Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Добави и свръхпредлагане, но най-голямата тежест вероятно има думата безрискова алтернатива. След 2009 имаше 7-10% лихви по депозитите при ДЕФЛАЦИЯ за няколко години. Виждаш ли разлика ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Т.е. въпреки звучните шамари на ФЕД, инвеститорите не искат да свалят розовите очила. Виждаш и настроенията във форума - при спад всичко живо ще стиска имотеца, ако има възможност, даже ще купува. Демонстрирайки, че пазара е във фаза в която логическите и финансови аргументи нямат тежест. Следователно за да се охлади трябва да са налице едновременно факторите - висока безработица, ниска или нулева доходност + алтернатива.
Коментар
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...ishava-lihvite
Милиардерите почват да реват от действията на ФЕД
Б. Стърнлихт: Глобалната икономика ще се „разпадне“, ако Фед не спре да повишава лихвите
06 Октомври 2022 16:00
„Сега, когато набираме инерция и хората започват работа и заплатите се повишават, те искат да стъпчат всичко и да сложат край на купона“, каза той.
- 1 like
Коментар
-
Изгодни цени във Волуяк. Малко солени, но все пак само прелюдия към изобщо измеренията на понятието собствен имот. 2029 това ще са цените в Мездра - важен жп възел с работещи фабрики.
https://m.bazar.bg/obiavi/imoti/voluiak
Тези с изглед към Обеля са малко по-скъпички.Last edited by bulgarian lev; 06.10.2022, 15:47.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Това е близо до крети. Той дишаше най-чистия въздух в света. Сега май ще започне голямото завръщане на гастари и тук в темата ще стане непоносим вой срещу цените на имотите.
Само това оставаше и токО у швабско да спре. Газ вече немат, ама сега и с тази авария цената на топлата вода ще отиде в небесата. Тук в зоната ще стане страшно от шваби. А гастарите в швабско ще си честитят банята по 1 път месечно.
Ся ако Путя сопре токО и от Запорожие ще настане гоУема какафония и гоУемо МЯУ при енергоносителите. ( а ЕС му му готви 8 пакет санкции)
Не ми се мисли обитателите на апартаменти как ще я карате. Язе туканка си имам слънце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Комуникирай предложението с Вълчо ,защото както знаеш там се изисква известна доза медиация ,върху която аз няма как да въздействам .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/572-interv...loto-na-2023-g
Петър Славов, „ПроКредит Банк“: България може да влезе в рецесия в началото на 2023 г.
Основният проблем пред ЕЦБ е, че веднъж задвижена, инфлационната спирала трудно се потушава, казва председателят на НС на „ПроКредит Банк“
През последните месеци Европейската Централна Банка (ЕЦБ) понижава прогнозите си за икономически растеж и повишава тези за инфлацията. Предприетите мерки за повишаване на основните лихвени проценти в еврозоната говорят именно за това – приоритетната цел е понижаването на инфлацията.
Основният проблем е, че веднъж задвижена, инфлационната спирала трудно се потушава. Това дългосрочно е по-значимият проблем и ЕЦБ трябва да се пребори първо с него, като забави търсенето и предотврати риска от трайно възходящо изместване на инфлационните очаквания, а предприетите мерки неминуемо ще доведат до забавяне на икономическия растеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Наканете се, изберте мястото и ме уведомете, за 2 часа съм в Сф. Ще дойда с един нов Баварец 2ка гран купе а едно какенце ще ме вози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Айде нагласете се с Лева да изпием по една бира на мира /лула който иска /,Берти ако има желание да дойде и той ,Вие определяте мястотоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеДокато гастербайтерите мечтаят за атомни бомби по морето, швабите нещо изпускат радиация. Що тей сега.
https://vtorifront.bg/article/tech-v...FH6nZk-D3NjwXI
Само това оставаше и токО у швабско да спре. Газ вече немат, ама сега и с тази авария цената на топлата вода ще отиде в небесата. Тук в зоната ще стане страшно от шваби. А гастарите в швабско ще си честитят банята по 1 път месечно.
Ся ако Путя сопре токО и от Запорожие ще настане гоУема какафония и гоУемо МЯУ при енергоносителите. ( а ЕС му му готви 8 пакет санкции)
Не ми се мисли обитателите на апартаменти как ще я карате. Язе туканка си имам слънце.Last edited by ВълчоМечков; 06.10.2022, 15:21.
- 1 like
Коментар
-
Докато гастербайтерите мечтаят за атомни бомби по морето, швабите нещо изпускат радиация. Що тей сега.
https://vtorifront.bg/article/tech-v...FH6nZk-D3NjwXI
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Е, тогава какви са цените на имотите? Набалончени или не? Последно какви са? През 2008-ма 1евро си беше 1,95лв, айде пък през евро да ги смятаме, че в кебапчета може само през твоята глава
Сметай ги в кебапчета -сметни колко кебапчета си могъл да купиш тогава и сега .Last edited by keep_calm; 06.10.2022, 14:47. Причина: Редакция на цитирано мнение, съдържащо обиди и лични нападки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е само това
в Китай упорито надуват имотен балон годин наред. Скоро пак спасяваха пазара, а уж бяха казали, че няма да го спасяват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
,, Там е друга причината- милионерите и милиардерите бягат от там в следствие на политиката на Централен Китай да налага свои управници и разгонването на протестите ...доста избягаха във Великобритания и Америка....
в Китай упорито надуват имотен балон годин наред. Скоро пак спасяваха пазара, а уж бяха казали, че няма да го спасяват....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар