IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Що така си мислиш? 20K IBKR, 15K на БФБ, 10К в кеш и още 10 в злато
    Мое ли да дигаш толко патърдия за пари, колкото един гараж?!?

А се изхвърляше, че инвестирал, колкото за апартамент !

Голяма битка за Фнимание, голямо чудо!

Като ви казвам, че инвестициите на имотковците звучат като стат.грешка - подскачате!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама ти ли си папагала
      в такъв случай,
      ти си повтаряй мантрата
      па ако не след 3
      може след х3 години да се сбъдне
      важното е накрая да напишеш с пресипнал старчески гласец;
      - видяхте ли!? аз бях прав!
      Едно време когато започна темата срива се спрягаше за след всяка 1/2 година, после се усетиха, че имотите не са картофи и спад и срив се предвиждаха за следващата година. Сега гледам берджо има напредък... вече отлага срива за след 3 години. През 2029та ще го отлага с 9 или 10

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Пак си пил огнена вода.
        Що така си мислиш? 20K IBKR, 15K на БФБ, 10К в кеш и още 10 в злато

Коментар

можеш да си отдъжнеш, лордче
          оказа се, че писмата на накавръчко попадали в спама на ецб
          и отговарял нигерски чат бот от някакъв сайт за запознанства

вдигане лихви - нанай
          обаче може еввентуално сваляне
          Вдигане на лихви при мен няма,за голямо негово съжаление!

Коментар

Във високо ликвидни активи 60к, а остатък от кредита 9 к. Голям страх ме тресе...Държа за всеки случай 6к и 5 във ВСК.
            Пак си пил огнена вода.

Коментар

вдигане лихви - нанай
              Във високо ликвидни активи 60к, а остатък от кредита 9 к. Голям страх ме тресе...Държа за всеки случай 6к и 5 във ВСК.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

всякакви цени има, но топ сегмента е под 1%, а се размята все едно е стандарт. Както в Манхатън може да имаш 3 спални за 50 000 на месец или повече ако е лукс сграда - така и в София може да имаш 5-10К ойро наем за някоя супер лукс къща в която да се пери изпълнителен директор на някоя мултинационалка, но колко са такива.

по-скоро го питай доктора като успял лекар на 55+ в пика на професионалното си развитие колко наем е склонен да плаща в Пловдив, защото даже и той не е средното за държавата, а над него.
                Берти, мойто жилище в Пловдив е маломерка спалня и хол-бокс в нова сграда, за мен е важно да ми е близо до основната болница в която работя. Плащам 600 лв с профи домоуправителя и разходи общи части, иначе е 580 лв. Склонен съм да плащам до 600€, и гледах такива оферти, но не са ми удобни.
                Казах за изолирани слупаи вероятно, ниша за строителя на тези къщета, да, дали има и 0,5% от наемателите такива, но даох пример за по 200-300 кв.м РЗП някои първенюта кви пари дават. Даже да са ми дали грешно инфо, и 9К лева да е, пак е дебело.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
                  Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...

вдигане лихви - нанай
                  Last edited by ratten; 23.10.2024, 22:01.
                  препоръка е

Коментар

до 2027-ма има още 3 години

ще видим..
                    Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
                    Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...
                    Last edited by Bailor; 23.10.2024, 21:37.

Коментар

от кога четеш темата, момче?
                      вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
                      но то е защото е зает с друго.
                      иначе му е от основния набор от икономически термини
                      и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
                      и така от 2017-та

Аз от имоти не разбирам, но Price to Rent Ratio надхвърлащо 30, че дори и доста повече не ми изглежда здравословно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tuomas Разгледай мнение

Апропо ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
                        от кога четеш темата, момче?
                        вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
                        но то е защото е зает с друго.
                        иначе му е от основния набор от икономически термини
                        и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
                        и така от 2017-та
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                          Минималната работна заплата ще бъде 1077 лв. от 2025 г., реши правителството - Investor.bg

Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.

===2079===

Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)
                          Апропо, ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
                          Last edited by tuomas; 23.10.2024, 21:13.

Коментар

ще видим..

ама ти ли си папагала
                            в такъв случай,
                            ти си повтаряй мантрата
                            па ако не след 3
                            може след х3 години да се сбъдне
                            важното е накрая да напишеш с пресипнал старчески гласец;
                            - видяхте ли!? аз бях прав!
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

... За София средната заплата е 3.300 и то май беше преди данъци, за страната 2 и нещо по спомени.
                              Митак, като един доверчив човек, обичам да слушам какво ми думат хората след няколко огнени води. Обикновенно тогава свалят картите и почват да изскачат и хубавите заплати. В такива ситуации трябва да се прояви разбиране, защото е ясно, че този, който е стигнал до там да се хвали колко изкарва, или мечтае да взима, определено има сериозни дефицити.

Затова е най-добре, човек да се прави на ударен. Народа психяса от кредити до козирката и почна да живее в паралелна вселена. Ресане с големия гребен му е майката и да рупат доволни.

Коментар

На един 10 годишен папагал

ще видим..

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X