Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://mobile.frognews.bg/article/255050/
Най известния руски писател казва къде Путин ще пусне ядрената бомба !
Това е Черно море !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеКупувачи на жилища излизат във ваканция
Помолих никой да не сяда в моя стол !
p.s.
... относно себестойността - казано е ясно:
"Фирмите се научиха да работят без риск, което е невъзможно. Всеки поема риск в живота си. Това покачване е за сметка на нашата печалба, може да има обекти, които са на загуба, посочва Георги Шопов, председател на Националната асоциация на строителните предприемачи".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
що не оставиш накавръка да отплува по течението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеОт 2017г. този потребител вещае спад на жилищните имоти. Бие Бертрам по грешни прогнози, но сега е в еуфория. Бих го пуснал по течението,но ми е интересно кога ще влезе на пазара. Стана на 40, ако успее до 45 ще се радвам. До момента не дава индикации да се сдобие с първо жилище.
Обърни внимание, че от 2017-та си пея, че ще залитнем... и си залитнахме пак в тия НИ, че тук на това се кълве. И цените се вдигнаха много - факт, но това си е част от надуването на балона и щом очакваш балон е нормално и да се очаква и гонене и бутане с лакти по пазара от кой ли не.
Дали ще са акции, дали ще са стоки и суровни, дали ще са имоти - едно и също е .. тръгне ли хайпа спирка няма докато по един или друг начин не срещне стената.
Преди да се гъбраркаш с Кавръчето си дай сметка, че вместо да мишкуваш на дребно + потребителски , когато купуваше в Бургас можеше да барнеш една добра ипотека и да вземеш и гараж, но нещо ипотеките не са ти по вукса - нали. Тогава недей се смей на тези, които също не искат да скочат в 'дълбокото'.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Добро утро,
да кажем, че ще спаднат цените на имотите, има ли промяна в целевата цена на която да купиш, поставил ли си си някаква цел? Примерно вид жилище с цена на квадратен метър или максимална крайна цена? Защото ако нямаш някакво ниво заложено отсега се съмнявам, че ще направиш покупка когато се постигнат нивата.
- 1 like
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...di-za-pazarite
Европа трябва да се готви за изненади. Дълговата криза вероятно не е сред тях
Новите условия в еврозоната карат инвеститорите, свикнали на ниските лихви, да преразгледат стратегиите си
Историята рядко се повтаря, но е показателна. Този път може да се очаква – когато лихвените проценти и бягането от риска наберат скорост – най-големите изненади да дойдат от иначе безопасни инвестиции – например британските пенсионни фондове. Поради това инвеститорите трябва да се тревожат по-малко от нова криза с еврото и за сметка на това да се оттеглят от всяка стратегия, основана на ниски и стабилни лихви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеБългария - терористичен акт по критична за руската федерация инфраструктура - а аз имам атомни бомби и съм ментално и психически доста зле
Русия подозира и българско участие в атаката срещу Кримския мост
https://news.bg/int-politics/rusiya-...kiya-most.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Когато една стока стане скъпа,и недостъпна продажбите спадат.
За София спада е цели 15%.
Това хич не е малко за столица ,където всичко приижда на талази.
След спада в продажбите почват процеси,вече видими в не малко обяви на спад и в самите цени.
да кажем, че ще спаднат цените на имотите, има ли промяна в целевата цена на която да купиш, поставил ли си си някаква цел? Примерно вид жилище с цена на квадратен метър или максимална крайна цена? Защото ако нямаш някакво ниво заложено отсега се съмнявам, че ще направиш покупка когато се постигнат нивата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение"Сделките спадат като брой заради цените, които за последната година са се повишили с 25%."
Хахахаха, а някои олигофрени точно за този период, пишеха, че имало спад.
За София спада е цели 15%.
Това хич не е малко за столица ,където всичко приижда на талази.
След спада в продажбите почват процеси,вече видими в не малко обяви на спад и в самите цени.
Коментар
-
България - терористичен акт по критична за руската федерация инфраструктура - а аз имам атомни бомби и съм ментално и психически доста зле
Русия подозира и българско участие в атаката срещу Кримския мост
https://news.bg/int-politics/rusiya-...kiya-most.html
Last edited by petrg5s; 10.10.2022, 08:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
що не оставиш накавръка да отплува по течението
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, сега веднага ще си продам апартамента в Бургас от страх и паника.
пп. Путин го изкарват луд или болен, същата пропаганда като срещу Хитлер. Ама Черно море въобще не му е таргет за такива крайни действия в сравнение с Полша или Великобритания, а по средата е Дания, мисли за брат си по-скоро.препоръка е
Коментар
Коментар