Първоначално изпратено от antani
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Положение е много изнервено, няма сделки, но това не оправдава подобни излияния нямащи нищо общо с икономическите основи! Има азбучни истини, които са устояли на прищевките на някои самоуки брокери!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение"Най- тъпия човек, който съм виждал, чувал..... ХАХАХА.... ХАХАХА.... Аз си купих апартамент, за да живея в него и да не плащам 600 лева наем..... Това не е ли инвестиция???? 600 лева печеля на месец!!!!! Миналата година взех апартамент, тази година ПОЧТИ ми стигат същите пари за ДВЕ СТАИ, догодина ще е ЕДНА СТАЯ, след 2 години ще е ГАРАЖ, след 3 ще е телевизор и ремонт на банята..... По голяма ИНВЕСТИЦИЯ не съм правил..... И сега да го продам и да ида на квартира ще съм 40 бона напред в Евро..... ХАХАХА... ХАХАХА..... А ти си инвестирай в ризи и чорапи и си мисли, че някой ти вярва, КАК ДА СИ УПРАВЛЯВАЛ ПАРИТЕ.... ЧОВЕК НАПРАВИЛ ПАРИ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ПАРИ, А НЕ ДА ЧАКА НА РИЗАТА И ЧОРАПА..... ЗАТОВА КОЙТО ИМА МИЛИОНИ ИМА 100 БИЗНЕСА.... ХРАНИТЕЛНИ, СТРОИТЕЛНИ, ЗЕМЕДЕЛСКИ..... ЕДИН БИЗНЕС ДА ЗАГИНЕ, ДРУГИТЕ 99 ТРЪГВАТ НАГОРЕ..... НАЙ ВАЖНОТО В МОМЕНТА, В ГОДИНИТЕ КОИТО ЖИВЕЕМ, В 21 ВЕК, НАЧАЛОТО.....Е В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!!!!! ТЕ НОСЯТ НАЙ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА, АКО ЧОВЕК Е РЕШИЛ ДА ИМА ПАРИ, КАТО КОЛИЧЕСТВА..... ДРУГОТО Е БОШЛАВ, ЩЕ ИНВЕСТИРАМ В НАДЕНИЦА, ХЛЯБ, ОЛИО???? УТРЕ ЧАРЛЗ 3 ЩЕ ПРЪДНЕ И ЩЕ ПАДНЕ ЕВРОТО, ПОНЕЖЕ ПРЪДНЯТЪ МУ СМЪРДИ И ОТИДОХА МИЛИОНИ ЗА МАШИНИ И ЗАВОДИ.... ХАХАХА.... ХАХАХА.... ТАКА, ЧЕ 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЕ СА ВЪРЗАНИ КЪМ ПРОГРАМИ ОТ ЮРЪП ДА СИ СЕДЯТ НА ЗАДНИКА"
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...91876?amp=true
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Досега си беше досега, навсякъде вдигат лихвите, в Румъния били към 6% ипотечките.
https://www.investor.bg/a/534-novini...-pat-ot-2008-g
Между другото банките в бг, ако продължават в този дух, съвсем скоро ще можеш да си изтглиш заем от бг банка и да оставиш парите на депозит в чужда банка и да си на печалба.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
до сега ги държаха и на 0%
Коментар
-
"Най- тъпия човек, който съм виждал, чувал..... ХАХАХА.... ХАХАХА.... Аз си купих апартамент, за да живея в него и да не плащам 600 лева наем..... Това не е ли инвестиция???? 600 лева печеля на месец!!!!! Миналата година взех апартамент, тази година ПОЧТИ ми стигат същите пари за ДВЕ СТАИ, догодина ще е ЕДНА СТАЯ, след 2 години ще е ГАРАЖ, след 3 ще е телевизор и ремонт на банята..... По голяма ИНВЕСТИЦИЯ не съм правил..... И сега да го продам и да ида на квартира ще съм 40 бона напред в Евро..... ХАХАХА... ХАХАХА..... А ти си инвестирай в ризи и чорапи и си мисли, че някой ти вярва, КАК ДА СИ УПРАВЛЯВАЛ ПАРИТЕ.... ЧОВЕК НАПРАВИЛ ПАРИ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ПАРИ, А НЕ ДА ЧАКА НА РИЗАТА И ЧОРАПА..... ЗАТОВА КОЙТО ИМА МИЛИОНИ ИМА 100 БИЗНЕСА.... ХРАНИТЕЛНИ, СТРОИТЕЛНИ, ЗЕМЕДЕЛСКИ..... ЕДИН БИЗНЕС ДА ЗАГИНЕ, ДРУГИТЕ 99 ТРЪГВАТ НАГОРЕ..... НАЙ ВАЖНОТО В МОМЕНТА, В ГОДИНИТЕ КОИТО ЖИВЕЕМ, В 21 ВЕК, НАЧАЛОТО.....Е В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ!!!!! ТЕ НОСЯТ НАЙ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА, АКО ЧОВЕК Е РЕШИЛ ДА ИМА ПАРИ, КАТО КОЛИЧЕСТВА..... ДРУГОТО Е БОШЛАВ, ЩЕ ИНВЕСТИРАМ В НАДЕНИЦА, ХЛЯБ, ОЛИО???? УТРЕ ЧАРЛЗ 3 ЩЕ ПРЪДНЕ И ЩЕ ПАДНЕ ЕВРОТО, ПОНЕЖЕ ПРЪДНЯТЪ МУ СМЪРДИ И ОТИДОХА МИЛИОНИ ЗА МАШИНИ И ЗАВОДИ.... ХАХАХА.... ХАХАХА.... ТАКА, ЧЕ 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЕ СА ВЪРЗАНИ КЪМ ПРОГРАМИ ОТ ЮРЪП ДА СИ СЕДЯТ НА ЗАДНИКА"
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...91876?amp=true
Last edited by Bailor; 17.09.2022, 16:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това, какъв е Юробора и какви ще са лихвите по старите и новите ипотеки в България не си кореспондира много. В 90% от случаите е важен референтния лихвен процент, зависим от лихвите по депозитите. Боян Иванчев подкрепя моето виждане:
"Обвинявам Българска народна банка, че разреши на търговските банки да формират плаващия компонент на ипотечните кредити по средна цена на депозити в България. По този начин частично БНБ се отказва от контрола върху създаването на парите."
Коментар
-
Според мен, докато се стигне до повишаване на лихвите по кредити, икономическа и финансова криза и вълна от проблемни кредити, първо вече ще са пострадали спестителите, които поеха и ше поемат удара между инфлацията и нулевата лихва, на която им седят парите в банките и чак после ще пострадат банките. Последните са си просто един комисионер, те си вземат надбавката и са ОК, а и нямат полза от вдигане на ливите, защото ще имат повече проблемни кредити, ще отпускат по-малко и това не е добре за бизнеса им. По-скоро биха се наговорили да натискат доколкото могат лихвите по депозитите в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
до сега ги държаха и на 0%
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Може да се наговорят и да оставят лихвите по депозитите на 0 или най-много на 1%, и така да поддържат ипотечните в сегашния вид около 2~3%. Въпросът е, ще има ли балами да им оставят парите си на 1% лихва?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Не знам, не ги разбирам тези неща, само вярвам, че собствениците на банките са едни добри хора, които бдят за обществения интерес и милеят за хората, да не се натоварват излишно с високи вноски. Или може би вярвам в егоизма им, който ще надделее и самосиндикално няма да вдигат лихвите по депозитите, защото не е в техен интерес. Но все пак аз съм далече от този бизнес и не твърдя за обективност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
За картел ли намекваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеПо-скоро биха се наговорили да натискат доколкото могат лихвите по депозитите в България.
Коментар
Коментар