Какво са половин процент на 300 хилки...една вечер в месеца вместо скара, ще се ядат само филии с лютеница.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тъй ги говориш сякаш си вземал 50 000 лв наем.
Трудно си позволяват вече циганка да ги фали.............. скъпичко им идва!
По 100 кинта / глас взимали..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аха, чакай
Коментар
-
За да се качат трябва да има недостиг на жилища. Като гледам колко нови сгради изникват, а населението се топи с 40 000 на год. незнам. Догодина, когато ще тръгне спада на имотите акциите и коня може да обърнат нагоре.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес си взех наема от южен квартал. Блага работа, една лежерна разходка по икиндия и грошовете в джобата. Витоша, леко навъсена, но още, без грам сняг. Докато прибирам сладките грошове, съм се въоръжил да чакам 2029г. за нови промоции. Дано намеря нещо тънко на 5000€/м2 тогава, ама се съмнявам, че ще има такава евтиния.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
И що да не купи. И аз купих 2022, на цена, договорена през февруари. И все още мисля, че е по-добре от битхуйни и имагинерни акции. Като паднат цените догодина, пак ще се качат. И?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес си взех наема от южен квартал. Блага работа, една лежерна разходка по икиндия и грошовете в джобата. Витоша, леко навъсена, но още, без грам сняг. Докато прибирам сладките грошове, съм се въоръжил да чакам 2029г. за нови промоции. Дано намеря нещо тънко на 5000€/м2 тогава, ама се съмнявам, че ще има такава евтиния.
половината форум, съставен от милионери квартиранти ще е в скърбипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Днес си взех наема от южен квартал. Блага работа, една лежерна разходка по икиндия и грошовете в джобата. Витоша, леко навъсена, но още, без грам сняг. Докато прибирам сладките грошове, съм се въоръжил да чакам 2029г. за нови промоции. Дано намеря нещо тънко на 5000€/м2 тогава, ама се съмнявам, че ще има такава евтиния.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
По друга линия е сделката ,но едни 100 000 лева месечно ще минават през нас от там .
- 2 Харесвания
Коментар
-
По друга линия е сделката ,но едни 100 000 лева месечно ще минават през нас от там .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Демек ти сега като брокер ли бачкаш? Не следя редовно темата, та се учудих на коментара ти.
Коментар
-
Еее, то 2020 и аз купих. Купи сега да те видим, нали ще се вдигат.
Коментар
-
С Гайтански направихме една супер сделка през Волф ,преди няколко седмици ,колежката дето сключи договора ще получи златен медал
- 1 like
Коментар
Коментар