If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Юлката е тотално заблуден - в тази тема всички имотни ''спекуланти'' дето са продали са на огромна загуба или пропусната полза.... дори и Ратко / ама той няма да повтори/
Един път познал за долара, ама 3 пъти не е познал за други неща, а и да е голяма работа познаването на долара да речем 20%...ми то имотите са с почти толкова нагоре за периода демек същото без да има нужда да треперя дали, защо, ако....
Никой от нас не би продал без значение цените накъде отиват....дори и Берти дето очаква 50% спад или подобно ама е абсурд да продаде.....
само аз съм на загуба
всички останали продадоха на върха
Аз може и да съм тук, ако не го бастисат хептем форума,но ти и 99% от списващите в тази тема няма да сте
Нито ще ви е до писане,нито ще ви е до форуми
Що си мислиш, че 50% спад на цените за мен е проблем ?! Дано да стане и тогава ще купя 2 пъти повече имоти....:-) Тогава ще трябва да наемам хора да ги управляват, че сам няма да смогна ....:-)
Цената за мен има значение само дотолкова колко и какво да купя....
И къде видя циментови спекулации???
Всички купуваме, без да продаваме, а само отдаваме. И, да възвръщаемостта може да е ниска, но не нулева или отрицателна, като тези от валутни спекулации или депозити. Айде мисли малко, преди да пълниш главите с небивалици на суровите пръчки на, които преподаваш
Юлката е тотално заблуден - в тази тема всички имотни ''спекуланти'' дето са продали са на огромна загуба или пропусната полза.... дори и Ратко / ама той няма да повтори/
Един път познал за долара, ама 3 пъти не е познал за други неща, а и да е голяма работа познаването на долара да речем 20%...ми то имотите са с почти толкова нагоре за периода демек същото без да има нужда да треперя дали, защо, ако....
Никой от нас не би продал без значение цените накъде отиват....дори и Берти дето очаква 50% спад или подобно ама е абсурд да продаде.....
Много фукционални 2 броя двустайни, 2 бр. тристайни и един мезонет.
Апартамент 1 - цена от 109 376 евро на 98 438 евро
Апартамент 2 - цена от 125 293 евро на 112 764 евро
Апартамент 6 и 7 - цена от 140 688 евро на 126 619 евро
Апартамент 8 мезонет - цена от 222 196 евро на 199 976 евро
Всички цени са с включено ДДС.
Допълнително, може да се обадите да ви разкажем какви офиси, гаражи и паркоместа имаме на достъпни цени.
Комуникативна локация, близо до автогара Овча купел.
Явлена разполага с отлични юристи - предлагаме винаги проверени имоти. Работим с най-добрите кредитни консултанти. (yavlenaCOM/121181).
Хол 15 кв??!!! Баси какви боклуци се строят! Тва нито става за живеене нито за отдаване (понеже е на майната си райна на място с най-мръсния въздух).
Не ги плюя.Много от тях са отишли от зор там и да хранят семейства.
Ако нещо си се засегнал лично и си се припознал,не е мой проблем
Имаше един Галфонсо в една друга тема и той все така питаше въпроси за лексикона момчето
Тук съм да обсъждам конкретната тема,а тя е за предстоящия голям краш на НИ в БГ /над 40-50% близките 2г/ ,а не кой къде бил и какво ял
Ако си още в темата след 2 години ще видиш , че си сбъркал с много що се отнася до София.
Допускам и е нормално / поради някои неща/ да има спад някакъв , но няма никаква вероятност и принудителна ПРИЧИНА да е повече от десетина процента, ама може и да има толкова ръст зависи...
Това цените на имотите в София да станат на половина за 2 години е с по-ниска вероятност да уцелиш 6 от 149. И с ядрена бомба на Патриарха / ама далеч от Мадара заради Берти :-)/ пак няма да паднат.
Също ако си въобразяваш, че можеш да повлияеш на цените с простотии във форум със стотина четящи си в огромна заблуда....
И къде видя циментови спекулации???
Всички купуваме, без да продаваме, а само отдаваме. И, да възвръщаемостта може да е ниска, но не нулева или отрицателна, като тези от валутни спекулации или депозити. Айде мисли малко, преди да пълниш главите с небивалици на суровите пръчки на, които преподаваш
Имаше един Галфонсо в една друга тема и той все така питаше въпроси за лексикона момчето
Тук съм да обсъждам конкретната тема,а тя е за предстоящия голям краш на НИ в БГ /над 40-50% близките 2г/ ,а не кой къде бил и какво ял
Аз не съм гастербайтер ,а гражданин на света.Утре резервирам и отивам където си искам.Гастербайтерите ходят да берат домати в Испания или да работят в заводи в Германия,като теб.После космоса почва да им се струва крив.
А кочини са ми пред очите,защото в момента съм в Гетото и виждам само кочини.И прасета като теб,живеещи в тези кочини ...или по-точно вегетират,но не го осъзнават докато им ударят ножа.
А в момента касапина е наточил ножа и коли наред.Иде ред и на българските прасета да изквичат
Без ирония и сарказъм - защо си го причиняваш ?
На всички е ясно че тук не ти харесва, нямаш проблем и с пътуванията. Живота е кратък и не е добре да минава в такива негативни емоции.
Ако се чувствах като теб у нас на мига да съм си събрал багажа....Защо седиш у нас и хабиш нерви ?!
Ей виж Жонката - от както е в Германия цъФти от щастие... и не излиза от форума....
Аз не съм гастербайтер ,а гражданин на света.Утре резервирам и отивам където си искам.Гастербайтерите ходят да берат домати в Испания или да работят в заводи в Германия,като теб.После космоса почва да им се струва крив.
А кочини са ми пред очите,защото в момента съм в Гетото и виждам само кочини.И прасета като теб,живеещи в тези кочини ...или по-точно вегетират,но не го осъзнават докато им ударят ножа.
А в момента касапина е наточил ножа и коли наред.Иде ред и на българските прасета да изквичат
Тия дето плюят гастарбайтерите са :
1.Неуспели гастарбайтери
2.Хора с психични проблеми,живеещи в България които се разтоварват в анонимен форум
Напиши го с още по-големи и черни букви . Що тъй ве, гастербайтерски пиленца, не сте добре с нервите. Само кенефи, кофтори, л.на, кочини и боклуци са ви в главите.
Коментар