IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Според официалното съобщение на централната банка, ОЛП ще бъде 3,43% на годишна база, което представлява лек спад спрямо предходния месец.

https://petel.bg/Ot-1-oktomvri-vliza...rediti__546189

Хахахахахахахахаааааа

===2079г.===
    https://www.imot.bg/b64e2w

2141 (засега), НО иде гоУемото МЯУ Чекаме ПОНЕ -60% дискаунти

Коментар

• https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        На какво се хилотиш, бе?!
        След като този ОЛП не оказва влияние на нищо...
        С нулева икономическа,пък и каква да е мисъл, толкова.Процесора е слаб

Коментар

• На какво се хилотиш, бе?!
          След като този ОЛП не оказва влияние на нищо...
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Според официалното съобщение на централната банка, ОЛП ще бъде 3,43% на годишна база, което представлява лек спад спрямо предходния месец.

https://petel.bg/Ot-1-oktomvri-vliza...rediti__546189

Хахахахахахахахаааааа

===2079г.===

Коментар

• Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнение
              Много съм навита за Испания/и не се смейте/ от близо 6 месеца следя имотите и съм почти убедена да купя!
              И защо е това чудене? Знаете,за имотите най-важното е локация !
              КОй да е имот в Испания е в пъти по-добра инвестиция от такъв в гетото на Европа.И с много по-добра переспектива в бъдеще заради демографията,същестуваването на инфраструктура,съществуването на ред и законност,най-вече съществуването на образовани,интелигентни и културни хора,а не на говорещи шимпанзета с 10 клас ,а и още много други фактори.
              Last edited by danetha; 01.10.2024, 09:24.

Коментар

Естествено. Като не плащаш данъци, разходи, наеми, какво му е лошото?
                Викаш нали мама и тати ги плащат...еВи ги в балъците...да, а ти ли ще плащаш на твоите един ден.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg

===2079===

Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.
                  И ако мама и тати рекнат и/или могат да купят нещо на орлето на около и над 40 години преди да се е чифтосало добре е. Щот после проблеми. Орлето не е свикнало на трудности и да взема решения само, а на одобрението и помощта на мама и тати и орлицата постепенно го отсвирва отнасяйки и семейното имуществено гнездо.
                  Last edited by bulgarian lev; 01.10.2024, 01:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Кавръков троли по невнимание, ама ти, брато, си про.

На годишна база номинално -8%, след отчитане на официалната инфлация -10,50%

Париж е клоака. То и в Египет можеш да гледаш "същественото".

Ще се повторя, но за активен човек, България в момента предлага много по-добро качество на живот. За активен И финансово грамотен пък да не говорим - при това първобитно данъчно облагане.

Единствената причина да се ходи в Европа е да цоцаш социал и да те лекуват от хронични заболявания. Имам роднини и от двете категории. У нас, да не дава Господ, може да попаднеш на форумния лекар. С две малки деца в Брюксел няма никакъв сми да работиш. Който работи за под средната заплата там е идиот ентусиаст.
                    Всеки новобогаташ от Бг разсъждава така. Мисли че като стиска пачката и може да иде и да посети Лувъра, Мулен Руж и направи снимки за Фейса от пл. Трокадеро или Айфеловата кула и Арката в Париж и това е оня град от времето на 70те-80-те на миналия век. Нищо общо. Даже не знам от епохата на "Клетниците" на В. Юго дали не е по-зле в момента разслоението, мизерията и шаренията на града с тези с тъмните кожи за които говориш, където френски шансон можеш да чуеш, но на 13000 км от там - Френска Полинезия. Но не и в Париж.
                    Last edited by bulgarian lev; 01.10.2024, 01:35.

Коментар

Е нали и аз това казвам. Еехх, да можех и аз да се върна в деЦката на ъговата спалня с раклата до парното, еехххх.... живот мечта...
                      Не знам за другите родители, но ако ремонтът в кочината на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не приключи в най-скоро време, мога да пусна майстора да бяга на зиг заг по двора, докато го следя с оптиката.
                      То, бива ол инклузив бива, ама от бивол курбан не бива.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

===2079===

Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.
                        Ако тези на 40 сме чичаци, значи ти си вече за гробищата. Така че си трай.

Коментар

Брей, даже и канал регистрира в YouTube само да тролиш.... Похвално !

===2079===

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Чудесно си се уредил даже, единствената ти грижа е да коментираш нещата, които никога няма да имаш.
                            https://youtu.be/uKVcjkSQTzw
                            Брей, даже и канал регистрира в YouTube само да тролиш.... Похвално !
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Чудесно си се уредил даже, единствената ти грижа е да коментираш нещата, които никога няма да имаш.
                              https://youtu.be/uKVcjkSQTzw
                              буахахааха
                              препоръка е

Коментар

Тая кака е много тъпа. Няма акъл щом търси да се навира пак в същата кочина.
                                Кажи и да си търси апартамент в Испания... хем ще стои на топло, хем ще го купи по-евтино...
                                Много съм навита за Испания/и не се смейте/ от близо 6 месеца следя имотите и съм почти убедена да купя!
                                Last edited by Белла; 30.09.2024, 22:12.

Коментар

Working...
                                X