Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не знам дали може да бъде описано по-добре!
В момента, за да отида да работя в Барселона ( да речем, че имам опция) трябва заплатата ми да е по 2 поне в евро на тукашната в лева, за да има смисъл. Училище за децата и наем ще са едни 30к евро на година, Това при частни училищата, има опция за държавни, ако се вредиш, не съм проучвал щото и не мисля да го правя.
А това с "училище за децата" е върха на глупостта. Навсякъде в белите държави държавните училища са безплатни и са достатъчно добри. Дори и в БГ е така. Пари за уроци, училища и подобни глупости са пари, хвърлени на вятъра където и да било. Важно е след 18 какво ще стане. Мои връстници дойдоха преди 20 години в Германия без бъкел немски, от дълбоката провинция, от квартални и непрестижни училища дето никой не ги е чувал. След 2-3 години всеки си беше стъпил на краката и никой не го интересуваше дали си завършил 91 НЕГ или махленското в Полски Тръмбеш. Важно беше колко си упорит и трудолюбив, а това си е до възпитание и до човек, не до това колко ти е била добра литераторката в 10 клас.
Все повече се убеждавам, че Ганьо, видял се с малко пари, тотално губи връзка с реалността - забравя кой е и от къде е тръгнал. Мисли се за европеец, а той си е див селяк, нищо че му плащали еди каква си заплата като програмист. България е едни 50 години назад в развитието си, ние не сме дорасли за висок стандарт - за пореден път го повтарям. Доказателство за това е кочината в която живеем. Някой тук коментираше Руанда - държава малтретирана от белгийски окупатори, диктатори и геноцид. В момента столицата им е едно бижу - няма хартийка боклук да видиш, нови улици, нови тротоари...Това при среден доход 300 долара. Те са много по-европейци от нас в това отношение.
Тротоари и улици в Руанда, Африка:
https://www.google.com/maps/@-1.9354...2!9m2!1b1!2i51
Тротоари и улици в Гоцето, София:
https://www.google.com/maps/@42.6639...7i16384!8i8192Last edited by ejonny2376; 11.11.2022, 21:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Имам продажби от 50 до 68к, постнах и scr тук, кой видЕл..... видЕл.
Важното е да не лъжеш (манипулираш).
п.п. Докажи на останалите участници във форума скрийншота, който си постнал по-долу - цена на официален пазар към 13 -ти март 2020 г. - 3 807,12$ за един биткойн.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Няма смисъл да влизаш в обяснителен режим. С постнатия фотос предствяш "виртуални реалности" за балъци.
Скрийншота от демото е чудесен пример за виртуален пазар, тип "Ежони".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Без такса поддръжка на общите части??? Значи съседите ще дежурят с косачката през лятото?
Ще стане змиярник на втората година, особено ако се изкупи от "инвеститори" и не от желаещи а живеят там.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...1we&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/imoti/...shtniia_pazar/
Ей го от днес ,пазара вече е на купувача ,а не на продавача.
А до зимата има още месец, че и отгоре!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде пък съм казал, че съм го хванал????
Скрийншота от демото е чудесен пример за виртуален пазар, тип "Ежони".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Имам чувството, че повечето имигранти в тази тема са някакви виртуални скици. Аз като работех в Брюксел получавах 9000 евро. 2300 евро отиваха за наем, 600 евро за ток, вода, газ. И тук е тънкия момент. Давах на месец по 2000 евро за кюстюми,парфюми, часовници и т.н. защото работата ми го изискваше, и нямаше как да ходя с какво да е. Ходиш ли при клиенти, няма как. 2000 еврака лизинг на колата и бензин. Просто системата там ти дам един лъскав живот. Реално за две години успях да спестя 30 000 евро. При положение, че заминах с идеята да правя кинти... Някакви субекти имали заплата в БГ от 10к и заминали за 10к в чужбинско... Еми глупави хора. С 10к в БГ си крал. С 10к в Западна Европа си средна класа...Даже като живял в Англия, Белгия и България не мога да си представя, че някой от БГ с 10к заплата ще отиде в Западна Европа за същите пари. Просто спада на стандарта на живот е брутален. Наистина брутален. Мога много да говоря за живота на запад от 1-во лице, а не от спомените за разни стринки, вуйни, баби или дядовци...
Относно раждаемостта. Също картинката е следната. Масово, ама масово жените до 30 се отдават на живот, екскурсии, професионално развитие, и други разни глупости. На 35 вече се усещат, че изпускат влака и почват разни приказни за замразяване на яйцеклетки и т.н.... като, че ли някой после ще им ги иска...На запад, е още по-засисено... Там до 40 жените си мислят, че са девойки..., а мъжете са им длъжни за нещо си... И после недоумяват защо мъжете им се женели за рускини, украинки или азиатки...
В момента, за да отида да работя в Барселона ( да речем, че имам опция) трябва заплатата ми да е по 2 поне в евро на тукашната в лева, за да има смисъл. Училище за децата и наем ще са едни 30к евро на година, Това при частни училищата, има опция за държавни, ако се вредиш, не съм проучвал щото и не мисля да го правя.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ще стане змиярник на втората година, особено ако се изкупи от "инвеститори" и не от желаещи а живеят там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениедр. Левчо,
Я метни едно око туканка:
[ATTACH=CONFIG]n3988522[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Да ти приличам на андибул морков...?!?
Искаш да ми кажеш, че си хванал този спайк?
Коментар
Коментар