IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека да повторя , имотите не падат при покачване на лихвите на облигациите и покачване на лихвите на цетралните банки. В най лошият случай ще стагнират.

Тези които правят аналогии с 2008 нека знаят че лихвите на САЩ облигации както и лихвите на ФЕД в целият цикъл на спад на индексите от 2007-2009 бяха в силно низходяща посока от 5 до към 1- 2 процента .

Сега ситуацията в точно обратната силно растящи лихви. За разлика от тогава когата срива беше силно дефлационен. Сега сме стагфлационна среда . Очакванията за развиване на дефлация подобна на 2008 след стагфлация в икономическият цикъл е практическо невъзможно . Стагфлацията или се изпуска от контрол преминава на по високи обороти галопираща инфлация хипер или инфлацията се успокоява и следва силен бум.
    И чак когато бума приключи следва спукване и развиване на дефлационни процеси .
    Аз очаквам вторият сценарии.
    Last edited by Майстора233; 12.10.2022, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ай стига ве? Сериозно ли продаде на ковида? За златото разбрах, че се е интересувал и вероятно се е нашил на върха.
      Хубу поне че не разбира от коини, че кът нищо щеше да се нашие на 68к.
      На 68к се уши редкретена не го виждам напоследък притеснявам се да не си е посегнал

Коментар

• Днес бях потресен от един играч в Бъкстон. Питах го: Ти не правиш ли 2800лв. на месец? Той ми казва да, ама имам много разходи!!! Дължи толкова за една кола!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Етаж от къща трудно ще се навие да купи някой.

Те дори в София не ги купуват. Трябва да изглежда като отделен апартамент, ремонтиран, за да го купи някой.

Просто не искат да съжителстват с чужди хора и да имат отношения с тях.
          Кавръка е прекрасен герой за древногръцка трагедия. Имал имотна жена в Софийския център, която го е отрязала, щото е напет, като колибарски петел и си е намерила мъж, дон Педро на 3,500км. с общата им дъщеря в добавка. Мислиш ли, че му е лесно на този лирически герой да превъзмогне тази лична трагедия, без да се хване, като удавник за сламка на повишени лихви от някакви централни банки и да се купи първо жилище с което да се доказва на дъщеря си, която най-вероятно ще го нарича чичото от България.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

маломерки и гаражи
            Браво! Добър избор. Топнал ли си паралелно и въдичката на 2900 евро/кв.м. , докато си върви строежа? Може и да клъвне някой заблуден карък Преди 5 години купих без акт 16 и бях четвърти собственик в сграда, която завършиха за 18 месеца Третият собственик, от който купих, от 750 евро за 3 месеца на 900 евро. И ми се чуди, но му обясних, че ще си носи риска - плащане при акт 16. Изнесе си риска човека и двамата бяхме доволни.

Коментар

Така е, по-скоро исках да кажа "преди бума". 2020 г. пазарите бяха на дъното, тогава намазах.
              Винаги е време да се купи нещо хубаво и интересно и както днес написа Селенка, мяучетата имат добро чувство за лов Никога ,не трябва да се отказваме от изгодна покупка и да мислим за имагинерни цикли ,поне така мисля, аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

2020 г не беше никакво дъно ! Така, че няма проблем поне според мен . Виж, бота, продаде два апартамента на дъно и никога няма да си върне парите от тях
                Така е, по-скоро исках да кажа "преди бума". 2020 г. пазарите бяха на дъното, тогава намазах.

Коментар

Така е, нямаше как да ми повлияе някой тук, но ако имах инвестиционен имот (т.е купен 2000та год. с цел препродажба) бих го продал сега. 100%-150% печалба са си добра печалба.
                  Хахаха. е имам ама и през акъла не ми минава дори да се разделям с някой от тях

Коментар

Нямаше нищо да ти се случи на теб ,ти не се влияеш лесно от очаквания. Сега също не продаваш за да купуваш после на евтините цени ,та не те мисля изобщо
                    Така е, нямаше как да ми повлияе някой тук, но ако имах инвестиционен имот (т.е купен 2000та год. с цел препродажба) бих го продал сега. 100%-150% печалба са си добра печалба.

Коментар

Според мен е по-лошо да продадеш на дъното отколкото да купиш на върха.
                      2020 г не беше никакво дъно ! Така, че няма проблем поне според мен . Виж, бота, продаде два апартамента на дъно и никога няма да си върне парите от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За гараж или по- скоро за паркомясто се замислям да взема и аз по- натам ако има промоции
                        добра идея е
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За гараж или по- скоро за паркомясто се замислям да взема и аз по- натам ако има промоции
                          Е, това е най-трудната сделка Промоциите при тях са такава случайност ,че не се влияят изобщо от някакви цикли.

Коментар

Хайде, успокойте се малко с тази продажба ! Първо защо не купуваш, после защо продаваш. Дори не си спомням вече колко имота съм купила и продала досега Не се женим за имотите, че да не ги продаваме ако трябва и има смисъл винаги се продават. Кавръков, ако имаше малко пипе досега да е купил, продал и отново купил, а той повече от петилетка "бори" залудо цените в интернет. Мишока, не го мислете защото както продава така и купува
                            Според мен е по-лошо да продадеш на дъното отколкото да купиш на върха.

Коментар

Хубу, че 2020 та не съм бил в този раздел. Сега щях да имам - (минус) 2 имота.
                              Нямаше нищо да ти се случи на теб ,ти не се влияеш лесно от очаквания. Сега също не продаваш за да купуваш после на евтините цени ,та не те мисля изобщо

Коментар

Ай стига ве? Сериозно ли продаде на ковида? За златото разбрах, че се е интересувал и вероятно се е нашил на върха.
                                Хубу поне че не разбира от коини, че кът нищо щеше да се нашие на 68к.
                                Хайде, успокойте се малко с тази продажба ! Първо защо не купуваш, после защо продаваш. Дори не си спомням вече колко имота съм купила и продала досега Не се женим за имотите, че да не ги продаваме ако трябва и има смисъл винаги се продават. Кавръков, ако имаше малко пипе досега да е купил, продал и отново купил, а той повече от петилетка "бори" залудо цените в интернет. Мишока, не го мислете защото както продава така и купува

Коментар

Working...
                                X