IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Това което ще вземеш, нямаш нито капацитета сам да го поддържаш нито парите да дадеш на хора да го свършат.
    Пък и повечето родители изобщо не ги мислят тези неща - имотите няма да си ги вземат в гроба.

Забелязвам обаче една обща черта във всички токсични "понижители" - лоши отношения с родителите, липса на възпитание и от там ниска култура и липса на елементарни качества като уважение. Аз бих се отказал от всичко което може да наследя за да са живи родителите ми още 1-2 години или месеца например. Макар че е лесно да се откажеш когато няма да получиш кой знае какво. А злобарите чакат някой да умре че да получили имот - ама вие и да го получите не знаете какво да го правите, както писах и да го ремонтирате не можете - освен да го продадете и да мине всичко през тоалетната чиния друго не може да направите.
    Еми аз каквото наследя като недвижимости - жилища, земи и т.н ще го разпродам и ще го набия веднага на борсите.
    Имоти какво да ги правя - имам си една децка и тя ми стига. Освен това наскоро осъзнах, че тия борси са като хазарт - малко или много всички участници по борсите сме хазартно зависими, а тухлите са прекалено скучна инвестиция - никой не обича скучен живот.

Следователно тухлите са подходящи за пенсии като вас.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Както и твоите деца те чакат да умреш, за да ти вземат имотчетата. Хубавото е че твоите деца също не се намират никога жени, съответно не си предават сбърканите днк на други нещастни души.

Това е естественият кръговрат в природата - чакаме ви да умрете за да ви вземем безплатно имотите.
      Това което ще вземеш, нямаш нито капацитета сам да го поддържаш нито парите да дадеш на хора да го свършат.
      Пък и повечето родители изобщо не ги мислят тези неща - имотите няма да си ги вземат в гроба.

Забелязвам обаче една обща черта във всички токсични "понижители" - лоши отношения с родителите, липса на възпитание и от там ниска култура и липса на елементарни качества като уважение. Аз бих се отказал от всичко което може да наследя за да са живи родителите ми още 1-2 години или месеца например. Макар че е лесно да се откажеш когато няма да получиш кой знае какво. А злобарите чакат някой да умре че да получили имот - ама вие и да го получите не знаете какво да го правите, както писах и да го ремонтирате не можете - освен да го продадете и да мине всичко през тоалетната чиния друго не може да направите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Прости чака техните да умрат, така че не виждам защо се вълнува толкова от темата. Хубавото на такива е че не се намират никога жени, съответно не си предават сбърканите днк на други нещастни души.
        Както и твоите деца те чакат да умреш, за да ти вземат имотчетата. Хубавото е че твоите деца също не се намират никога жени, съответно не си предават сбърканите днк на други нещастни души.

Това е естественият кръговрат в природата - чакаме ви да умрете за да ви вземем безплатно имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Прости, ама недей да се охарчваш. Направо се примоли да качиш на някой хладилника и да ти остави кашона.
          Прости чака техните да умрат, така че не виждам защо се вълнува толкова от темата. Хубавото на такива е че не се намират никога жени, съответно не си предават сбърканите днк на други нещастни души.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Балатум - можеш да го намериш без пари на някое сметище
            Гардероб - 20-50 лева в olx
            Стар чугунен радиатор - може да си го купиш за 10-15 лева от някой вехтошар
            Прости, ама недей да се охарчваш. Направо се примоли да качиш на някой хладилника и да ти остави кашона.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

брокеразии
              фащайте сапа
              коня отива на милион след изборите в саш
              Да не си изял две консерви копърка на обяд, та така рЕзко си поумнел?

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
                Явно не си строил дори и една къщичка за птици през живота си, да цитирам Гриша Ганчев.
                Добре, ти щом ги разбираш, покажи ми къде в този коптор има нещо, което струва 190 000 евра.
                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=ba1zzf&f1=3

Балатум - можеш да го намериш без пари на някое сметище
                Гардероб - 20-50 лева в olx
                Стар чугунен радиатор - може да си го купиш за 10-15 лева от някой вехтошар
                Last edited by Frosty; 30.10.2024, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И една непрозрачна завеса за банята. Ако кака си взема душ, тати да може да седне на тоалетната чиния и да си чете вестника.
                  + 47,50лв Завеса за баня Feridras, Винил, 180 x 200 см + 12 пръстена за окачване - eMAG.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

E, може разбира се, но ще се наложи сам да действа с баданарката и да лепи тапетите.

Двуетажно детско легло Jacek | Мебели Виденов 826 лв + Фототапет с животни - Джунгла - тапет с животни от джунглата | Фото Тапети 720 лв + ЛАТЕКС СУПЕР БЯЛ 1L DEKORATOR 7 лв + лепило за тапети + баданарка
                    И една непрозрачна завеса за банята. Ако кака си взема душ, тати да може да седне на тоалетната чиния и да си чете вестника.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

E, може разбира се, но ще се наложи сам да действа с баданарката и да лепи тапетите.

Двуетажно детско легло Jacek | Мебели Виденов 826 лв + Фототапет с животни - Джунгла - тапет с животни от джунглата | Фото Тапети 720 лв + ЛАТЕКС СУПЕР БЯЛ 1L DEKORATOR 7 лв + лепило за тапети + баданарка
                      и бюджета свършил
                      препоръка е

Коментар

ако не се изхвърля излишно
                        може да смени и балатума

Last edited by два_таралежа; 30.10.2024, 13:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

С 10 торби цимент можеш евентуално да си направиш един стълб за ограда, ама без основата. С 20 метра кабел ще стигнеш от таблото до един контакт, нищо повече. Явно не си строил дори и една къщичка за птици през живота си, да цитирам Гриша Ганчев.
                          Добре, щом казваш. Слагаме в сметката 50 торби цимент, 50 метра медни кабели и 50 метра водопроводни тръби.

Колко тухли са нужни за 1 маломерен апартамент? - Да кажем 1000 тухли х 1,73 лв = 1730 лв.
                          Още 50 торби цимент по 11,60 лв/броя = 580 лева
                          Слагаме още 50 метра медни кабели за инсталация 50х 5,16 лв/метър = 258 лева
                          Водопроводни тръби 50 метра х 5 лв/метър = 250 лева
                          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          ОБЩО: 2818 ЛЕВА

Коментар

Толкова ли си спестил в деЦката? С тези пари можеш да си купиш ново легло + матрак + нови тапети (на таралежчета и мечета) + латекс за освежаване на тавана и си до там.
                            ако не се изхвърля излишно
                            може да смени и балатума
                            препоръка е

Коментар

ее, най-сетне ти падна да се похвалиш с къщата
                              яне, събота и неделя ти ли минаваш с мопа
                              Не, аз се занимавам само с двора. Има си роботи за тея работи.

Коментар

брокеразии
                                фащайте сапа
                                коня отива на милион след изборите в саш
                                ветерчо да не ти е хакнал профила?

Коментар

Working...
                                X