Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А бе Кавръков, ти умствено добре ли си?!
Ако завалят ракетите, какви заешки сърца, какви имоти ще защитаваш, бе?!
Единственото, което ти остава е по най-бързия начин да бягаш, и да се изнасяш надалеч от опасната зона, също да се молиш да не бъдеш изпарен от някоя ракета...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Какъв е този сенилен чичо. Наистина ли вярвате на такива хора? Коментарите са доста интересни...
3,6,9 месеца ПРАААААААААААААСССССССС ЦЕНИТЕ В КАНАЛА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Какъв е този сенилен чичо. Наистина ли вярвате на такива хора? Коментарите са доста интересни...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А бе Кавръков, ти умствено добре ли си?!
Единственото, което ти остава е по най-бързия начин да бягаш, и да се изнасяш надалеч от опасната зона, също да се молиш да не бъдеш изпарен от някоя ракета...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така и аз казвам ,да не дава Господ ,ама тези морски собственици много страхливи ,аз не знам айде купили имоти ,но с тия заешки сърца как ще ги защитават ,как ще защитават собствеността си ,решението за покупка ,ами Родината как ще защитават тези зайчета ?
Единственото, което ти остава е по най-бързия начин да бягаш, и да се изнасяш надалеч от опасната зона, също да се молиш да не бъдеш изпарен от някоя ракета...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така и аз казвам ,да не дава Господ ,ама тези морски собственици много страхливи ,аз не знам айде купили имоти ,но с тия заешки сърца как ще ги защитават ,как ще защитават собствеността си ,решението за покупка ,ами Родината как ще защитават тези зайчета ?
Не знам защо тъй се фрустрираш от морските собственици, само ще ти кажа че е много готино да си седнеш на тераската и да зяпаш морето.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Изобщо всички, които дават грешни прогнози от години, следва да постъпят доблестно и да замълчат завинаги по темата.Last edited by MrCurious; 10.10.2022, 15:49.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
прави си гаргара с вас и докато му се връзвате ще ви бъзика
няма значение дали путин ще метне атом по Украйна, Румъния или където и да било другаде - стигне ли се до такава ескалация сме под вода
Да не дава Господ!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
прави си гаргара с вас и докато му се връзвате ще ви бъзика
няма значение дали путин ще метне атом по Украйна, Румъния или където и да било другаде - стигне ли се до такава ескалация сме под вода
Да не дава Господ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеНе се и съмнявям, че се молиш горещо да се случи нещо в Бургас. Ако може и във Варна, нали, само и само да стане катаклизъм и да се срутят цените. Това не е нормално, нали знаеш.
Да не дава Господ!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеНе се и съмнявям, че се молиш горещо да се случи нещо в Бургас. Ако може и във Варна, нали, само и само да стане катаклизъм и да се срутят цените. Това не е нормално, нали знаеш.
Или може би съм чат от руските спец служби ?А ?
Я си представи че изведнъж излезат данни че камиона е натоварен с експлозиви в България ?
Как ще гледа Русия на територията ?
Според теб ,в настоящата обстановка ?
Моята вина каква е ?
Хората като са купували имоти в Бургас ,знаели ли са че от Бургас ще тръгне камион тъпкан с взрив да разрушава моста над Крим ?
Коментар
�
Коментар