Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
И що да минават битовите абонати на свободен пазар след като АЕЦ- а продължава да произвежда киловата за 4-6 стотинки?
Публична тайна е, че бетеговицата изнася произведения си евтин ток за Западна Европа, а скъпия го натрисат на тъпите, заспали местни жители, които трябва да плащат и парниковите емисии на американските централи, и такси зелена енергия...
Едва ли има други такива тъпаци в целия свят, които да си дават евтиния ток на своите конкуренти, а скъпия да го оставят за себе си...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Като минат и битовите потребители на свободния пазар ще стане весело.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Охо чакай,чакай тока сега е евтин.
Станат ли по масови забрави за евтин ток,плюс ще им сложат и допълнителен данък.
Четете малко и Аутомотив новини .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що пък да са безбожно скъпи, като тока ти е 10 пъти по-евтин от горивото. Като първоначална инвестиция са по-скъпи, но поглеждайки в перспектива, цените се изравняват. Проблема е в липсата на гараж, където да зареждаш на нощна тарифа.
Станат ли по масови забрави за евтин ток,плюс ще им сложат и допълнителен данък.
Четете малко и Аутомотив новини .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Какво да купим, чакаме бомбите. Путин ще тресне Бургас и Варна заради камиона, не разбра ли. Сега ще продадем всичко е ще сложим кеша на 2 процента лихва за 6 години, за по сигурно
Тъпите ви кратуни не виждат че войната вече е на прага ни.
Когато следващия път пуснат пак алармите и сирените в София,пак ще си мислите че правят тестове,НО тестовете минаха .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Лизинг и частно лице....Лошо и неизгодно.
Момето сигурно има някой, който да плаща вноските - иначе е доста необмислено. А това с препродажбата пък...Не знам дали си чувал, но при лизинга обикновено има една дупка между пазарна стойност и балансова стойност. Има рискове и то сериозни там - особено в Булгаристан, където и застрахователите не струват...Недай боже стане някой фал, ще трябва хем да плаща, хем кола няма да има... Но ти си знаеш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Пеша бре, движението е безценно, нещо против ли имаш него?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Лизинг и частно лице....Лошо и неизгодно.
Момето сигурно има някой, който да плаща вноските - иначе е доста необмислено. А това с препродажбата пък...Не знам дали си чувал, но при лизинга обикновено има една дупка между пазарна стойност и балансова стойност. Има рискове и то сериозни там - особено в Булгаристан, където и застрахователите не струват...Недай боже стане някой фал, ще трябва хем да плаща, хем кола няма да има... Но ти си знаеш.
Да, може винаги да продаде и ако е след година ще загуби малко но няма да е драма. Тя перна 20% първоначална вноска и и оферираха добра месечна вноска.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Телефон вземи One plus ,те са читави андроиди.. За нет, банкиране, мейли и форума
втори умерен като екстри смарт телефон без сим карта.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, не си ме разбрал. Само една кола си купих нова още 2018. Другата е 2017 и я купих 2020 от където трябва. Ей това моме за което ти писах награби лизинг но печели 30000 лв от цената надолу. Колата е 2021. Казвам и, утре може да продадеш, мисли за това. И съм прав. Телефона ми е 2017 Самсунг Галакси Ноут 8. Вече издиша с батерията, ще си купя евтин и нов, нема се забием на Айфон 13 (даже не ги знам моделите както трябва) за 3000 лв, споко. Та 2800 лв ли беше...пак са ужасно много за телефон.
Момето сигурно има някой, който да плаща вноските - иначе е доста необмислено. А това с препродажбата пък...Не знам дали си чувал, но при лизинга обикновено има една дупка между пазарна стойност и балансова стойност. Има рискове и то сериозни там - особено в Булгаристан, където и застрахователите не струват...Недай боже стане някой фал, ще трябва хем да плаща, хем кола няма да има... Но ти си знаеш.
- 1 like
Коментар
-
Понеже спомена колите,затова.
Плана е прост.
Електричките ще станат безбожно скъпи ,а колите които караш сега,в момента ще ги унищожат със скъпи горива,липса на поддръжка и липса на производство до 10 години
Ще имаш достъп до кола,НО под наем
Това са планирали и то е в ход
- 1 like
Коментар
-
Колата е пасив ,апартамента не е.
Когато имаш собствен апартамент,спестяваш от наеми,защото така или иначе имаш разход,наем,който реално не дължиш при собствено жилище,и така имаш актив,с който увеличаваш доходите си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И с кво се придвижва, с градския транспорт? Баси "инвеститорите".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар