Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо за бнб? Тя самата държава ти пробутва запис на заповед, когато сключваш аренден договор.
Това за арендния договор пък на мен не ми се е случвало с моите арендатори, но би ли пояснил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПознавам наематели които използват други схеми за понижаване на наема,които не искам да споделям тук заради хейтъри,но на финала собственика кляка и то стабилно.
При добра организация ,поставени цели и точност всеки собственик би свалил наема си ,иначе ще плати доста повече на финала
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не съм им вдигала наемите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Познавам наематели които използват други схеми за понижаване на наема,които не искам да споделям тук заради хейтъри,но на финала собственика кляка и то стабилно.
При добра организация ,поставени цели и точност всеки собственик би свалил наема си ,иначе ще плати доста повече на финала
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това и мен ме е учудвало. къде отиват всички тия пари на майсторите!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Незнам къде гледаш ама златото е било в рейндж през последните 10г от 867 до 1883 Евро.
В края на 2013г е бил на цена от 867 Евро
През Март 2022 е бил пика от 1883 Евро.
Лично аз бях купил през 2013 на около 1900лв (950 Евро).
Не е релевантно да се сравнява цената с $, тъй като основно печелим и харчим в Лев, съответно в Евра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Моя познат се опита да индексира, но не му се получи особенно. Преди 5 год беше отдал на 600, тази год се опита на 750 но, наемателят заплаши че ще напусне и в крайна сметка се разбраха на 700 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това е за БНБ. Иначе да се забрани стар платежен инструмент като ЗЗ е прекалено, но си има БНБ и КЗП. Те какво гледат не ми е ясно. Мила родна картинка. Ти направо ме застреля с тази история…
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това и мен ме е учудвало. къде отиват всички тия пари на майсторите!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Хубава работа, сериозно ли така ще процедирате - +20%, при това с мини картел във форума? Къде отиде фри маркета или регулация все пак си трябва?
По-скоро отбелязвам, че ако вдигнете наема само защото хранителните продукти са с увеличени цени, принуждават наемателите да е огледат и да ви напуснат. Статистиката ви казва, че са с увеличени разходи, но както знаем увеличените доходи на много работещи наематели или не компенсират инфлацията или изобщо не са променени в периода, т.е. наемателите режат от някъде. И това според Вас е момента да увеличите наема с 20%? Може да обясните на наемателя, че индексирането е нужно, защото мажете дюшемето с олио, а нали знаем всички че скочи 100% и имаше дори бой за него, ама нещо не вярвам да хване дикиш. Споделете как ще се развие индексацията, пък може Вашите наематели да са получили 200лв увеличение на заплатата и с кеф да ги дадат за увеличения наем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не съм им вдигала наемите.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеНе, гастарчо, няма да го продавам, защото имам деца, дай боже и внуци. Няма как да ти го обясня обаче.
Данъкът ми е 120 лв.
Амортизацията и ремонтите ми са нищожен процент от наема.
Като остане без наематели, ще си каня приятели на гости. Това пък съвсем няма как да ти го побере кратуната.
Чехлъо,слабо ме интересува какво ще правиш.Аз отговарям на човека,че изобщо не е сигурно,че с наеми ще се избие някъв коптор ,още повече в гетото на Европа при задаваща се катастрофа на НИ
А болднатото показва въпиюща некомпетентност,която само една кратуна може да родиLast edited by petrg5s; 26.10.2022, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Трябва да се чете ситния шрифт, когато взимаме кредит. С Виза и Мастър залогът си беше бъдещи вземания, но при Дайнърс се оказа, че си имат и хедж - запис на заповед. При лизингите също има тънкости. Уж залогът е самата стока - примерно кола. Уж колата е застрахована. Но застраховката не се интересува, колко е остатъчната стойност по лизинга. При кражба се плаща по каталожна цена. Така един колега олекна с 20к. Още по-лошо е, че застраховката не покрива някои щети. При ПТП шофьорът трябва да е трезвен и да има валидна книжка. Но ако крадецът е пил или му е изтекла книжката - обезщетение няма. А лизинга си иска парите, защото стоката е повредена. Преди да ме обвините, че го мисля прекалено много - крали са ми два от трите лизинга. От тих, но комуникативен квартал. Между Студентски и Дианабат, до посолствата на Симеоновско шосе. За рисковете при потребителски или ипотека не знам нищо. Не съм ползвал такива. Ще е полезно някой патил да разкаже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Не са се увеличили само хранителните. Цените на НИ също са поскъпнали. Цената на кредита също поскъпва в момента. Значи е логично, че трябва и наемите да догонват. Писах, че съм добър с моите и още ги жаля. Питах колегите, дали са се задействали вече. Като имам ъпдейт при мен ще споделя.
- 1 like
Коментар
Коментар