) купуват за собствено ползване и ще си натискат парцала да изплащат - та тия сметки са без кръчмаря.
след някой колапс може и да се промени съотношението, но засега играчите са насочили усилията си да строят и да продават на влакогонците като при всяка сделка реализират чудни печалбички.
наздраве
Да, говорех за големи градове и София. За процентите собственост. Това ще стане в близките години. Ще има и около 15-20% чужденци собственици. Не ги виждаш, а те купуват. Ще продадат и на загуба ако нещо се обърка геопилитически. Засега не виждам индикации за подобно нещо. Видя че в София има хора които плашат...тоест ИМ плащат наема по 7-9К€ за лукс къщи. Това са хора на които им плащат, повтарям. Те може и да купят, но защо да го правят. Има време. Големи управленски позиции, не познаваш пазара достатъчно. Но това е малка нищожна извадка, вярно е това.
Иначе хората собственост имат. И нови къщи купуват - имам предвид освен градски имоти набиват и къщи наоколо. Процента извън София няма да е 90/10.
Демографията води до друг плачевен ефект. Ще купуват не българи, това ти убягва. Жалко, но е така.
Не пия през седмицата, уважаеми Берти.Last edited by bulgarian lev; 26.11.2024, 21:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не ме интересуват цените там. Попитах те защо си толкова злобен?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Благодаря за оценката!
Ти, кажи Кольо що толкова ти звъни и к'во наследство ще продаваш?
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Прав си, че тук нивото е много ниско, като през последния месец и малко е трагедия. Досещаш се защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеНе съм на това мнение, виждайки нивото последния месец и малко...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Песи, нароили са се чакал до чакала. И им е ясно че имотите стават преразпределени - 90% наематели и 10% собственици.
наздраветова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ааа-не, при ония злобни и проклети бабишкери в бг-(из)мама нямаш работа !
При дебилите от ретардуер.бг форума също в никакъв случай !
В тези два форума не бих пратил и най-големите ми врагове...
Чак се плаша как може да има толкова глупави и злобни хора, като им чета писанията...
Форумът на Инвестора е от последните останали български форуми, където все още може да се прочете и научи нещо смислено и полезно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не съм на това мнение, виждайки нивото последния месец и малко...
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
......
Форумът на Инвестора е от последните български форуми, където все още може да се прочете и научи нещо смислено и полезно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не ме интересуват цените там. Попитах те защо си толкова злобен?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти още малко и в Бг мамма при разбирачките ще ме пратиш.Но аз не съм за това високо ниво. Бива ли така, Прости?
Там и от имоти, и от медицина разбират, и от гримове, и от джуки...също като теб. Ще им дам идея ако разрешиш как да се сдобият с имоти. По твоя модел. Може ли?
При дебилите от ретардуер.бг форума също в никакъв случай !
В тези два форума не бих пратил и най-големите ми врагове...
Чак се плаша как може да има толкова глупави и злобни хора, като им чета писанията...
Форумът на Инвестора е от последните останали български форуми, където все още може да се прочете и научи нещо смислено и полезно.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Що, не съм ли прав за цените у Морска и Владислав Варненчик?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Като гледам как пише, май до секретарка няма да се "докара".
Вземе да обърка някоя епикриза и ще вкара в беля.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар