IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ...
    Last edited by Julius_BG; 08.03.2023, 13:46.

    Коментар


    • Колеги, няма да е зле да сме малко по-смирени. Хората, не са само бедни и богати. Те са здрави и болни, шастливи и нешастни, читави и боклуци, късметлии и каръци и.т.н. Всяко от тия неща е трудно да се измери и обикновенно се усешаме в коя категория сме чак като сме някъде в крайностите.

      Преди 2-3 години бях доброволец по някаква програма за оптимизация на помошите за бедни. Оказа се прага на бедност беше доход от $75к годишно за четиричленно семейство. Ако си в тази граница получаваш например апартамент с контролиран наем (Section 8), помощ за здравна застраховка и т.н. Сега се замислете колко семейства в България имат доход от този порядък и ше разберете колко относителни са класифицациите за богат/беден.

      Коментар


      • и
        Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

        Колега, дотук ми стана ясно , че човек жив да ме ожали. Благодаря , че ми отворихте очите.

        Ако е възможно последно мнение и Ви оставям на мира.Как ше се променят цените на имотите да кажем около НДК в следвашите 2-3 години ?
        Нещата са много прости колега. Нужно е да се приземите и да разберете, че ИП-то или сухата теория не стига . Нужно е като има някакви цифри да ги проверите преди това. Защото така както ги мислите и какви са в реалността се оказва, че има често пъти разлика и от там изводите са грешни.

        В прогнозите не ме бива много - все избива на Песимизъм и от тези 6 години дето пиша тук нито един път не съм познал достатъчно точно. Все казвам по-малко отколкото се получава накрая.... ръста. Бони, Ледчо и Купата се справят по-добре с тази част и могат да са по-точни.
        В конкретният случай след 2-3 години очаквам цените да са до +10% от сега , но може да е и различна цифра в зависимост от държавните и световни решения. Всяко едно такова може да направи и цената по 2 дори. Не мисля и че цената ще бъде по-ниска от сегашната. Това ми е с еднаква вероятност с това да е +100%.... Но не познавам обикновено така че ще видим.
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.05.2022, 17:25.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
          https://www.infostock.bg/infostock/control/world/news/108476-koga-etsb-shte-povishi-lihvite

          Според официални лица, запознати с въпроса, политиците на Европейската централна банка все повече приемат сценарий за извеждане на лихвените проценти над нулата преди края на годината, пише "Блумбърг".

          Тъй като членовете на Управителния съвет вече се сближават около увеличение от една четвърт пункт през юли, поне два допълнителни хода с този размер преди януари се превръщат в правдоподобен резултат за длъжностни лица от целия спектър на вземане на решения, казаха хората, които поискаха да не бъдат идентифицирани.

          Това би предполагало, че политиците в ЕЦБ започват да се съобразяват с възгледите на паричните пазари, които в момента показват, че инвеститорите залагат на три увеличения на лихвения процент по депозитите от сегашните -0,5% преди изтичането на годината.
          Освен увеличението през юли се предвиждат още две увеличения до края на годината, но от ЕЦБ още не го знаят. Силният долар пречи на американците!

          Коментар


          • https://www.investor.bg/po-sveta/453...lga-si-351975/
            Една от най-големите строителни компании в Китай спря плащания по дълга си

            Sunac Holding е най-голямата китайска строителна компания, които спира плащанията тази година

            Коментар




            • Според официални лица, запознати с въпроса, политиците на Европейската централна банка все повече приемат сценарий за извеждане на лихвените проценти над нулата преди края на годината, пише "Блумбърг".

              Тъй като членовете на Управителния съвет вече се сближават около увеличение от една четвърт пункт през юли, поне два допълнителни хода с този размер преди януари се превръщат в правдоподобен резултат за длъжностни лица от целия спектър на вземане на решения, казаха хората, които поискаха да не бъдат идентифицирани.

              Това би предполагало, че политиците в ЕЦБ започват да се съобразяват с възгледите на паричните пазари, които в момента показват, че инвеститорите залагат на три увеличения на лихвения процент по депозитите от сегашните -0,5% преди изтичането на годината.
              Last edited by RUBLA; 12.05.2022, 16:36. Причина: Линк към конкурентна медия.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                Юлка бас искаш ли че Русия ще е краен победител?Този процес може да трае 20години но в крайна сметка Русия ще спечели.Запомни хубаво какво съм ти написал.Такива като тебе ми се смееха като писах за 2022.Като писах за капепетата също ми се смееха.Те вече не ми се смеят...Останали са такива като тебе къде ги управляват по телевизора и между ушите само бръмбари и комари.Тука в тоя форум има неколко лапета къде бачкате по разните му ай ти фирми и много вярвате на западната пропаганда...не ми пречиш и нямам никакво намерение да споря с теб...Ще си говорим наесен и на зима.А истинският разговор ще е до макс 5-6 години.Субстанции никога не съм употребявал.Досега съм боледувал само от грип и лекарства само в крайната му фаза.Не пуша алкохол почти не употребявам никакъв.Пия по малко бира и вино.Не повече от масимум 4-5 чашки на седмица и те така..Използвай си главата чети книги и учебници по история а не гугълските простотии...Ще видиш как само за една нощ измамите Фейсбук Гугъл Майкрософт и разните му други американски чекии ще се капичнат..Запада се сринал големият въпрос е кога ще е официалната капитулация...Тая камара дългове няма връщане няма
                Пеше, не разбрах с колко се отлага "киреча", с 5-6 или с 20 години? Камунизм на гаризонте. Продължавай да се облъчваш с Кашпировски и ще доживееш.
                Last edited by BONI; 12.05.2022, 15:48.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

                  Само тъй , спорт му е майката !
                  Пачангов ,номер 1 си !
                  Браво !

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                    Ивайло Пенчев лежа в отделението черепно мозъчни травми и когато го изписаха от Пирогов знаеш ли какво даде на персонала за отплата и благодарност ?
                    Даде на санитарките,сестрите и обслужващия персонал по една карта за неговите катерачни стени ,да ходят и да се катерят като алпинисти ,картата даже май беше с възрастови ограничения-на практика НИЩО ,дори и една кутия бонбони нямаше за хорицата .
                    Докато лежа там се държеше вулгарно и високомерно
                    Още един пример колко откачени са богатите.

                    10 лв не го бъркат особено, не се стиска и не иска да купи бонбони.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

                      Нали и аз това ти казвам, бе,... ще си погребете парите в бетонните джунгли, че даже и кредити с все по-високи вноски ще трябва да плащате за това. Накрая ще се декапитализирате и ще си чакате отново светлото бъдеще, чудейки се на себе си кви пари за кви кенефи сте набивали навремето!
                      Нямам кердити, мило. Ужасно, нали? Даже не можеш да допуснеш, че някой може да купи нещо без кредит? Завалията...
                      Не е обидно да си беден. Всеки от нас е бил. Обидно е да си хем беден, хем зъл и глупав, като трите неща са сврързани...
                      Last edited by RUBLA; 12.05.2022, 15:24.

                      Коментар


                      • има , лордЪ .

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                          А има един идиот Ивайло Пенчев ма голям идиот...ти казвам дека му откраднаха ферари ли беше ламборджини по документи от офиса.Та тоя идот преди време обикаляше телевизиите и обясняваше ехидно как бедните били тъпи и мързеливи лузъри...Но в един хубав ден самолетът му падна и тоя се озова в Пирогов.Там се оказа че няма кръв и не могат да му окажат помощ...Та съшия тоя почна да се гърчи хора помагайте нека всеки с тая кръвна група помогне...Та хората му помогнаха въпреки че не заслужаваше.Сега същият тозиИивайло Пенчев рядко ходи по телевизиите и много внимава какво говори...Ама много...Бог на всекиго дава уроци особено на горделивитее и самодоволните...Всеки идиот си мисли че здравето и богатството са вечни и че болестите и страданията са за другите...Никой не знае докато се съмне на следващият ден къде го е поставил Бог предният ден дали горе дали долу.Днес имаш пари фирми жена деца утре може да ги нямаш...
                          Има ли по-горделив от теб в тоя форум ?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            Да човек на възраст но съм убеден че 95% от участниците в този форум нямат моята физика и Благодаря на Бог здраве.Нито ще издържат на ходене нито на плуване нито на бачкане нито ще карат колело повече от мен..Да не говорим какви шкембета цици и задници са отвъртели.За прочетени книги и разум да не говорим там нещата са катастрофално в моя полза.Та Ники запомни от мен че никога не бива да смесваш и да бъркаш желанията с реалността..както и никога няма да нагаждаш фактите в полза на желанията...Ако имаш някакви много възрастни близки роднини попитай ги какво е било през 1941 и какво се е смятало за силата на германското оръжие след като са прегазили цяла Западна Европа за неколко месеца....Хората които са им казвали в очите че Германия ще бъде победена са били смятани за луди...Сега е същото...Пропагандата ви е промила мозъците...Ако искаш да имаш знания трябва да спреш интернета и кабелната телевизия и да почнеш да четеш учебници и сериозни книги.
                            Само тъй , спорт му е майката !

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                              А има един идиот Ивайло Пенчев ма голям идиот...ти казвам дека му откраднаха ферари ли беше ламборджини по документи от офиса.Та тоя идот преди време обикаляше телевизиите и обясняваше ехидно как бедните били тъпи и мързеливи лузъри...Но в един хубав ден самолетът му падна и тоя се озова в Пирогов.Там се оказа че няма кръв и не могат да му окажат помощ...Та съшия тоя почна да се гърчи хора помагайте нека всеки с тая кръвна група помогне...Та хората му помогнаха въпреки че не заслужаваше.Сега същият тозиИивайло Пенчев рядко ходи по телевизиите и много внимава какво говори...Ама много...Бог на всекиго дава уроци особено на горделивитее и самодоволните...Всеки идиот си мисли че здравето и богатството са вечни и че болестите и страданията са за другите...Никой не знае докато се съмне на следващият ден къде го е поставил Бог предният ден дали горе дали долу.Днес имаш пари фирми жена деца утре може да ги нямаш...
                              Ивайло Пенчев лежа в отделението черепно мозъчни травми и когато го изписаха от Пирогов знаеш ли какво даде на персонала за отплата и благодарност ?
                              Даде на санитарките,сестрите и обслужващия персонал по една карта за неговите катерачни стени ,да ходят и да се катерят като алпинисти ,картата даже май беше с възрастови ограничения-на практика НИЩО ,дори и една кутия бонбони нямаше за хорицата .
                              Докато лежа там се държеше вулгарно и високомерно

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                                lefti, мило, имаш ли представа колко пари се раздават от банки и колко още повече свободни милиарди има в сметки и дюшеци?
                                Явно не
                                Защо си мислите, че след като се бедни, всички останали хора са бедни?
                                Нали и аз това ти казвам, ... ще си погребете парите в бетонните джунгли, че даже и кредити с все по-високи вноски ще трябва да плащате за това. Накрая ще се декапитализирате и ще си чакате отново светлото бъдеще, чудейки се на себе си кви пари за кви кенефи сте набивали навремето!
                                Last edited by RUBLA; 12.05.2022, 15:24. Причина: Спазвайте добрия тон!

                                Коментар

                                Working...
                                X