Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВ сф с 1200 евра си умрел от глад. В добруджа в най-затънтените села даже, един тракторист взима 2500 лв! Някъв пък с 300-400 овце, ми вика овчаря фърлил сопата и казал, ако не ми дадеш 1500 лв паси си овиците сам. Плащал за стригане на вълната, понеже никой не я купува, правил един трап и зарявал там. Царевицата вика 600 лв тон, пък идват да купуват агнета за 6 лв/кг. Такива са били и цените когато царевичката била 350 тон. Пълна катастрофа е животновъдството.
Трактористите имат сезонна заетост,по селата няма постоянна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бе ти жива овца виждал ли си?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Слушай батко ти какво ти говори че ще виеш цяла зима от глад и студ като кучка връзана у дръвник.Путин намалява доставките за да не могат да запълнят хранилищата и в началото на зимата да са свалили гащите...Ще ги души бавно и мъчително...Купи си кюмбе и дръвца щото ще се молиш на съседите у Факултето да те приютяват
Четох по медийте , че Германия мисля и Италия се запасяват с въглища.
Дори Мини Марица за първи път изнасяла въглища.
Май се очертава тежка , дълга и студена зима.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Пич, с 1200 евро заплата са умрели от глад....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАбсолютно!
Навремето /разбирай по царско време/ старците викат по 300 кг/дка пшеница.
Дойдоха викат комунистите, почнаха да торят яко; добива двойно - 600 кг.
Най-висок добив знам за Добричко, Исперих, ген. Тошево - по 660 кг на декар.
п.п.
Нашите събеседници злоупотребяват с охладителните напитки ми се струва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сценария с мекото приземяване нали ти обясниха че е труден ти какво очакваш при твърдо приземяване да се случи ?
Коментар
-
Сценария е след натиска и санкциите Русия да използва ресурсите ,енергията за удар /дай боже война да няма с нато/-в момента този сценарий се реализира ,и затова го казах ,в ход е и на Запад се готвят за липса на газ и други енергийни ресурси,не съм фен на празните приказки и фантастики без добра обосновка ,относно войната по времето на Ковид открито и смело заявих че ни очаква война -света винаги е имал войни когато силно и структурно търговията е била в ъгъла
- 2 Харесвания
Коментар
-
За овцете няма ли куче робот да ги пази ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Във Варна беше студено. Тук духа студен вятър от морето, даже в момента има малко хора на плажа, щото си е студено.Last edited by national power; 23.06.2022, 20:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Той вече не е твърд и за това хули младите мъже около 40г в темата,
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/553563033/p...tUoGXsuYl/?d=n
Ако данните са верни, Язък за доста по високата средна работна заплата, след като покупателната способност е -12%.
Интересни , че според тези данни по време на предишната криза покупателната способност е била доста добра.Last edited by manyyy; 23.06.2022, 20:43.
Коментар
-
Май не беше студенАко една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Май не беше студен
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНз дали някой забелязва, но сезоът вече под 2 месеца! Април и май са дъждовни и студени, юни до 15-20 ти също. Сезонът е само юли и август. Ако някой разчита да отдава под наем, да се замисли, дали може да си избие увеличените разходи по подръжка и ремонт за изключително скъсения сезон. Мои познати вече спряха да отдават, защото наемателите искат да наемат само за тези 2 месеца х 1200 лв. като само подръжката му е 90 лв на месец - целогодишно!
Коментар
Коментар